reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
kaśka a wiziałaś na majówkach ile było ich w kwietniu:-D i miały być majówki:-p
będziemy musiały już w październiku pomyśleć o liście żeby podawać daty już po porodzie i wagę dzidziusia.... i czy płeć była ta sama.... haha bo będą może jakieś niespodzianki;-)

Kasiu świetna lista:-)

pozdrawiam mamuśki nadrobiłam czytanie uuufff ale dużo tego było
U mnie ok w czwartek ide do lekarza na wizyte niestety bez usg. Powiedzcie mi kiedy robi się następne usg ja byłam tydzień temu to był prawie 22 tydz. ale lekarz na 100% nie jest pewny czy to chłopak (pisałam już o zarysie jajek hehe ) nie moge sie doczekac nastepnego badania bo moze wtedy się upewnie czy to synuś ale nie wiem kiedy robi się kolejne usg.

A co do piesków w domu to myśle że lepiej się ich nie pozbywać z domku nawet na tydzień. powinien widzieć że ktoś nowy się w domu pojawia i od razu go przyzwyczajać i podobno trzeba dzieciaczka ubranka ,jak jeszcze jest w szpitalu ,przywieżć do domu i oswajać pieska z zapachem dzidzi. Moja mama ma pieska i jak synek raczkował to dorka (bokserka)zastawiała mu drogę i nie wpuszczała np do małego pokoju bo ona tam zawsze spała. A odkad synek zaczął chodzić omija go szerokim łukiem. Nawet piłki czy zabawki jak leżą na podłodze to nie ruszy.

wlansie mi sie przypomnialo bo mialam pare dni temu spytac was czy taz tak macie bo od kilku dni normalnie bardzo czesto powtarza sie mrowienie w nogach .... nie mam opuchnietych nog ani nic z tych rzeczy wiec zastanawiam sie czy to normalne i czy tez tak macie:confused::confused:

reklama
Do góry