reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

etna, wspolczuje skazy
dziunka i cleo, gratuluje mieszkania
mama, moze aktycznie pracuje
aniasm zazdroszcze sniegu, u nas nie bylo wcale

zapomnialam co jeszcze mialam komu napisac....

moja mama wczoraj poleciala i troche pusto, mloda sie bardzo zzyla z nia. dzis zrobilam salatke i upieklam plesniaka i pojechalam do kolezanki obejrzec nowy dom.bardzo milo spedzilysmy popoludnie.

od czwartku za to mam czarne wlosy :wściekła/y: kupilam farbe garnier nutrisse esspresso i mial byc piekny braz,a wyszedl najczarniejszy czarny. jestem wsciekla, bo mam bardzo jasna cere i wygladam jak trup. pisalam do naszej klaudzi i polecila mi taki produkt,ktory naklada sie jak farbe i on przywraca twoj naturalny kolor wlosow(chyba,ze ktos uzywal rozjasniacza albo farb roslinnych) . nazywa sie colour B4. juz go kupilam, musze go w koncu nalozyc, bo nie moge juz na nie patrzec, tylko chcialam wlosom dac troche odpoczac, bo po tej farbie sa jakies sztywne. w ogole to ja odradzam, bo jak poczytalam na necie, to jednej lasce po farbie jasny blond wyszedl sredni braz....:eek:

reklama
o BanAna a ja zawsze garnier natirals używam i nigdy cąle szczęście sie nie zawiodłam. A tak wogóle to mam chęć na jakieś konkretne zmiany. byłam niedawno u fryzjera ale w sumie nic nie zmienilam i taa bbez wyrazu i ksztaltu mam tą fryzure ale nie wiem co bym chciała.

Mama i co? Trzeźwy? skruszony? co mówi?

Dzień dobry...
U nas dzisiaj pada snieg....
Mnie boli głowa i jestem wkurzona.Wczoraj zaglądam małemu do gardła a tam naloty jak były tak są:wściekła/y::wściekła/y:

Mama kurde on zawsze był taki niezależny?
U mnie to by nie przeszło.Ja od razu się wkurzam. Nawet jak ma się spóźnić kilka/kilkanaście minut to dzwoni.W końcu z obiadem czekam.Niech szanuje mój czas/moją pracę. Były na tym punkcie spięcia ale się nauczył.

Idę zrobić sobię kawę...

Cze
Kikolek - super, że wypad na miasto się udał;-)
Ania - wow, śnieg,, sanki to co listopadziaki lubią... tylko w Pl niestety nie ma śniegu....
Mama - z tymi chłopami to same problemy bez nich też nie jest "różowo"... Może na serio był z szefem, może szef potrzebował rozmowy, cholewa ich wi...
BanAna - mam nadzieję , że z włosami dasz radę... a pustka w domu po wyjeździe mamy też jakoś zniknie...
Gosiulek - wyobrażam sobie jaka jesteś zła na te naloty, zdrowia życzę i braku bólu głowy,,,

Moje ślepią się na toma i jerrego, Hanka siedzi mi na kolanach, Gonia leży ehhh , mnie się ziewa, bo dziś w nocy Hanka się rzucała i znów coś przerabiała w śnie... Chmury łażą, słonko się przebija, jakoś trzeba będzie wziąć towarzystwo i pójść na spacer. A ja mam lenia jak cholewa.:zawstydzona/y:

Gosia robiłaś test?
U mnie znów nic z tego....Nie wiem już czy śmiać się czy płakać....

Test robiłaś? Ja nie, ale nie czuję żebym miała w tej ciąży być. Zresztą to niemożliwe:tak:

dziunka to kiedy się przeprowadzacie??:-)

A nie wiem, A właśnie jest u faceta. Ale myślę że nie szybciej w przyszły weekend.

Ha ha ha Dziunka mówiłam rano żebyś dała znać jak wyniki Asi.Wszystko mi się pomieszało.Myślałam że dzisiaj jest poniedziałek.;-)

Też się zastanawiałam co tak piszesz o tych wynikach:-D

od czwartku za to mam czarne wlosy :wściekła/y: kupilam farbe garnier nutrisse esspresso i mial byc piekny braz,a wyszedl najczarniejszy czarny. jestem wsciekla, bo mam bardzo jasna cere i wygladam jak trup. pisalam do naszej klaudzi i polecila mi taki produkt,ktory naklada sie jak farbe i on przywraca twoj naturalny kolor wlosow(chyba,ze ktos uzywal rozjasniacza albo farb roslinnych) . nazywa sie colour B4. juz go kupilam, musze go w koncu nalozyc, bo nie moge juz na nie patrzec, tylko chcialam wlosom dac troche odpoczac, bo po tej farbie sa jakies sztywne. w ogole to ja odradzam, bo jak poczytalam na necie, to jednej lasce po farbie jasny blond wyszedl sredni braz....:eek:

Wiesz, wszystko zależy na jaki kolor kładziesz farbę. Ale powiem Ci że bratówka kupuje zawsze jakiś tam brąz a wlosy ma czarne po tej farbie jak heban:-D w sumie nie wiem po co ten brąz kupuje:-D a blondy jednak lepiej u fryzjera robić:tak:

banana wierze że bez mamy pusto moja była u mnie 2 m-ce i normalnie się przyzwyczaić nie mogę

I jak sobie radzisz?

Odnośnie WOSP i Kościoła:
Lubelskie: Ulotki w kościele w Poniatowej: Dając pieniądze na WOŚP popełniasz grzech - 6 stycznia 2012

My zlądowaliśmy w domu dziś nad ranem:zawstydzona/y: byliśmy u znajomego, oj co się działo:szok: najpierw monopol, a potem wygłupy, jakbyśmy mieli po 15 lat:-D najlepiej jak jego mama weszła do pokoju o 2 w nocy sprawdzić nas:-D jak za dawnych lat:-D a ja przecież najmłodsza, reszta 32+:-D

WOSP wspomogliśmy, laski obklejone, jak byliśmy na dworzu to lało, ledwo weszliśmy do domu a za oknem słońce:eek:

Asia od rana po angielsku śpiewa:szok: jednak moja nauka coś daje, zresztą plecak już od dawna nazywany jest przez nią po ang. backpack:tak: nie do końca wiem czy kuma o czym śpiewa ale przynajmniej się osłucha z tym językiem:tak:

reklama
Co do WOSP włączcie jedynkę...o szkoda właśnie się kończy Między niebem a ziemią...
1325865316_by_Hafananana%20_500.jpg

Do góry