reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej kobitki! ja mam dziś wolne i mam zamiar ogarnąć pokój Martyny :-) wielkich porządków też nie planuję, bo wszystko robiłam na początku listopada jak się przeprowadzaliśmy! no, ale wiadomo u młodej w pokoju to sajgon ;-)w przyszłym tyg jakoś sie za nasz pokój wezmę! łazienkę ogarnęłam wczoraj a w kuchni to w sumie sprzątam na bierząco :-)
Jem śniadanko, piję kawusię i zasuwam do roboty ;-) obiad też dziś będzie byle jaki (pomidorową zamierzam ugotować) bo Martysia idzie na noc do moich rodziców, a my z mężem wybywamy z domu ;-)

kilolku piękna ta bombka! żebyś widziała moją pierwszą :-Do pomstę do nieba wołała :-D moja koleżanka robi też choinki taką metodą. ma mi przysłać jedną to pokażę Wam jakie to dopiero jest cudo :-)
a co do wstawania lewą nogą to swego czasu miałam takie schizy, że budziłam się i siadałam na łóżku i patrzyłam , żeby tylko nie wstać lewą nogą :-D
agrafka no ciekawe jakby pokazali te wyjścia z przedszkola! ja na serio podziwiam Was mamy z większą ilością dzieciaczków! nie wyobrażam sobie iść po młodą do przedszkola z maluszkiem! matko ona urządza takie histerie przy ubieraniu, że szok! :szok:aż mi wstyd w tym przedszkolu!
Ania dużo zdrówka!
ana i jak dziś Hania? jednak to było po słodyczach? rany ja Martynie muszę chować, bo kurde wszystko na raz by zjadła ;-)ona i tak wydaje mi się, że je za dużo słodyczy! :-(
to i ja lecę na inne wątki, a potem praca domowa

Witajcie,
wpadam przekazac wieści, ze dziunka jest chwilowo bez możliwości napisania. Ma problemy z netem:tak:kazała Was pozdrowić

Agrafka to co wystepujemy w reportażu? KIlolek jako matko przodująca:-D
Ania gratulacje 4:tak:

Cze
ja się witam, pogoda pod zdechłym azorkiem, głowa mnie pobolewa, głos chrypiący, ale ogólnie lepiej:-D:-D:-D
Znikam, bo towarzystwo już złaknione.... kompa:-D

witam i ja. starałam się dzisiaj nieco porządków zrobić ale marnie to wyszło. Musze to robic nocą, w dzień zupełnie nie ma szans :-(

Hejo,
zoranam :-D:-D Bo oczywiście też próbuję wykopać świąteczną atmosferę;-), może nie te narzędzia używam?:sorry: W każdym bądź razie podłoga przejaśniała, kuchenka i zlew też:-D, za to ja padam.
Lezę dalej,;-)

oj podziwiam was za te porządki , ja to pewnie jak zawsze z grubsza posprzątam , a dopiero jak mnie najdzie to pozaglądam we wszystkie dziury ;-):zawstydzona/y:
Gosiu no jest dużo lepiej niż było ,chociaż jak czytam że dzieciaki wierszyki w przedszkolu mówią to my jesteśmy daleko w tyle , ale Kuba sporo mówi i tylko czasami pada wyraz którego nie jestem w stanie zrozumieć ale myślę że ma mały zamęt bo w domu po polsku w przedszkolu po norwesku a gdzieniegdzie mówimy po angielsku , czasami lubi też skracać wyrazy , za to wczoraj bratanica D mnie powaliła swoim "moje oki to widzą :tak:" , z tym że ona to już zaawansowana w norweskim bardzo i zdania po polsku składa systemem norweskim więc czasami śmiesznie się z nią rozmawia :tak::-)

zrobiłam na jutro tort i sałatkę owocową , mój ma jeszcze zrobić sałatkę z pora i możemy jutro w końcu wyprawić zaległe urodziny dla rodziny hahaha :-)

reklama
Do góry