reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

ANIASM dzięki za przypomnienie o przepisie:tak: już mojemu W zabrałam pilot lecz w zamian muszę oddać kompa- no cóż życie.:-D

u nas byl okres ze do walki o kompa wkraczala nawet Vicky bo chciala ogladac swoje bajki ktore tatus posciagal...no wiec skapitulowalismy i kupilismy malego notebooka, no i teraz zawsze jakas alternatywa bo dwa kompy w domu:-)

reklama
No tak tylko że u nas są 2-jeden dzieciaków a laptop -nasz, tyle tylko że dzieciaki swój zrypały i nie mam żadnej alternatywy:angry:.Ja tak tylko z doskoku.:rofl2:

hi hi hi dobre :-D:-D:-D

Kilolku a jak Ty sie czujesz...jak brzusio..dalej masz jakies skurcze...

a co do Twojego Kubusia to ja bym szukala jeszcze opini innych specjalistow...jak dla mnie to sa wazne sprawy bo jezeli teraz sie cos zaniedba to moze miec to konsekwencje przez reszte zycia...ja sie nie znam na tym do konca...niby po Awfie ale jednak wiedza ucieka...a powiedz mi jak sie ma basen do dolegliwosci Twojego synka...bo zawsze mnie uczono ze basen taka fajna sprawa...
dziękuję bardzo, skurczy nie mam ale co 6 godzin no-spa i magnez no i dopegyt na cisnienie. w sumie ok tylko straszliwie slaba jestem, doslownie na nic nie mam siły
Kuba właśnie basen ma zalecony przez ortopedę. Ma mu wzmocnic mięsnie nie obciążąjąc kręgosłupa. Będę się musiała a to wiząć, tylko niestety dopiero od kwietnia, bo teraz muszę w pierwszej kolejności spróbować odstawić mu sterydy a do tego nie mogę rykowac nawet najmniejszego przeziębienia, nawte przedszkole będę musiała ograniczyc. Wiesz on kiedys chodził na basen od 3 mc zycia przez rok. Bardzo wiele mu to wtedy dawało.
Tą diagnozę będę musiała zrobic ponownie, u kogo innego dla własnego spokoju ale teraz nie mam kasy.

Tunczyki ja tez jestem ciekawa jak Kuba to zniesie ale w koncu leci ze swoim ukochanym tatusiem wiec nie bedzie tragedi:-) moze i nawet nie wspomni o mnie ani razu jak tam będą:zawstydzona/y:

Ania mi tez przykro ale przeciez musialam sie zgodzic heh, w sumie sama mezowi to zaporponowalam:tak: wole, zeby Oni lecieli niz by mi sie teraz wszyscy tu zwalili bo nie mam na nic sily (kilolek witaj w klubie), 3 dni zlecą a ja bede miaa sprawdzian, jak to wytrzymam:-D

nie ma jak o 23 zajadać się lodami:zawstydzona/y:

Tunczyki ja tez jestem ciekawa jak Kuba to zniesie ale w koncu leci ze swoim ukochanym tatusiem wiec nie bedzie tragedi:-) moze i nawet nie wspomni o mnie ani razu jak tam będą:zawstydzona/y:

Ania mi tez przykro ale przeciez musialam sie zgodzic heh, w sumie sama mezowi to zaporponowalam:tak: wole, zeby Oni lecieli niz by mi sie teraz wszyscy tu zwalili bo nie mam na nic sily (kilolek witaj w klubie), 3 dni zlecą a ja bede miaa sprawdzian, jak to wytrzymam:-D

nie ma jak o 23 zajadać się lodami:zawstydzona/y:

to możemy sobie rękę podać ja mam takie z bitą śmietaną (tą bardzo niezdrową w sprayu-UWIELBIAM i lentylkami) mmmmmmmm... :-D

martolinka co do Twego jadłospisu to ja tak jadam na co dzień a gdybyś zobaczyła menu mojego męża to jest dopiero maaasakra

aga a ja oczywiście też z dodatkami:zawstydzona/y: polalam je sobie jogurtem miodowym, tak jakby same nie wystarczyły:baffled: ach...

Witajcie z rana wczoraj wzyscy zasneliśmy o 20.30 w jednym łóżu obidziłam się 0 23 przeniosłam panicza do siebie, ale byłam tak połamana, że obudziłam męża na masowanie :-p o ten jak się zerwał bo myślał, że już czas wstawać. Później oboje nie mogliśmy spać.

Co do tej katastrofy. Mój tata jest dyżurnym ruchu od 20lat. Strasznie to przeżywa, od razu powiedział, że obwinią dyżurnego, ale nikogo nie zastanowi fakt jakie zaniedbania są w procedurach i samym systemie. Teraz jak się wydarzyła tragedia to będą robić kontrole, cała Polska.A i tak nic się nie zmieni.

Cze
dzisiejsza noc jakaś dziwaczna, Hanka nie mogła spać, ja się obudziłam po 4 i tak podsypiałam...
Polaa - nie wypominaj sobie lodów ;-), gdybym miała w lodówce czekoladę to ok. 22 na 100% by była jedzona, a tak tylko o niej myślę :-D:-D:-D i wypijam....:-D:-D
Pathanka - to nie tylko na kolei jest tak... ale ... mądry Polak po szkodzie, a jak się wydarzy bije się pianę, a i tak nic się nie zmienia.

Ok, lecę dalej, bom przelotem.:-D;-)

reklama
pathanka fakt to tragedia ale co z tym wyprawiają media to juz totalny odjazd. Przez RMF Fm co pół godziny jesteśmy informowani z postępu prac przy drugim torze (pierwszy juz działa). Obecny na miejscu reporter przepytał już wszystkich o termin oddania do ruchu, chyba do ostatniego ciecia. I tak teraz cały naród jest karany.

Do góry