reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Anioła?

Za szydełkowanie właśnie się zabieram. Idzie coraz lepiej. Kupiłam fajną książkę z różnymi wzorami na maskotki, biżuterię, ocieplacze na kubki itd, ale najpierw muszę przećwiczyć podstawy.

edit. Torebki LV to torebki Louis Vuitton.

Ostatnia edycja:
reklama
No ja jestem w trakcie drugiego kółka ocieplacza i o ile oczek łańcuszka mam tyle ile we wzorze to słupków wychodzi mi dziesięć mniej:-D:-D ale i tak jestem dumna że z moich prób coś wychodzi:-D

Witajcie ;-)

I juz piąteczek. Ja z grupona kupilam ostatnio sushi za 99 zł doa dwóch osob jesz ile chcesz i 2 wejscia do hula kula dla małego.

Jutro mam w planach zabrać małego do kina bo podoba mu sie reklama nowego filmu dla dzieci ale marnie to widzę bo katar sie zwiekszył i mały zaczyna kaszleć. Dziś po 6 miałam juz wychodzic do pracy ale mały się obudził i nie mogł nosa wysmarkać. Więc zaczęłam robić inchalacje, smarowanie, smarkanie itd i wyszłam z domu przed 7. W pracy 8.20 więc w miarę ok.

ech myslalam ze Oli się wykuruje ale widzę, że idzie coraz gorzej.

Do tego wczoraj jechalam pociągiem, w ktorym jechala bardzo chora laska - smarkala kaszlala itd i dziś obudzilam się z bolem gardla. Lece zaraz po oscillococillum i sebidin plus na gardło i będe sie leczyć.

Na biurku sushi więc zmykam na snaidanko :-)

mi te reklamy przychodzą z grupona i citi ale ja je kasuję...jak wyglada to kupowanie??bo ja sie chyba pewnie tam kiedys zalogowałam albo coś kurde nie wiem...

Cleo jak wygląda? Normalnie :) Logujesz się, kupujesz, płacisz a oni wysyłają Ci na maila kupon, ktory musisz wydrukować. Jednak trzeba sprawdzać, rzeczywiście sa promocje tak jak piszą na niektorych ofertach ja wczoraj porownywałam oferte hotelu w Łebie i było 50% taniej niz na stronie ale często ceny są wyższe, kiedys patrzyłam oferte wakacyjną i jak zadzwoniłam do pensonatu Pani podała mi niższa cenę. Warto sledzic te oferty jak się ma czas oczywiście.

Kiedy byłam w Rabce w moim hotelu byli goście z Grupona, mieli cała oferte spa za darmo.

Ula błagam, skończ już o tym sushi bo mam odruch wymiotny:-D Przepraszam, ale bratowa pracuje w sushi i wystarczą mi jej opowieści i dostawy... i chcę o tym już zapomnieć:-D Klientów mają bardzo dużo, z napiwków i po 300zł dziennie wyciąga ale naprawdę mi to nie smakuje.
Ostatnio mi kalmara zafundowała i cierpiałam 2 dni na samą myśl:-D Albo chociażby tobikko....No, ale są gusta i guściki. Za to krewetki koktajlowe mogłabym jeść wiadrami:-D

Ale, ale żeby nie było to u nich uwielbiam wszystko z noodle baru. Pierożki z krewetkami - pycha! I z tego menu często zamawiamy.

Gosia
a wogóle to pracochłonne strasznie. Ten ocieplacz chyba skończę za miesiąc bo mi 8,5 kółka zostało a gdzie jeszcze górny i dolny pasek żeby to połączyć:-D a co dopiero tak jak Ty sukienki i czapki:szok: no ale może dojdę do wprawy:tak:

Jestem chora jak pies. Kaszel powodujący wymioty, już wiem jak moje młodsze dziecko się męczy. Mój A ma zapalenie spojówek. A Julia jak to Julia zdrowa jak ryba, nie wiem jak ona to robi! Asia już tez do siebie dochodzi, mam nadzieję że w poniedziałek pójdzie do przedszkola.

Nie wiem co dziś na obiad? Macie pomysł? Tylko postnie poproszę:-p

reklama
Dziunka skończe jak będę chciała :-D:-D:-D

Dziunka pościsz? Myslalam, że wprost przeciwnie?

Dziś po pracy chyba do fryzjera smignę, chyba, że alarm będzie i do domu biegiem bede zmuszona biec.

Do góry