reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Uff poleżałam z dzieckiem bo jakas senność mnie zmogła ;-) Teraz młody wcina gołąbka, kąpiel i spadówka do łóżka bo dzisiaj mało pospał to wczesniej idzie. No i dobrze bo jakaś słaba dzisiaj jestem ;)) Pewnie mój organizm tęskni za słodkim ale sie nie ugne :-p

reklama
Kuba właśnie mnie pyta "mamo co to jest maniak komputerowy?" ja mówię " to taki ktoś co ciągle siedzi przed komputerem" a on "to tak jak ty mamo" :szok::szok::szok: eeeee chyba muszę się nad tym powaznie zastanowić.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ależ mogłabym tele że to twój przepis :-) + 3 łyżki kakao hihi to na biszkopt, a krem niestety był z torebki dr oetkera czekoladowo-pomarańczowy. DO tego warstwa marmlady pomarańczowej.

gosiulek ja na luzie

kiloku a mogłabyś dokładnie mi to opisać i pokazać ten krem??:zawstydzona/y:

Nawiedziłam dziś ginekologa ;-) widziałam piekny wyraźny 2,5-milimetrowy.... pęcherzyk ;-) hahaha
tzn ciąża jest potwierdzona, a za 2 tyg 16 sty mam isc i bedziemy szukac serduszka ;-)
milego wieczoru! :-)

super :-):-)

Hey kobitki! Na wstępie życzę wszystkiego naj w nowym roku!!!! Ja tylko na sekunde bo za 15 minet lecę do pracy. Dziś pierwszy, ciekawe jak będzie... Zdam jutro szerszą relację :)))

no i jak pierwszy dzień w pracy po długiej przerwie??

też mi się podoba. Pamiętam, ze jak byłam mala to chciałam dac córce na imię Apolonia

o ślicznie Zuzanna Apolonia:tak:

martolinka - niestety waga nie kłamie. Jak sie odpowiednio czlowiek ubierze to moze tego tak nie widac ale jest jest. Spódnice moge sobie naciągnąć do ud, więc........ chuda byłam. Teraz nie. A jak pomysle ze wtedy wiecznie uważałam sie za grubą, wiecznie chciałam sie odchudzac to mi sie smiac chce ;] Moze brzuszka nigdy idealnie płaskiego nie miałam nawet przy 46 kg ale reszta była szczupła. Teraz to mam wiekszy brzuch od Agrafki :zawstydzona/y::-( Po co mam sie z tym męczyc skoro mnie tak to gnębi i wkurza. Wziąć sie do roboty raz a porzadnie.......

kochana ja ważę 46kg przy 164 i dobrze się czuję więc 3mam za Ciebie kciuki &&

co do brzucha etc etc dziewczyny polecam

8 minut dziennie na miesnie brzucha - YouTube

i cała reszta na resztę partii ciała REWELACJA!!!!:tak:

49 moim zdaniem to za mało..

edit.Babeczki jaki Wy macie internet? Ja mam w netii ale chcemy zmienić...

ja mam z netii z ruterem bezprzewodowym na 2 komputery i jest ok

Depresje (moze ciążową) to chyba ja mam:zawstydzona/y:
Zanim wczoraj zasnęłam to przebeczałam dwie godziny, dzisiaj oczy mam piękne:-( Jeju mam już dość powoli:(

polaa na pewno hormony biedulko przejdzie zobaczysz

No to ma Asia szczęście...Znam dziewczynę która ma autystyczne dziecko i jest terapeutką. Jest pierwszą przeciwniczką szczepień.I absolutnie nie można gdy dziecko ma choćby katar.
I włąśnie z nią skontaktowałam teraz moją koleżankę.

hmmm z tymi szczepionkami to różnie dużo o tym było przed narodzinami naszych dzieci, ja szczepię

Gosiu bo widzisz Kasia miała urodzić w wigilię ale mała za chiny ludowe nie chciała wyjść no i czekamy bo się ma moja synowa urodzić ;-)

Dziewczyny dajcie linka...

cleo super że w pracy ok:tak:

Dziewczynyb ale wy produkujecie matko z dzieckiem... nadrobić was to wyzwanie

u nas dzisiaj pięknie wiosennie ale teraz halny chyba wieje więc pewnie jakaś zmiana pogody będzie

Kuba właśnie mnie pyta "mamo co to jest maniak komputerowy?" ja mówię " to taki ktoś co ciągle siedzi przed komputerem" a on "to tak jak ty mamo" :szok::szok::szok: eeeee chyba muszę się nad tym powaznie zastanowić.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie ma to jak usłyszeć prawdę od swojego dziecka;-) na pocieszenie - nie wiem gdzie tam buszujesz po necie ale na bb nie ma Cię znowu aż tak dużo.... przynajmniej u nas na wątku;-)

Kurcze, mam stres:zawstydzona/y: Mój A idzie dziś na nieciekawe spotkanie załatwić pewną sprawę, a ja z kolei mam dziś klientowi coś wytłumaczyć bo on wywnioskował wczoraj że sama nie byłam pewna tego co mówię i zadzwonił poskarżyć się szefowej:szok: potem jak sobie przemyślałam to faktycznie nasza rozmowa tak wyglądała, bo raz zadzwonił i się pytał, ja mu powiedziałam, a jak zadzwonił drugi raz to nie dość że go dobrze nie słyszałam bo było głośno w biurze to jeszcze zgłupiałam i wolałam potwierdzić moją wersję u koleżanek. I to już mu się nie spodobało:eek: alfą i omegą nie jestem, warto chyba się upewnić niż strzelać w ciemno:eek: No i szefowa stwierdziła że źle przeprowadzona rozmowa z klientem. Kurcze, pracuję tam blisko 7 lat i jeszcze mi się to nie zdarzyło:wściekła/y: I teraz bardzo się denerwuję:zawstydzona/y:

Cze
Kikolek - no cóż .. dzieci słyną z mówienia prawdy prosto w oczy, ale ... nie wydaje mi się, że jesteś uzależniona od bb ;-)
Dziunka - jeden klient na 7 lat, który ma do Ciebie anse , to super wynik!!! Nie stresuj się, wg mnie nie masz czym.

Jestem dziś śpiąca na maxa, choć jak na mnie sporo spałam, wiatr u nas gwizdał jak w starym zamczysku w pokoju dziewczyn. Nawet w naszym było słychać.. Znikam wypić kawę i dalej robić.;-)

reklama
Do góry