reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cleo ja po prostu na te wszystkie podejrzane linki nie wchodzę bo na co się denerwować jak pomóc nie możesz. A to że matka bije - nie w jednym domu się niestety tak dzieje.

Gawit
zdrowia dla małej.
Marta no to fajnie że impreza się udała.

Ja siedzę u mamy bo A znów do nocy w pracy. Dzieciaki szaleją w ogrodzie. Dziś upolowałam w lidlu super balerinki, spodnie i bluzkę a bab było tyle że 30 minut po otwarciu prawie pusto w koszach.

reklama
Witajcie,

Cleo z tego co ja szlyszalam to ta matka stanęła juz przed sądem w tej sprawie bo to było dawno. Ja nawet na to nie wchodziłam jak kiedys widziałam ten link. Wystarczy, ze komentarze przeczytałam :-(

Gawit zdrowia dla Martynki :tak:

Martolinka no to Ala ma juz prawie rok :szok: A pamietam jak na Nia czekalas ;-)

Dzieci śpią. W końcu spokój w domu :-D
Ale sie dzisiaj zdenerwowalam na Kubę :zawstydzona/y: W ogóle ostatnio jakaś nerwowa jestem, tzn.nerwus ze mnie był zawsze ale teraz szczególnie :zawstydzona/y:

Ja muszę przyznać że strasznie się wyciszyłam, zmiana miejsca pomogła czy co?

U nas pięknie ale zapowiadają deszcze. Wczoraj był bardzo ciepły wieczór, chyba pierwszy taki w roku :-)

Dzisiaj nigdzie nie jadę, mam w planach posprzątać, umyć okno u dzieci, posegregować im ciuchy, zrobić dwudaniowy obiad ale co z tego wyjdzie to nie wiem :-D póki co tylko pościele w pralce :-D mam taką @ że chyba jestem bliska wykrwawienia się:szok: Muszę biegać do toalety co pół godziny:szok: Aż tak mocno to już dawno nie miałam, a od 1 w nocy już 4 ketonale za mną.

Marta pewnie w tym tyg mało czasu masz na kawkę co?

edit. Zapomniałam się pochwalić, ze Aśce wczoraj raz pokazałam jak się pedałuje i zasuwała jak stara bez bocznych kółek na Julki rowerze :-)

Ostatnia edycja:
hej
dziunka widzę że równo @ mamy , moja też po drugiej ciąży się zrobiła koszmarna i mam 1-2 dni tak że się nie wyrabiam z przebieraniem :wściekła/y:
kurcze jutro pakowanie i w nocy wyjazd :tak: ,trochę się stresuje jak Lena to zniesie no ale mam nadzieje że tą część nocy którą będziemy jechać to prześpi ,bo z Kubą nie powinno być większych problemów (mam nadzieje)
o rany nie wiem co chciałam jeszcze napisać :zawstydzona/y:

Dzięki :-) Kup 16-calowe kółka, starczy na dłużej. Asia ma rower po Julce. Ale pojechala na 12-calowym, starym rowerku znalezionym w garażu u dziadków, bo ten 16-calowy jeszcze do maja w Julki posiadaniu ;-)

Rower Julki, w 100% mogę polecić, z tym że pewnie teraz już są nowsze. Kupowaliśmy go z 4 czy 5 lat temu i cena też była inna.
Rower dziecięcy 16 " TORNADO BMX różowy Madbike

Moim zdaniem kółka nie mają większego znaczenia, ja jestem za większymi, głównie dlatego że na dłużej starczą. Julka miała 100 cm jak dostała 16-calowy i jeździła, a to że nie umiała na poczatku pedałować to raczej nie miało nic wspólnego z wielkością kółek ;-) Jak kupisz 12-calowy to za rok następny zakup Cię czeka.

Moim zdaniem kółka nie mają większego znaczenia, ja jestem za większymi, głównie dlatego że na dłużej starczą. Julka miała 100 cm jak dostała 16-calowy i jeździła, a to że nie umiała na poczatku pedałować to raczej nie miało nic wspólnego z wielkością kółek ;-) Jak kupisz 12-calowy to za rok następny zakup Cię czeka.

ale to tez zalezy od wzrostu dziecka, ignac ma 104cm a 16 jest wlasnie od tylu, ale on jednak jak pedaly sa na dole paluszkami siega jedynie:/ siodelko opuszczone na maksa. mam nadzieje ze za jakis miesiac dwa bedzie juz git:)

chwale sie ze bede miala drugiego chlopaka!!!! druzyna pilkarska mi sie szykuje;)

Julia miała 100 cm jak dostała te 16 cali i kładła całe stopy na pedały:tak: więc nie tyle co od wzrostu a wysokości ramy. Chyba najlepiej pójść z dzieckiem do sklepu i przymierzyć:tak:

GRATULUJĘ CHŁOPAKA!

Co to się dzieje dziś w Gdynii. Najpierw tir uderzył w tramwaj, trwa akcja ratunkowa, a teraz płonie Teatr Muzyczny :-(

Julia miała 100 cm jak dostała te 16 cali i kładła całe stopy na pedały:tak: więc nie tyle co od wzrostu a wysokości ramy. Chyba najlepiej pójść z dzieckiem do sklepu i przymierzyć:tak:

GRATULUJĘ CHŁOPAKA!

Co to się dzieje dziś w Gdynii. Najpierw tir uderzył w tramwaj, trwa akcja ratunkowa, a teraz płonie Teatr Muzyczny :-(

zartujesz? moja kolezanka tam pracuje:(

reklama
Też myślałam że to żart, ale na facebooku na stronie trójmiasta piszą ludzie z Gdyni Grabówka, z Osowy, z Gdańska że widzą dym, a na Trójmiasto.pl jest nawet zdjęcie. Tragedia :-(

Do góry