to bylo w Rzymie, do rzeki wrzucil, wczesniej sie pokłócil z matka dziecka o opieke nad nim... ;-(dziunka u mnie tez nie ma tragedii ale snieg jeszcze jest
a ja dzisiaj slyszalam w wiadomościach, ze ojciec wrzucil dziecko do morza czy gdzies tam nie wiem gdzie to bylo bo koncowke widzialam tylko, ale ciala nie znalezli jeszcze, no kur...mac
reklama
C
Cleo1981
Gość
wyszłam dzis z Igim dosłownie na niecałe 30 min.zimno jak cholera.mimo że ciepło jak eskimos ubrany z noska sie od razu lało,ledwo szedł.
od 16 spi :-/ i nie wiem czy wstanie czy już do rana
okropne te wszystkie wiadomosci o krzywdzeniu,zabijaniu dzieci
a Justynka 2 dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
od 16 spi :-/ i nie wiem czy wstanie czy już do rana
okropne te wszystkie wiadomosci o krzywdzeniu,zabijaniu dzieci
a Justynka 2 dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
Dziewczyny tragiczne te historie o dzieciach. Aż się plakać chce albo komus przywalić.
Mamę Magdy niestety uznano za poczytalną. :-( to wątpie by sekcja wykazała wypadek
Dziunka oczywiście, ze jest zazdrosna i to bardzo. Stara się wogóle o teściach przy niej nei wspominac żeby nie pogarszac sprawy. No ale co ja poradze. Dla jej własnej przyjemności nie będę się otaczała wyłacznie ludźmi, którzy mna pogardzają. Bo to nie ta, ze np zauwazyła, że teściowa jest miłą to zaczęła mną pomiatać tylko odkąd pamiętam traktowała mnie jak śmiecia chociaż jej opowiesci o poswiecenu dla dzieci sa wielkie
Mamę Magdy niestety uznano za poczytalną. :-( to wątpie by sekcja wykazała wypadek
Dziunka oczywiście, ze jest zazdrosna i to bardzo. Stara się wogóle o teściach przy niej nei wspominac żeby nie pogarszac sprawy. No ale co ja poradze. Dla jej własnej przyjemności nie będę się otaczała wyłacznie ludźmi, którzy mna pogardzają. Bo to nie ta, ze np zauwazyła, że teściowa jest miłą to zaczęła mną pomiatać tylko odkąd pamiętam traktowała mnie jak śmiecia chociaż jej opowiesci o poswiecenu dla dzieci sa wielkie
AniaSm
Fanka BB :)
powiem ci że straszne to było ,zresztą do tej pory mam zamglone to oko , wogóle go otworzyć nie mogłam , ja nie wiem co oni tu do szamponów dodają ale chyba zaczne tych dla dzieci używaćAniaSm współczuje oczka, choć na poczatku mnie zrobilo - co ty żeś sobie zrobila a jak przeczytalam o szamponie to aż sie uśmiałam :-) cąłusek w oczko :*
okropneboze, co ludziom przychodzi do glowy.. Japonia: 30-latka łamała nogi małym dzieciom - Onet Wiadomości
powaliłaś mnie tym cytraninianem glinuCleo dokładniej to przy takiej mieszance powstaje cytrynian glinu, który z łatwością przyswajamy i odkłada się w tkankach np. w mózgu, wątrobie uszkadzając je, powodując późniejsze choroby. Aluminium znajdujące się w samej herbacie nie szkodzi, bo go nie przyswajamy, dopiero po połączeniu z cytryną. Z kolei nadmiar cytryny powoduje np. nadwrażliwość zębów.
Ale sama piję hektolitry herbaty z cytryną Trudno choć fakt że wrażliwe zęby mam jak cholera
ja nie mogę czytać takich historii bo mnie krew zalewa na tych durnych ludzi , powinni wyższe kary dawać takim ...... , a matka Madzi to powinna dostać z 25 lat jak nic i wszystkie te inne "mamusie" co wyrzucają swoje dzieci na śmietniki , pakują w worki itd może jakby było kilka takich wysokich wyroków to każda kolejna by się zastanowiła nad swoim postępowaniema to w moim rodzinnym miescie
Jelcz-Laskowice: Ojczym zmiażdżył dziecku genitalia - Wieści - MM Moje Miasto
sorry,ze tylko takie historie wklejam
dziunka,az tak zle z tym sniegiem nie jest,przynajmniej u mnie. w dzien troche stopnialo, a teraz znowu zamarza
E
etna36
Gość
Witam
Dziewczyny dużo zdrówka dla Was, nie dajcie się
Dzisiaj mieliśmy pod opieką mojego 3-letniego kuzyna i Paweł szalał bez spania do 20
Jutro przedszkole, na szczęście dzisiaj ten 3-latek opowiadal pawłowi jak fajnie jest u niego w przedszkolu i Pawel mówi że jutro też idzie i mamie zrobi 'papapapa" ufff oby... Jutro idziemy tak na 9 bo nie mam sumienie w tym mrozie go wybudzać i to jeszcze po weekendzie bez spania w dzień.
oczywiście jak odpali nam samochód. Bo dzisiaj zostal nasz dizelek na mrozie i mąż dmuchał na niego i chuchał przez pół dnia i raczył odpalić popołudniu
Dziewczyny dużo zdrówka dla Was, nie dajcie się
Dzisiaj mieliśmy pod opieką mojego 3-letniego kuzyna i Paweł szalał bez spania do 20
Jutro przedszkole, na szczęście dzisiaj ten 3-latek opowiadal pawłowi jak fajnie jest u niego w przedszkolu i Pawel mówi że jutro też idzie i mamie zrobi 'papapapa" ufff oby... Jutro idziemy tak na 9 bo nie mam sumienie w tym mrozie go wybudzać i to jeszcze po weekendzie bez spania w dzień.
oczywiście jak odpali nam samochód. Bo dzisiaj zostal nasz dizelek na mrozie i mąż dmuchał na niego i chuchał przez pół dnia i raczył odpalić popołudniu
Witam się i ja )) Zzzzzzimno dziś, brrr... Zabrałam Konradka do galerii na plac zabaw bo na dworze nie moge wytrzymać. Wybawił się i padł wieczorkiem jak betka. Ja właśnoie z moim Jarkiem wypiłam winko musujace z Biedrony i wkrótce pójde lulu bo na 6 do pracy.
Etna powodzenia dla Pawełka, mam nadzieje, że chętnie pójdzie do przedszkola...
AniaSm no w pierwszej chwili to mnie zmroziło, już myślałam, ,że coś poważnego się stało. Buziak dla oczka...
Etna powodzenia dla Pawełka, mam nadzieje, że chętnie pójdzie do przedszkola...
AniaSm no w pierwszej chwili to mnie zmroziło, już myślałam, ,że coś poważnego się stało. Buziak dla oczka...
E
etna36
Gość
Zimno, zimno my z pawłem bylismy na spacerku do sklepu termometr wskazywał -17, chciałam iśc sama ale młody się rozpłakał że nie chcę go zabrać. No i się "złamałam" ;-), poszliśmy bez kremów. Wróciliśmy po 30 minutach i wszystko bylo ok ufff, buźka zdrowa.
No w myśl powiedzenia idzie luty podkuj buty .... przywaliło mrozem.. jak wracaliśmy z tesco termometry pokazywały tylko -15, a było po 17.;-) Stwierdziliśmy, że prawie upały mamy po ostatnich temperaturach w granicach -19,,,
Gosia nam padła dopiero koło 21, jutro normalny dzień od dawna, więc po 5:30 mają panny pobudkę...
Ania - co Ty za szampon używasz, że tak masakruje oczy? Mam nadzieję, że po śnie przejdzie.
Cleo - to my wytrzymaliśmy prawie 40 min., ale unikaliśmy wiatru.
Etna - trzymam kciuki za jutrzejszy ranek odpalanie auta w mrozie "super" sprawa,,, nasz diesel w garażu podziemnym ma fajnie, ale na zewnątrz małżon w piątek go w ciągu dnia odpalał, by wrócić po pracy do domu..
AZA - miłego popijania;-)
BanAna i polaa - oby śnieg z Wami trochę pobył i dzieci się nacieszyły.
Ok, nie wiem co jeszcze komu, ogólnie życzę miłego wieczorku i znikam, bo zaplanowałam wcześniejszy zjazd do wyra...;-)
Gosia nam padła dopiero koło 21, jutro normalny dzień od dawna, więc po 5:30 mają panny pobudkę...
Ania - co Ty za szampon używasz, że tak masakruje oczy? Mam nadzieję, że po śnie przejdzie.
Cleo - to my wytrzymaliśmy prawie 40 min., ale unikaliśmy wiatru.
Etna - trzymam kciuki za jutrzejszy ranek odpalanie auta w mrozie "super" sprawa,,, nasz diesel w garażu podziemnym ma fajnie, ale na zewnątrz małżon w piątek go w ciągu dnia odpalał, by wrócić po pracy do domu..
AZA - miłego popijania;-)
BanAna i polaa - oby śnieg z Wami trochę pobył i dzieci się nacieszyły.
Ok, nie wiem co jeszcze komu, ogólnie życzę miłego wieczorku i znikam, bo zaplanowałam wcześniejszy zjazd do wyra...;-)
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
nie zazdroszcze wam temperatur , u mnie jest właśnie 2 na plusie , a mówią że Norwegia zimny kraj ;-)