reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Pola bardzo mi przykro, trzymam kciuki za jej powrót do zdrowia! Ja też z teściową nie miałam super relacji, a teraz jak nie żyje mam wyrzuty sumienia że nie próbowałam jakoś zbliżyć się do niej...

reklama
Oj absolutnie nie. Trochę pod koniec jej życia z musu złapałyśmy ciut lepszy kontakt, ale tylko dlatego ze musiałyśmy bo Asię pilnowała. A ile się z nią nakłóciłam.... a teraz chciałoby się cofnąć czas.

etna przepraszam, że nie odebrałam, szłam akurat drogą ale oddzwaniałam, penwie w pracy byłaś.
Własnie widzisz jest na odwrót tylko nie wiem czy to nie zbieg okoliczności. Przez butelke było o niebo lepiej (moze przypadek i znów po prostu zlapał infekcję, zobaczymy) ja tube kupiłam uzywana, bez ulotki może to tez dlatego nie umiemy sie tym posługiwać.
A ta tubę z butelki lekarz mi kazał zrobić tylko Kubie troche niewygodnie było dlatego kupiłam taką samą jak ty masz. Dzisiaj zrobilam nową, zobaczymy jaki będzie efekt.

Dzięki.

Jest zle. Mój jutro leci prawdopodobnie do Polski. Pojechał do pracy. Nie spal prawie w ogóle. Powinni dać mu wolne bo urlopu już nie ma.

A jak nie to w piątek leci.

Pogubiłam się w tym wszystkim :-(

POLA bardzo mi przykro, trzymam kciuki za teściową.:-(

ETNA i KILOLEK jakieś 6 -7 lat temu opiekowałam się 3 latkiem którego musiałam taką tubą inhalować i jego mama zawsze mówiła mi że najważniejsze aby robić to zaraz rano i pamiętać o umyciu zębów, a wieczorem pewnie ona sama mu robiła. Teraz chłopczyk ma chyba 10 lat i nie używa ani tuby ani inhalatora a jedynie jeden wziew ma w razie czego.

Ostatnia edycja:
reklama
Etna - super ta pediatra, widać, że z powołania lekarz.
Polaa
- trzymam dalej kciukasy, mam nadzieję, że Twojemu dadzą wolne. Trzymajcie się.

Padłam ze swoimi, dopiero teraz się zwlekłam, zaraz cd spania zapewne będzie...

Do góry