reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej dziewczyny!
Ja sushi uwielbiam, ale nie stać mnie, żeby często jeść ;-)

Właśnie z blondynki zrobiłam się brązowa :szok: i to był wcale nie zamierzony efekt! ale jak zobaczyłam jak blond farba pokryła mi włosy (a właściwie nie pokryła tylko s pi e p r zy ła) to poleciałam do rossmanna po nową! i już mi się blond odechciało więc wzięłam jakiś złocisty jasny brąz! póki co to on cimny jak tabaka w rogu :-D ale , że jest milion razy lepiej niż było, to już nawet nie narzekam ;-)choć nie wiem co na to powie dziecko i chłop :-D

My mamy dziś wieczorem wychodne :szok:mąż sprzedał małą moim rodzicom i kazał mi być gotową na 18.00 tylko nie chce dziad nic więcej powiedzieć, a ja nie wiem w co się ubrać, co zabrać, czy wrócimy dziś czy kiedy? ani moi rodzice (których wtajemniczył) ani on nie chcą puścić pary z ust! a ja tu do tej 18 to padnę :-D

reklama
To przygotuj sobie zestawy ciuchów na każdą okazję i niech Ci wskaże co ubrać :-D super niespodzianka, daj znać co to było :-) I fotkę włosów poproszę bom ciekawa ;-)

Ja poszłam do mojej fryzjerki pofarbować się jak zwykle na platynę ale po zafarbowaniu babka stwierdziła że coś zmienimy i mam teraz taki dziwny blond :-D reakcje są różne, ale w większości znajomym się podoba i mówią że tak jest teraz modnie:tak: Bratowa zaraz po mnie poleciała po ten kolor:-D
Niestety, kolor po każdym myciu będzie się spłukiwał.

Zakupy zrobione, teraz czekam na dywan aż wyschnie żeby go jeszcze raz odkurzyć. Zupełnie jak nowy, ale co się naszorowałam to moje. Ale już mi się nie chciało dłużej A prosić by mi przywiózł kirbiego.

Asia od rana wlazła w klocki, potem w puzzle i do teraz w nich siedzi.

edit. Oj mój zapach w 100% to Versace Bright Crystal.

Ostatnia edycja:
Marta ja czesto powracam do Bulgari Omnia:
ale ja zmienna jestem.

Dziewczyny, widze ze te grupony to czasami szit.......znalazłam cos takiego:
Od 1999 zł: rozkładany narożnik z pojemnikiem na pościel Canberra cena 1999 zł
zerkam na cene a cena pierwotna: 6499 zł nawet na stronie, więc napalamy się z H na mebel ale zrobiłam sledztwo i widzę na allegro 1999 zł - ech świat oszustów.

GAWIT no ciekawe cóż to za niespodzianka:-p w każdym razie spisuje się chłop na medal. A na zdjęcie fryzury czekamy.

MARTOLINKA ja uwielbiam Dolce Gabbana- Light Blue, już chyba od 10 lat albo i lepiej.:tak:

DZIUNKA a moi dziś siedzą w samochodach, nawet Julka. A ja się czasem zastanawiam czemu ona w przedszkolu często bawi się autami z kolegami................no tak przecież ma brata a ja taka ciemna masa.:cool2::-D

Witajcie,
dawno tutaj nie pisałam ;-)
gawit daj znać gdzie byliście :tak: Bawcie sie dobrze :-)
martolinkaja nie mam swoich ulubionych, ja zmieniam bardzo często. Nie lubię długo miec jednych odkąd byłam w ciąży z Kuba, tak sie zaraziłam do Givenchy ze nie mogę na nie patrzeć teraz. Cała ciążę ich używałam i mam dość. Od te pory zmieniam często, mam 20 sztuk po 5ml i na zmianę używam :-D A najbardziej podobają mi sie vanitas Versace :tak:

Kuba właśnie w wannie a ja obok :-D Wojtek zasypia. Stoi juz na całego, czekam aż zacznie chodzić chociaż nie spieszy mi sie do tego. A tylko patrzy na Kubę i chce to samo robić, masakra

Hej, hej, gdzie Panie się podziewają?

My wczoraj niespodziewanie trafiliśmy na urodziny (21) siostrzenicy A. Niespodziewanie bo dzwoniła że mamy przyjechać na kawę tylko, ale nic nie pisnęła że wyprawia urodziny. No a że mam czujny nos to na wszelki wypadek zabrałam szampana i merci ;-)
Ale miała pomysł na imprezkę :-) mnóstwo balonów, serpentyny, obrus, talerze i "dmuchawki" Polly Pocket, no szał normalnie :-D Piccolo też nie zabrakło:-D

Zaraz wybieramy się do mamy, potem do szwagierki a wieczorem na imprezkę ;-)

hej dziewczyny
Wykończą mnie te weekendy - dzieci, dzieci, dzieci cały boży dzień, głowa mi pęka. Byliśmy dziś popołudniu pierwszy raz w takiej kawiarence którą odkryłam niedawno, na"Śpierwniku Przedszkolaka". Rodzice z dziećmi śpiewają przedszkolne piosenki, są różne instrumenty, pan gra na gitarze. Bardzo fajna atmosfera i Ala w swoim żywiole - śpiewała na cały głos. Bardzo bym chciała żeby nie utraciła tej śmiałosci do spiewu, bo ładnie śpiewa i bardzo to lubi. I za darmo :).

Ja nie mam ulubionych perfum, perfumy się mnie marnie trzymają i w ogóle nie czuję na sobie ich zapachu.

Nie no, ide spać bo jestem wykończona, buźka..

reklama
Agrafka fajna kawiarenka. Co do zapachu perfum - po prostu przyzwyczajasz się do ich zapachu:tak: ale to nie znaczy że ich nie czuć.

U nas dziś ładna pogoda, słonko świeci ale zupełnie nie mamy pomysłu na dzisiejszą niedzielę...pewnie skończy się tylko na spacerze.

Julia dostała grę elektroniczną "Zgadnij kto to? Ekstra" i niby jest od 6 lat ale Aśka sobie świetnie radzi:tak: oczywiście w tych prostszych planszach ze zwierzakami czy sprzętami domowymi.

Do góry