reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ania u nas reklamy ważniejsze niż same bajki :-D Asia pyta mnie co ile kosztuje, a potem "liczy" swoją kasę:-D

Trzymam kciuki za Lenkę!

Sawi no właśnie chciałam się zapytać kiedy startujesz, TRZYMAM MOCNO KCIUKI, BĘDZIE DOBRZE!!!!

Pola ZDRÓWKA, ZDRÓWKA i jeszcze raz ZDRÓWKA dla teściowej!!!!

My zwlekłyśmy się z łóżka po 10-tej:zawstydzona/y: i to tylko dlatego że babcia zadzwoniła. Powiem Wam że mamy od może miesiąca taką roletę która jest podgumowana i wcale nie przepuszcza światła i wydaje mi się że to przez nią mogłybyśmy spać i spać (Asia rano do mnie drepcze jak tylko A zamknie za sobą drzwi:-D). No ale niedługo skończy się laba...

Kojarzycie "Rodzinę zastępczą"? Mogłabym oglądać non stop, dziewczyny też bardzo lubią i Asia dzisiaj wypaliła "Jędrula bardzo lubi kiełbaski, prawda? Ciągle je te kiełbaski":-D chodziło jej oczywiście o cygaro:-D ale niech będą kiełbaski:-D Potem Alutka leżała skacowana po winie a młoda "Ojej, co się Alutce stało w głowę? Chyba się w samochód uderzyła jak wsiadała":-D Potwierdziłam;-)

reklama
Witajcie

Dziunka zazdroszczę spania!

Oli tak pospał w sobotę. Sypialnie mamy ze skosem z oknem dachowym z roleta brązową i roletą na oknie normalnym też brąz. Zaciągając je nawet w słoneczny dzien mamy ciemnow sypialni, osłania nas dodatkowo wielka sosna a nawet dwie, ktora rośnie nam na podwórku. Oli z uwagi na fakt ze źle sypia w nocy (katar spływa i mały nam kaszle 2 razy po 05h-1h w nocy) pospał sobie porządnie do 10 - jednak tylko dlatego, ze ja leżałam obok i czytałam książkę. Mały budził się, otwierał oko i myk znowu pod kołderkę.

Pola zdrowia dla teściowej a dla Was duzo sił.

Hej!
Moja Martyna jak nie chodzi do przedszkola to też potrafi pospać do 9-10, ale tylko wtedy gdy w nocy się wybudzi i ma problem z zaśnięciem, tak to wstaje około 8, ale od jutra 7 najpóźniej musi byc na nogach :-(
a właśnie siedzi i wycina coś tam po swojemu i gada do siebie "o to są spodenki (fakycznie wycięła coś na kształt spodenek) i dalej gada do siebie "z tej strony jest dupcia a z tej cipka" :szok:

dziunka teksty Asi wymiatają :-) Martyna u mojej mamy gdzie mają rolety zew i jak zasłonią to w domu cały dzień mogłoby być ciemno, to śpi póki mama tych rolet nie podniesie :szok: bo, np. w domu w lato budziła się o 4-5 , patrzyła za okno i wołała nas "mamo już jest dzień. wstawajcie" :zawstydzona/y: dlatego w mieszkaniu poremontowym też mamy zamiar kupić te podgumowane rolety

pola jak tam?

kilolku obyś miała miły dzień :-)

sawi tym razem musi być lepiej!!!!!! &&&&&&&&&&&&&

ana współczuję nocki :-( do kiedy Gonia ma być w domu?

Ania u nas na każdą reklamę Martyna woła "a kupisz mi taką zabawkę?" a jak jest coś dla chłopczyków to mała cwaniara mówi "ja lubię też takie rzeczy dla chłopczyków" ;-)

No ide poczytać co dalej słychac

Sawi "klub dla mam" to takie spotkania dla mam z dziecmi 0-4 u nas na osiedlu organizowane przez stowarzyszenie duzych rodzin. Ale przyjśc mogą wszyscy (tylko to jest we wtorki rano)

martolinka
do niedawna funkcjonowałam bez zarzutu ale teraz coraz częściej nie daje rady.

pola &&&&&&&&&&&&&&&&&

Moi jak oglądaja reklamy to juz nawet nie pytają ani nie proszą tylko ogłaszają "ja będę to miał" i potrafią się pobić o to, kto to będzie miał :dry:
a reklam teraz przed świętami coraz więcej, dzieciom odbija przed tv.

Oj pospałam sobie dzisiaj, bo jak tylko poprzedniego posta napisąlam postanowiłam chwilę skorzystac soro Zuza śpi i zaległam na kanapie. Zuza obudziła mnie o 9,10 :-D i juz dzien na wariata, szybko, szybko.
Na spotkaniu mam tym razem bardzo fajnie. Trochę to zaleta mojej sąsiadki, którą zabralam ze sobą, bo ona taka gaduła i bardzo otwarta i rzeczywiście zaczynamy sie integrować. W przedszkolu troche się szarpałam i napociłam, Kuba jakis taki rozmarudzony, płaczący, nie dobrze. Wpadlismy do domu cos zjeść i niedługo ruszamy do dentysty. Wrąbałam pudeleczko koreczków śledziowych :baffled:

coś jeszcze miałam napisać ale zapomnialam, dopisze następnym razem

reklama
wróciłam od dentysty. Kuba faktycznie ma zeżarte szkliwo i niestety będzie tak już miał. Nie ma zalepianych, bo powiedział, ze i tak to raz dwa zje a że próchnicy nie ma, zęby piekne to wyszło mnie 30 zł ufff :-D

Do góry