Ok, to ja chyba nie wiem gdzie ta lista jest, bo w pierwszym poście w topiku lista listopadówek to ja siebie nie widzę, lolz..Maja jestes wpisana odrazu wpisalam jak dane podalas wiec jestes 10 listopad popatrz
reklama
Lista listopadówek - bez komentarzy. Pod datą 10.11 jest Maja w dwupaku z Mikołajem :-) Post rzeczywiście nie pierwszy.Ok, to ja chyba nie wiem gdzie ta lista jest, bo w pierwszym poście w topiku lista listopadówek to ja siebie nie widzę, lolz..
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Lista listopadówek - bez komentarzy. Pod datą 10.11 jest Maja w dwupaku z Mikołajem :-) Post rzeczywiście nie pierwszy.
Hehe, dzięki! Fajne określenie - dwupak Ja szukałam w poście z komentarzami. Pewnie zaszukałabym się do końca świata :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2009-f289/lista-listopadowek-2009-bez-komentarzy-28642/Ok, to ja chyba nie wiem gdzie ta lista jest, bo w pierwszym poście w topiku lista listopadówek to ja siebie nie widzę, lolz..
napewno jesteś na liście już od kiedy się dopisałaś
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja czuję się dziś pasdkudnie..... znów mam jakby coś na żołądku chociaż zjadłam zwykłe kanapki .... wrrrr....
i ta pogoda.....znów pada......
i ta pogoda.....znów pada......
Znalazłam!! *fanfary* :-)https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2009-f289/lista-listopadowek-2009-bez-komentarzy-28642/
napewno jesteś na liście już od kiedy się dopisałaś
Jaka ładniutka ta lista! Bocianki etc..
Widzę, że dziewczyny przebijają chłopaków o parę sztuk, co IMO zupełnie nie pokrywa się z tym co obserwuję w swoim otoczeniu - zatrzęsienie chłopców... Koleżanka mówi, że to na wojnę, lol.
katarzyna1983
Fanka BB :)
u nas duchota wytrzymac sie nie da ... wole jak pada
katarzyna1983
Fanka BB :)
Kam jedz duzo warzyw mi to pomaga, jak jada kanapke bez to sie potem ciezko czuje itp, ale jak zawsze jakis dodatek jest to trawienie lepiej idzie
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no niby mialo byc malo chlopców a wychodzi na to ze doganiaja i to szybko hehe a powiem wam ze jak ogladalam jakis tam miesiac to bylo az 50 chlopcow a 20 pare dziewczynek czy cos takiego duza roznica
LIPCÓWECZKI 2009
82 MAMY
29 dziewczynek
51 chłopców