reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziunka no dziś ketonal dał radę! wzięłam rano dwa i nawet funkcjonuję :-)dzięki, że pytasz :-)

Ula ja nie korzystam z Gruponów ani Citeam , ale moi znajomi dość często.

reklama
Ja nie korzystałam choć śledzę na bieżąco... ale syn szefowej wykupił z Groupona kurs na prawo jazdy:tak:

Za to brat teraz przyleci z dziewczyną z NO do Pl za całe 20 zł :-) to się dopiero opłacało:tak:

My po spacerze i zakupach, poszłam na łatwiznę i kupiłam tort w kształcie serca dla mojej trójki, a jak dzieci pójdą spać to i chyba szampana otworzę (choć nie lubię :-p) i wskoczę w jakiś seksi strój, pozostało tylko wybrać który. A co, taką mam dziś ochotę to trzeba to wykorzystać:-D

edit. Moje dziecko jakieś arie operowe włączyło w tv, chciałam przełączyć to dostała prawie histerii:szok: siedzi teraz na swoim koniu i słucha. A ja oszaleję :-D

Ostatnia edycja:
i wskoczę w jakiś seksi strój, pozostało tylko wybrać który. A co, taką mam dziś ochotę to trzeba to wykorzystać:-D

:-D

Wow Dziunka zastanawiam się ile sexi strojów w Twojej szafie masz..:-D

Wczoraj byłam na zakupach szybkich po pracy i kupowałam sobie bieliznę, nie z okazji Walentynek ale z okazji bez okazji i widziałam szał ciał w sklepie Calzedonia, Intimisimi, Triumph. Mężczyźni błakali sie po sklepach z obłędem w oczach.

edit...czytałyście to:
PUDELEK - Oscar Pistorius ZASTRZELIŁ SWOJĄ DZIEWCZYNĘ! nie wiem czy to prawda czy cos podkoloryzowali ale szok.

Cleo nie mów.....jak ja bym się połozyła aaaaaa.....ja nie wiem kiedy ostatnio sobie pospałam...chyba jak 4 lata temu w ciązy byłam, a tak nawet jak Oli jest u dziadków ja ciagle coś robię a jak nie mam nic do sprzatania to piekę :-D bo mi szkoda czasu na lezenie.

Dziunka
tos mi wyobraźnię uruchomiła....:-D

w ramach przewietrzenia wyskoczyłam do apteki i kupiłam Mustellę serie słoneczną z 50% rabatem dla małego. Gdzie nie pójdę, co nie kupię to tylko mały i mały. Zaczynam z tym walczyc ale lepiej się czuję (bo w końcu w ciągu osoatnich 4 lat czesciej kupowałam cos dla małego niz dla siebie) kupując cos dla małego. Kiedys nie było problemu jak cos mi sie podobało a teraz....ech.....W Kaazar torebka się do mnie usmiecha juz od miesiąca a ja nieugieta i mam wyrzuty sumienia.

Ostatnia edycja:
a mi nie szkoda czasu na spanie,obiad zawsze raczej staram się zrobić,pranie też,sprzatanie roznie ja troch e D reszte...ale za mnie sie nikt nie wyspi dlatego jak mam czas to korzystam!!!! co moje to moje!!!!

Dziunka fiu fu to sie bedzie dzisiaj działo ulalalalalala;-)

ok lece sie ogarnaic bo na 18 do roboty Igi juz kucharzy w nowym fartuszku robi mi kanapki:-D

Ula Ty zawsze masz problemy z kupowaniem narzekasz i narzekasz :dry:jak masz kase to kupuj jak nie to nie.Mi na torebki drogie kasy by było szkoda bo niektore sa badziewiaste i tylko logo swieci ...to moje zdanie...damy przychodza z LV do Biedry ...oczywiscie pewnie sa podróbki ale szpanik musi być:-D

reklama
Do góry