reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Gosia możliwe ze i innym sie tak robi. Ja nie wiedziałam bo w rodzinie kogo znam to nie reaguje tak gwałtownie nawet na minimalny mróz. ewentualnie ręce ale to np u chłopów co pracują fizycznie na mrozie, gdzie maja styczność z wodą itp itp tak jak w tamtym roku mój miał aż do krwi popękane i sztywną skórę jak nie wiem co. I nic mu nie pomagało. Ale widzisz tez musisz mieć b. delikatną skóre.

My juz po spacerku, jupiiiiiiiiiiiiiiiii. Młody sie wyszalał. Ja tez załatwiłam co miałam załatwić. Jutro też wyprawa bo orkiestra jest więc, oblepimy małego w serduszka :-) Bedzie miał frajde wrzucać do puszek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)

Moi wlaśnie pojechali na zakupy, ja się biore za sprzątanie, popoludniu mamy gości.
Kurde, coś mnie kaszle i gardlo pobolewa:-(

etna biedny Pawełek:-( ale dacie radę;-)

dziunka to kiedy się przeprowadzacie??:-)

Mama macie blisko jakiś park? czy naplacu zabaw się wyszalał? a może jeszcze gdzie indziej?
My w pobliżu nic nie mamy.Zostaje spacer...W ogródku mokro...

Gosia my mamy fajne miejsce bo 10 min spacerkiem Aucham, Jysk, castorama + inne a za domem 150 ha lasu takiego ze ścieżkami turystycznymi, rowerowymi, dla biegaczy i inne typu botaniczne itp itd. Wiec nie jest to las taki zarośnięty a raczej laso-park :D Jest tam restauracja z mini placem zabaw i mini zoo jakies stawy botaniczne, dla wdkarzy, ogród chiński i inne duperele. A koło nas są jeszcze 2 place zabaw jedna taka bardziej wspinaczkowa a druga raczej z piaskownicami :)

dzisiaj wylatał sie na wspinaczkowym placu zabaw + buszowanie w auchan ;p

Ostatnia edycja:
gosiu od roku mieszkamy w raciborzu-rodzinne strony meza ;p a w rogozniku mieszkalam od urodzenia ale tam tez sa zalewy, park, plac zabaw. to miasteczko ma okolo 5 tys osób. ale mimo to racibórz lepszy bo zadbany. Szczególnie dbają tu o przyrode. Wiesz mamy granice czeską nidaleko okolo 7 km. czesi znani sa z porządku, dbania i czystości w tej kwestii wiec ten nawyk tu też doszedł i np porównując z częścią śląska [okolice bytomia, piekar śląskich, sosnowiec] gdzie mieszkałam to po prostu niebo a ziemia. Tu jest porządek a tam syf za przeproszeniem. Juz nie mowie o papierkach bo wszedzie sie to zdarza ale ta roślinność jest innna. Przycinana, zadbana itp.

no na razie sie poprawił. bardziej taki milszy i tak pamięta zeby sie zapytac, pomóc, powiedzieć, poinformowac ze idze czy cokolwiek. Tak widać nas dostrzega, juz nie jest taki sam dla siebie. Zobaczymy na jak długo....

A i zapomniałam dodać ze 3 min ode mnie jest basen odkryty z taką zjezdzalnią wielką i i jakimis tam wysnaczonymi boiskami do koszykówki, ping-ponga i jeszcze cos tam dla starszych juz dzieciaków. No i moze na wakacje jak schudne to moze wybierzemy sie z Marcelem do basenowego brodzika :D Zawsze to inna atrakcja niż ogródkowy basen ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
trochę z Etną poplotkowałyśmy i już nastrój lepszy. Dziś w planach mam odpoczywanie , kino z mężem i może jakaś chińszczyzna. Młody bedzie u babci a ja naładuję baterie z M;-)Jutro o 6 rano jedziemy do Malborka bo jest msza za zmarłych i nie moglibyśmy nie być
Robię właśnie gołabki , ale zawijane w kapuste włoską. Ciekawe jak wyjdą;-)

Cleo , DZiunka to parapetówa się szykuje?;-)

Do góry