A ja powoli odstaje stracha przed jutrzejsza wizyta,boje sie ze cos bedzie nie tak
Od samego rana wydaje mi sie ze zadnych obajwow juz nie mam.Piersi juz tak nie bola jak wczoraj,zjadlam sniadanie i zadnych mdlosci czy ja panikuje?to jest okropne jak sie boje
POMOCY!!!
hej babeczki widze ze nas coraz wiecej!!mi jakos mdlosci odpuscily po jednym dniu czy to moze znaczyc cos zlego??ogolnie zadnych objawow nie mam...
Dziewczyny nie martwcie sie na zapas! Czesto organizm szybciej sie przystosowuje do Maluszka w waszym brzuszku i nagle bole mijaja :-) Cieszcie sie poki nie macie mdlosci, bo jak znow wroca to nie bedzie juz tak przyjemnie.
Zadzwoniłam do mojego kochanego ginka (kochanego bo nigdy nie odmawia jak zawracam gitarę ) i przyjmie mnie jutro w szpitalu na usg !!!!!!!
Trzymam kiciuki Olcia za jutrzejsza wizyte!!!
A mnie dzis kregoslup boli Musze dodac ze juz wczesniej mialam z nim duze problemy, a dzis niezle dal sie we znaki Wina jest to ze (nie wiem jak to zrobilam, bo zazwyczaj sie wierce podczas snu) przespalam dzis cala noc w jednej pozycji Mam nadzieje ze do jutra ten bol minie :-)