reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kilolek czekamy na fotki z pobytu :))
Mam nadzieję że było wspaniale i mimo że synek dokazywał to coś wypoczełaś i nabrałaś kolorków słoneczka :))
u nas na forum chyba prze te upały też wszystkim hormony buzowały i troszkę było nieprzyjemnie, ale już wszystko oki :))

reklama
hej dziewczynki! melduję, że wróciłam!
Wypadłam z obiegu. Zupełnie nie wiem co się dzieje, więc wybaczcie na razie pozostanę w nieświadomości ;-)Nie wiem kiedy to doczytam.
Chyba, ze ktos zechce mi nakreslić obraz sytuacji z ostatniego tygodnia :-)

no właśnie widze, że sytuacja lekko zaogniona wciąż, ale na razie nie mam czasu doczytać, bo szóste pranie jjuz robię i właśnie się zastanawiam gdzie je powieszę :-(
Slonka raczej nie zlapalam, bo z maluchem to nie bardzo na plaży się dalo posiedzieć. Ra, ze to nie usiedzi na miejscu przez 2 minuty nawet, a dwa, że niezbyt zdrowo. Więc chodzilismy na 2 godzinki przed poludniem 9-11. Biała jestem jak bylam. Dekold sobie tylko lekko zbrązowiłam. Poza tym 3 dni przeleżeliśmy wszyscy zatruci, więc tez nam odpadly :-( Fotki będa pod wieczór. Na razie wklejam na benca i to mi okropnie kompa muli, więc jak jeszcze zacznę tu to mi całkiem stanie.
Przy kazji nie wiem czy znacie benc.pl? To ttaki portal dla rodziców. Osobiście tamto forum zupelnie mi nie odpowiada ale mają jedną czadową rzecz - pamietniki! dla dzieci i dla ciązy. Można bardzo łatwo prowadzić taki pamiętnik. Można też tylko wklejać zdjęcia z nagłłowkami bez rozpisywania. Ja wlaśnie dlatego to lubię, bo nie umiem dobrze i ciekkawie pisac, wiec same foty wklejam. dzięki temmu cała rodzina i znajomi moga sobie na bieżąco malucha pooglądać no i brzuszek też i poczytać troszkę. A najlepsze jest to,ze nie każdy moze to obejrzeć. Trzeba wysłać zaproszenie na maila żeby ktoś oglądął moje zdjecia. A nawet tym zaproszonym daje się rózne kategorie (czyli co mogą oglądać) i dzięki temu znajomy z pracy nie czyta o stanie mojej szyjki ;-)
Gdyby któraś chciała zobaczyć jak to działa, niech poda mi maila to wyślę zaproszenie. Mozna też samemu się zarejestrować i swój profil utworzyć.

hej dziewczynki! melduję, że wróciłam!
Wypadłam z obiegu. Zupełnie nie wiem co się dzieje, więc wybaczcie na razie pozostanę w nieświadomości ;-)Nie wiem kiedy to doczytam.
Chyba, ze ktos zechce mi nakreslić obraz sytuacji z ostatniego tygodnia :-)
Kilolku, nie wcvhodząc w szczegóły: nadal trzymamy kciuki za miran, dudziakową! Za Kaśkę K i za Burą, bo tam takie sprawy z szyjkami, skurczami...:baffled:
Badania połówkowe wszystkim powychodziły dobrze, płci nie pamiętam:sorry::-D.
Passingby ma cukrzycę ciążową i bidula nie może wcinać słodyczy, które lubi:baffled::sorry:. Poza tym nastąpiła kłótnia forumowa i ogólnie chodziło o to, czy zasadne jest tworzenie nowych wątków i kto powinien o tym decydować... \We znaki dały nam się upały - puchły nogi, palce... I to tyle co ja zapamiętałam...:sorry: Może ktoś mnie uzupełni:sorry::tak:

mamulica dobrze Ci poszlo,lepiej bym tego nie ujela
choc dziwi mnie to ze czytam forum codziennie i nie dostrzeglam problemow u kaski k i bury??musze sie cofnac i zobaczyc co tam sie dzieje!
a u mnie dzis lenia,odpoczywamy,dzidzia aktywna i tak trzymac no i ciesze sie juz na srode bo mam kolejna wizyte
aha mam pytanko ktora z was wie od ktorego tygodnia zaczynaja sie wizyty co dwa tygodnie?
pozdrawiam serdecznie

mamulica dobrze Ci poszlo,lepiej bym tego nie ujela
choc dziwi mnie to ze czytam forum codziennie i nie dostrzeglam problemow u kaski k i bury??musze sie cofnac i zobaczyc co tam sie dzieje!
a u mnie dzis lenia,odpoczywamy,dzidzia aktywna i tak trzymac no i ciesze sie juz na srode bo mam kolejna wizyte
aha mam pytanko ktora z was wie od ktorego tygodnia zaczynaja sie wizyty co dwa tygodnie?
pozdrawiam serdecznie

około 30 tc

reklama
widze, ze trafilam na nieco burzliwy moment:-)
gdzies sie juz przedstawialam, ale raczej nie w tym watku, wiec zrobie to jeszcze raz.
termin mam na 26 listopada, mieszkam w uk, nie znam plci, bo chce niespodzianke i nie mam kompletnie pomyslu na imie dla chlopca, dla dziewczynki mam kilka ;-)
to tak hurtem:-)

ka...m, tez mam bialo - rudego kotka od 3 tyg, a raczej kotke, przez przypadek, u mojego tz okocily sie na raz matka i dwie corki, ma taki sam ogonek jak twoja, bialo-ruda spiralke. musze zglosic jutro poloznej, bo ona jeszcze nie wie, ciekawe ,czy mnie wysle na toxo?

poza tym nieco smutnych wiesci, moj tz od kilku dni w szpitalu, perforacja jelita, wczoraj byla dluga operacja, jeszcze go nie wybudzili, planuja jutro, bo caly czas jest podlaczony do maszyny d oddychania, aby organizm szybciej sie zregenerowal. siedze w domu i wymiekam....a za tydz przeprowadzka...:baffled:

Do góry