reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej
ja tylko na chwilę , nie śpie od 2 bo mi Kuba średnio co pół godziny wymiotuje :szok::-( , bosz ja chyba zwariuje , głowa mi pęka, gotuje mu marchwiankę i koleżanka mi poradziła że woda z ogórków ponoć jest dobra jako elektrolity
postaram się odezwać później

Ello,
My na chorobowym, bo Martusia zaflegmiona:-:)-( Mam dawać rano jej deflegmin, 3x dziennie pulmeo no i oklepywać.. do tego Marysia coś na uszko narzekała, do tego katar..więc też do piątku w domu. Dzisiaj podjadę z nią do szpitala, bo moja mami ma dyżur i ona wkręci nas do laryngologa, żeby obejrzał uszko młodej.. W Zabrzu terminy do laryngologa na grudzień:wściekła/y:

Teraz lecę nadrobić wątek;-)

Edit:
Aza, trzymam mocno kciuki za owocne staranka!!!:tak:
Dziunka, gratulacje dla Julki! A Ranna akcja z zsiusianiem się - niezła..
Kilolek - oj, u nas podobnie z tymi zabawkami..o wszystko wojna, a do tego działa to w obie strony..one juz zaczynają się tłuc:szok:
Polaa, niezły tekst Kubusia:-D cwaniaczek..
Lotka, to udanego wyjazdu życzę..a jedziecie tylko na Pokarpacie czy też gdzie indziej?
Ania, oby Kubusiowi szybko przeszło..

Ostatnia edycja:
Martolinka własnie nie mam pojęcia, jakos tak samo z siebie.
oby naprawili winde nim wrócisz!

gawit a skąd taki okropny ból pleców?

AniaSm ojoj bardzo wspłczuję, Wam obojgu.

maxwell no to juz masz wesoło! :-) a chorób wspólczuję. Ja aż drżę kiedy znów sie rozchorują :baffled: dlatego licż ena mrozy, ze moze te zarazy wymrozi

Wybrałam się z Michałkiem na spacer opłotkami do wiejskiej biedronki (na obrzeżach miasta) aż mi nóżki w d... weszły ale humor jak był tak jest wisielczy. Obiadek zjedlismy a Zuza nadal śpi na klatce. Mogłabym posiedzieć ale w miedzyczasie A. przywiózl do domu część rzeczy które miał w pracy (oczywiscie niepotrzebnych do pracy tylko tak przy okazji wziął i zostawił coś tam) - 5 wielkich eko toreb, a to ponoć tylko część :eek: boshhhhh musze to rozpakować.

Ello,
My na chorobowym, bo Martusia zaflegmiona:-:)-( Mam dawać rano jej deflegmin, 3x dziennie pulmeo no i oklepywać.. do tego Marysia coś na uszko narzekała, do tego katar..więc też do piątku w domu. Dzisiaj podjadę z nią do szpitala, bo moja mami ma dyżur i ona wkręci nas do laryngologa, żeby obejrzał uszko młodej.. W Zabrzu terminy do laryngologa na grudzień:wściekła/y:

Teraz lecę nadrobić wątek;-)

Edit:
Aza, trzymam mocno kciuki za owocne staranka!!!:tak:
Dziunka, gratulacje dla Julki! A Ranna akcja z zsiusianiem się - niezła..
Kilolek - oj, u nas podobnie z tymi zabawkami..o wszystko wojna, a do tego działa to w obie strony..one juz zaczynają się tłuc:szok:
Polaa, niezły tekst Kubusia:-D cwaniaczek..
Lotka, to udanego wyjazdu życzę..a jedziecie tylko na Pokarpacie czy też gdzie indziej?
Ania, oby Kubusiowi szybko przeszło..
tylko podkarpacie, jak dobrze pojdzie to do polowy stycznia ;-)

Kilolek, kichaj, zostaw rozpakowanie tych torb Twojemu;-)
A mi właśnie kurier przywiózł paczkę z zabawkami..pozamawiałam dla dzieci na święta już prezenty, w tym roku dużo tańsze niż w poprzednich, a i tak fajne te zabawki;-) już mam z głowy. Teraz tylko muszę zamówić kalendarze dla moich rodziców, teściówki i dla nas ze zdjęciami, no i prezent na święta dla S.. - i z głowy;-):-)
Lotka, to taki dłuższy wyjazd jednym słowem;-) super..

reklama
Kilolek, kichaj, zostaw rozpakowanie tych torb Twojemu;-)
:-D co najmniej do nowego roku by stały :-D a sa tam min. półmiski po chrzcinach - zabrał jedzenie do pracy żeby kolegów poczęstować. Znalazłam też ogromna torbę ubranek dziewczęcych :-) widac ktoś mu dał dla Zuzi, takie na 2-3 latka ale i tak sie cieszę. Także Warto tam pogrzebać :-D

apropos prezentów u nas też skromniej w tym roku ale jeszcze nic nie kupiłam. Na razie obmyśliłam prawie wszystko. Został mi mój tata (to wczesniej, na imieniny 19.12) i wujek. I jak co roku nie mam najmniejszego pomysłu.

ups, własnie się zorientowąłam, ze Zuza śpi już 3,5 h. Poszalała dziewczyna.

Ostatnia edycja:
Do góry