reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
Alusia śpi , Antek z tatą szlifuje narciarski talent;-)
wczoraj nie zaliczyliśmy spaceru , bo dosłownie rece zamarzały nawet w rękawicach. Dziś jeszcze zimno , ale już niedługo ma być na plusie

Jakie u Was niedzielne plany?

Banan a próbowałaś ten syrop? jak smakuje?
maxweel zdrówka dla Was !! i trzymam kciuki za suwaczek!!:tak:
KIlolek brawo za inwencję. :tak:

ja mam plan wreszcie odpoczac. Wczoraj mi sie nie udało, bo musiałam posprzatac, później tescie przyszli z wizyta. Tylko babeczki z chłopakami udało mi sie upiec. Na dzisiaj obiecałam, ze będziemy robbic jakies "ludziki ze starych ziemniaków, marchewki i ziela angielskiego..." taki chłopcy maja plan. Dostalam dokladne instrukcje co im bedzie potrzebne, zobaczymy co z tego wyjdzie

A wyobraźcie sobie, ze Zuzanna nie dosc ze od miesiaca nie tyka nic poza mlekiem i biszkoptem to jeszcze na cycka się wypieła i tylko z butli chce jesc:-(super po prostu

Hej:-)
Ja byłam do południa z Marysią u moich rodziców, a tam trochę "nagrzeszyłam" z jedzeniem..ale się nie dało:zawstydzona/y:;-) Teraz leniu****emy;-):-)
Kilolek, czekam na efekty pracy z chłopakami:-)

martolinka, ktory? ten z szyszek? smakuje jak miod czy co, wogole tych szyszek nie czuc
brawo dla Antoniusza
kilolku,wspolczuje niejadki :-(

w przeciagu czasu, ktory spedzilam dzis w pracy, zniknal dzis caly snieg. niby 9 stopni,ale wiatr zimny.

Hej!
Ja dziś rano byłam u brata w szpitalu i pokłóciłam się z panem szatniarzem, bo próbował mi wmówić, że w związku z grypą odwiedziny od 16 :wściekła/y: a żadnej kartki nie było! i nie chciał mi kurtki do szatni przyjąć! więc wlazłam w kurtce na oddział i poskarżyłam na niego pielęgniarką , te chyba lekarzowi, bo jak wychodziłam to już kurtki do szatni przyjmował! pewnie jebki zebrał! najbardziej mi się żal takiej staruszki zrobiło, bo mówi, że z daleka do siostry przyjechała, a on jej wpuścić nie chciał! mówię do babci, żeby szła i go wcale nie słuchała! a wymyślił sobie, żeby chorzy do nas przyszli! :szok: z****łam go jeszcze bardziej, bo mój brat jeździ na wózku, a winda była popsuta! zapytałam pana czy pójdzie na 3 piętro i zniesie go na rękach? :wściekła/y:i poszłam ;-)

Po południu pojechaliśmy z młodą do galerii, bo musiałam jej kupić buty do przedszkola! kupowałam jej całkiem niedawno, ale z racji braku czasu szybko skoczyłam na rynek i kupiłam pierwsze lepsze, ale po całym dniu w przedszkolu śmierdziały jej w tych butach nóżki :-( więc dziś poszliśmy do "bartka". mam nadzieję, że te starczą na jakiś czas bo tanie nie były ;-)ale chciałam, żeby miała porządne buciki bo przecież spędza w nich dużo czasu więc to ważne! chodziła w nich cały dzień po domu, a jak pojechaliśmy do moich rodziców to tez je wzięłam, żeby swojej Anusi (tak mówi na moją mamę) pokazać :-D i takie tańce odprawiały w tych butach, że myślałam, że padnę! Martyśka lubi muzykę , bardzo, ale nie bardzo lubi tańczyć ;-)a tu chyba te buty tak podziałały, bo i krakowiaczka nawet tańczyła :-D więc niedziela w miarę udana :-)
Teraz młoda już śpi od 19.30! i dobrze, że tak wcześnie, bo ona śpi po 12 godzin (tylko nie myślcie, że ciągiem, bo nadal budzi się w nocy, woła mleko :szok: , potrafi się z godzinę po łóżku wiercić ), a jutro nie będzie spania do 9 tylko pobudka o 7 więc niech sobie śpi :-)zresztą ja lubię jak ona tak wcześnie zasypia i generalnie jak chodzi do p-kola to maks 20.30 śpi :-D a my mamy wieczór dla siebie :-)
zła jestem bo mąż naprawia to moje auto i naprawić nie może, właściwie zostało położenie lakieru a to ma zrobić kolega, bo P nie bardzo to lubi, a u kolegi auto musi nabrać "mocy urzędowej" czyli swoje odstać! :wściekła/y:na 100% miał pomalować w sobotę i doopka stoi już u niego 2 albo 3 tygodnie :-(no, ale P powiedział, że w tym tyg to już sam go pomaluje, bo w sumie drugie auto nam niezbędne! niby mąż jeździ matizem, ale to kolegi i w tym tyg musi już oddać więc chce czy nie auto pomalować muszą! a ja się wkurzam, bo na tamto auto mam wykupioną kartę parkingową i mogę sobie w całym mieście parkować na tą kartę, a w volvo muszę płacić co najmniej 2x dziennie po 1,5 zł pod przedszkolem więc to jednak sporo kasy. czasem uda mi się wcisnąć na taki parking bezpłatny, ale on zawsze zawalony a volvo duże więc ciężko się w jakąś dziurę wcisnąć! a no i dobrze, że idzie ocieplenie, bo na tamto malowane auto nie mam zimówek, a już mi się nie opłaca kupować ;-)
Dobra spadam na "katastrofy w przestworzach" bo dziś ma być o Smoleńsku ;-) ciekawa jestem co powiedzą ;-)

o naczekałam się na ten Smoleńsk i nic nowego nie dowiedziałam :D

Ostatnia edycja:
hej
maxwell zdrówka dla was :tak:
gawit no to miałaś z panem szatniarzem , ech co za ludzie
kilolek no czasami plany nie wypalają , co do Zuzi to przykro mi że się na cyca wypieła ,ale może jeszcze jej się zachce?? może to tylko chwilowe?
martolinka brawo dla Antka za te narty :tak:
u nas dzisiaj sypneło śniegiem co mnie wcale nie cieszy bo na przyszły tydzień zapowiadają dodatnie temp a co za tym idzie pewnie będzie padać deszcz czyli chlapy na całego :wściekła/y: , Kuba jutro w przedszkolu ma zbiorowe urodziny czyli impreza z tańcami się szykuje :-)

Hej nie nadrobię laseczki, sorki!

Ja siedzę w pracy dzisiaj, Aśka w przedszkolu.
Wczoraj dziewczyny miały dzień pełen atrakcji, kino, kulki itp. Asia dawno nie było więc az wypieki miała :-) chyba ostatni raz taki wypad full wypas mieliśmy za czasów własnego auta ;-)

powiem Wam że na kulkach tak się bała na zjeżdżalnie-rury wchodzic że aż w szoku byliśmy:szok: w zeszłym roku zjezdżała z ogromnych na łeb na szyję a teraz nawet na górę nie miała odwagi wejść:szok:

Pozdrawiam, lecę, może coś doczytam;-)

reklama
Witajcie,

Dziunka córko marnotrawna ;-)patrzę sobie na Twoje suwaczki i Asia wciąz obchodzi 3 urodziny a Julka to już do siebie podobna nie jest. Wyrosła Ci panna. Wracaj i naprawiaj suwaczki , pisz babo;-)
Gawit obejrzałam ten program o Smoleńsku i faktycznie sensacji nie było. Chyba właśnie nie miało jej być i dobrze:tak:

Do góry