reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

czeee
śpicie? Bo my już nie od ok. 8.;-)
Widzę , że ostro było wczoraj.. :-D:-D
Lotka - mam nadzieję, że dziś już lepszy humor,,,
Cleo - zapewne spełniasz swoje marzenie i śpisz...

Żeby nie było, że moja mama aż tak straszna, mogę na nią liczyć w innych kwestiach, ona twierdzi, że jestem silna, dam radę, a ja bym chciała by raz powiedziała, że mogę sobie popłakać i nie być silna.;-) Ot tak po prostu o babsku mam ochotę czasami się zachować, a ona myśli żem twarda...:baffled:
Poza tym dużo nam pomaga finansowo : dzięki im przetrwaliśmy te kilka lat, skupuje dziewczynom ciuchy itp. Więc nie jest źle.;-)
a dziekuje, dzis lepiej - psychicznie, bo fizycznie to chyba sie przeziebiłam, glowa mi peka, gardlo szczypie, czuje ze cos mnie 'bierze" no i lezakuje, ratujac sie wygrzewaniem i herbatka z duuuza iloscia cytryny. oby sie nic nie rozwinelo :-)
milego dnia! ;-)

reklama
Lotka zdrówka.

ostatnio w gazecie wyczytałam że herbata z cytryną nie pomaga bo cytryna pod wpływem ciepła tracu swoje witaminy itp.:szok:ale ja tak samo wierzę w jej dobroczynne działanie i piję:-D

Lotka zdrówka.

ostatnio w gazecie wyczytałam że herbata z cytryną nie pomaga bo cytryna pod wpływem ciepła tracu swoje witaminy itp.:szok:ale ja tak samo wierzę w jej dobroczynne działanie i piję:-D
oj tam oj tam ;-) efekt placebo ;-) grunt ze działa ;-) tzn mnie ta herbatka mocno rozgrzewa, lepiej niz bez cytryny, wiec pewnie jakis to skutek ma :-) no i taka smaczna :-)

Pathanka - kurujcie się, mam nadzieję, że szybkie zakupy Was postawią na nogi.;-)
Lotka - zdrowia... co za zima w tym roku.... ciągle ktoś chory...
Cleo - ale Ci dobrze z tym wyspaniem.:-D

Witajcie,

Lotka zdrowia:tak: zeby szybko przeszlo;-)

u nas pelno sniegu co mnie cieszy:-)
Kuba tez zadowolony:tak:
Byl juz na spacerku w lekkim szoku:-D
chyba nie pamieta sniegu z zeszlego roku...

Hej dziewczynki
biggrin.gif
i chłopaku;-)
Ja właśnie wróciłam od fryzjera -podcięłam końcówki i zafarbowałam odrosty i siwiznę
wink2.gif
..Trzeba się było odstresować po ciężkim tygodniu i teściówce
laugh.gif

Mama mi zadzwoniła, żebyśmy przyjechali po południu na kawkę i wzięli dla Marysi więcej rzeczy, to wezmą młodą na parę dni
wink2.gif
..Marysia się już cieszy na ferie z dziadkami - 100% uwagi skupionej na niej
laugh.gif
..pewnie będę tęskniła za nią bardzo, ale damy radę:tak:
Lotka,Kilolek- współczuję wczorajszych nerwów na mamy..tulę mocno..
Polaa, teraz ja zazdroszczę śniegu.. u nas tylko mróz,że szok:szok:, ale zapowiadają od wtorku jakieś opady śniegu..
Dziunka, jak Asieńka? Przeszła jej biegunka?:-(
Wszystkim zakatarzonym i kaszlącym zdrówka!!!

maxwell u nas nie ma teraz mrozu, wiec nie wiadomo ile snieg sie utrzyma ale na razie bialo wiec sie nie odzywam juz :-D
Kuba z tata na spacerze a ja mam spokoj:tak:

Słysząłm dzisiaj w tv, że jeszcze 3 tygodnie mrozu :-( odrobine lżejszego tylko

maxwell zazdroszczę bardzo wizyty u fryzjera. Ja tez amm ochotę juz od naprawde dawna coś ze sobą zrobić, jakies duże mziany ale nie mam zupelnie pomysłu przy mojej nowej mega pyzatej twarzy :baffled:

Lotka zdrówka.

no właśnie chodzi o to żeby cytryne czy miód dodawać do lekko ostudzonej już herbaty a nie wrzątku i wtedy nie traci właściwości :tak: ja tak robie już od dawna ;-)

hej
a ja dzisiaj przeżywam koszmar już od bardzo dawna nie zrobiłam sobie takiej krzywdy a mianowicie poszłam rano pod prysznic i szampon mi wpadł do oka :szok::wściekła/y:, moje biedne oczko strasznie bolało ,zresztą dalej boli ale już mogę je otworzyć i patrzeć :szok:

reklama
Witajcie,
M robi gulasz a ja sie obijam;-)pojechaliśmy dzis na rynek po zakupki a tam zimno jak w psiarni. Zero słońca , tylko mróz i śnieg wokół. SZybko się zwinęliśmy.
Chciałabym jeszcze dziś podjechać obejrzeć sobie kolorki wózków "na zywo" , ale obawiam sie , że nie zdążymy już.

Sie dziś wieczorem zezłościłam..... wrrrrrrrrrrrrrrrrr kolejny wykład mojej matki pt "ale robisz krzywde Tomkowi rodząc drugie dziecko"............nosz kurna! no i oczywiscie jestem "glupia, bo sobie na bank nie poradze z dwoma maluchami" itp itd................ sorki ze tak ponuro, ale jak tego nie wyrzuce z siebie to zaraz wybuchne, a ze jestem sama w domu i Tom spi... no to zostałyście mi Wy........

Lotka ciesz się , ze w żaden sposób nie jesteś już od matmy uzależniona. To Twoje życie i Twoje dzieci. Może trzeba ograniczyć Wasze kontakty zwłaszcza ze względu na ciąże? biedna musiałaś się mocno zdenerować.

Kilolek Twoi chłopcy widzę mega zdolni;-)
maxweell ale masz fajnie;-) połowe mniej pracy chociaż. Mimo wszystko Martusia wciąż sporo absorbuje Was pewnie wiec dla Ciebie to taki urlop w cudzysłowie

Do góry