reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

agrafka bardzo współczuję!!!!
u mnie tez ostatnio histeria jest dobra na wszytsko i to w dwuch odslonach. Brakuje tylko żeb Zuzia zaczęła histeryzować. Nie wiem z czego to wynika. U Michala pewnie z wieku ale u Kuby??? dzięki niebiosom za waleriane

reklama
Agrafka gratuluję przełamania się Ali. I współczuję tej histerii :-( takie napady szału z przewracaniem wózka miała Julia jak urodziła się Asia, tyle że ona była starsza od Ali o rok. Dobrze że ją zabrałaś z tej księgarni:tak:

U nas spokojnie, ale chyba dlatego ze nie wstajemy rano do szkoły... jedna histeria była przedwczoraj bo dziecko nie chciało się umyć :/// ale w końcu poszła do łazienki - wygraliśmy :-)

A dziś wstała jak nigdy ekspresowo do przedszkola :-) pół godzinki i już byłyśmy w drodze :-)

chyab wiek taki na histerie
bo moja Emi w domu jest ok
ale wczoraj na miescie (dokładnie na bazarku) wydziwiała,musiałam ja siłą odciagnąć od stoiska
chciała coś ale nie wiedziała co,
co chwila zmieniała zdanie a we mnie sie gotowało...

dzis poszła do przedszkola
odbiore ją po 15

hej
agrafka to zapraszam np w wakacje :tak: , jeśli chodzi o histerie to współczuje
kilolek a może Kuba dlatego histeryzuje bo widzi że Michał to robi i może coś tym osiągnąć ?? ja widzę u nas że jak Lena się rozpłacze z jakiegoś powodu i my ją bierzemy na ręce to Kuba to podłapuje i jego też trzeba wziąć i przytulić
u nas ostatnio Kuba ma ochotę robić lub nosić coś jak : jak D ubiera czapkę z daszkiem to Kuba wychodząc z nim chce czapkę z daszkiem jak tata , jak Lena ma czapkę z pomponem to on chce jak Lena , jak ona ma bluze z kapurem to on che jak Lena , jak ja ubieram rękawiczki to on chce jak mama :szok::-), czasami ciężko go ubrać ;-)

AniaSm już chyba prędzej Michal od Kuby załapał, bo Kuba ma tak od dawna tylko mu się nasiliło. Tyle, ze u nas nic poza moją wścieklością i ewentualną awanturą histeriami osiągnąć się nie da. Nie wiem jak to wygląda w przedszkolu gdy tam histeryzuje, bo histeryzuje dużo częściej niz w domu

Dzień dobry!
jak wczoraj obejrzałam prognozę pogody to złapała się za głowę . Zima kontratakuje . Wyszłam na balkon i faktycznie zimno.
Ala wstaje ostatnio około 5.50-6 . Dziś już była gotowa do akcji 4.45. Zupełnie nie chciała spać. Przy okazji obudziła Antka. Teraz w najlepsze śpi.
KIlolek a panie żaliły Ci się na histerie Kuby?

hejka

a Igi dziś jaki grzeczny o matko! zjadł serek,obejrzał bajkę ubrał się i do przedszkola "jechał" udawał że jest traktorem ...szok szok szok...

zobaczył w kiosku na wystawie jakąś gazetkę z piratami..ale mówię że kupię jak dostanę pieniązki z pracy albo dzis albo jutro..."dobze mamo"

no własnie zima podobno ma wrócic:wściekła/y:

Martynka poszła do przedszkola, ale coś kaszel ma coraz większy i jutro zostanie w domu!
Kurde też patrzyłam, że zima ma wrócić :szok: a ja kozaki do garażu wywiozłam! muszę po nie jechać! dobrze, że choć Martynki zimowych ciuchów nie powywoziłam! moje dziecko wczoraj wchodzi ze mną po schodach jak wracałyśmy z przedszkola i mówię jej, że jeszcze będzie zimno! a młoda mi na to "mamo nie wiesz!? w marcu jak w garncu" :-Dpewnie w przedszkolu mieli o tym zajęcia i pewnie piosenki się uczyli :-D
Miłego dnia!

reklama
Emi została dzis w domu bo znowu zasikała posciel a nie mam tyle kompletów
wiec zostawiłam ją w domu
codziennie Helusi zmieniam pościel na przemian z przedszkolną
mam w sumei 4 komplety ale na taką pogode to jeszcze chyba za mało,bo nei schnie mi w jedną noc

Do góry