reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mało tego wczoraj się jeszcze dobiłam na socjalnym jak zobaczyłam na ścianie plakat z 1% podatku do oddania dla chorych dzici pracowników Biedronki...i które wybrać nie wiem....a pokazane zdjęcia i opisy chorób...mówię Wam siedziałam jak muł wczoraj

Ula poszła na odwyk mówię Wam,a tak serio to na bank Nas podczytuje bo by nie wytrzymała :-D:-D:-D:-D pewnie niedługo wyskoczy jak z procy z jakims "rewelacyjnym" postem:-D:-D:-D

ok lece sprzatac kuchnie dzis wolne,niedlugo się biore za babeczki z Igim...dzis chyba ostatki tak?? ja juz zakrecona jestem

reklama
Cleo przykro mi.
cos było w ta sobote, bo u A. w pracy 2 znajomych stracilo ojcow, wlasnie w sobote

sawi to pochwal się co zrobilas

Hej:-)
Muszę sie pochwalić, jaką mi mężuś sprawił torebkę na urodziny:
Torebka damska - beżowy - 119.00 zł (73-4-581-7) :: Sklep Internetowy Wittchen
Martolinka, ciekawa jestem Twojego kolczyka;-)
Ana, współczuje..Ty to masz przeboje z tymi choróbskami:-( Zdroooooooooowka dla Hanusi:tak::-)
Dziunka, dobre z tym kotkiem:-D:-D
Cleo,
[*] dla Twojego znajomego...
Gosiulek..m.in. właśnie ja obie ciąże i okres połogu z zastrzykami przeciwzakrzepowymi plus pończochy uciskowe..:zawstydzona/y:ale czego się nie robi dla zdrowia..
Nie pamiętam, co jeszcze chciałam napisać:zawstydzona/y:;-)
Uleńka, gdzie jesteś??????????

Martolinka - oby Twoje słowa się sprawdziły...;-)
Cleo - przykro mi
[*], trzymaj się, niestety wiadomości te złe szczególnie o tej porze roku dołują dwa razy mocniej niż latem :no:
Maxwell - torebka bajer!

Znów Hanka na kolanach ogląda Bolka:no:, a ja sobie wyrzucam żem zła matka...:confused::sorry: no cóż niech już będzie wiosna, bo głupota się mi lęgnie w mózgu...:wściekła/y:

Gosiulek, dałam mu wybór z około pięciu torebek - on wybrał tą;-)
Ana, Ty sobie nie wkręcaj głupot!!Zła matka? mało ostatnio słyszałyśmy o naprawdę złych matkach?!?!?

Hej , u nas dzis wieje strasznie. Niby temperatura na + a jednak zimno.

Cleo smutna wiadomość
[*]
Anawawka zdrówka dla Was, i głowa do góry :-)
Dziunka i jak Asi skóra?? Lepiej już??
Maxwell super torba

reklama
Do góry