reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej, u nas dzis znowu ładnie, wiec skoczymy na spacer. Wczoraj chciałam obejrzec dokument na tvn style o kobietach w ciazy ale nie udalo sie :-(

Dziunka
moze jakis stres??
Anawawka jeszcze 2 dni i weekend , dlugi weekend :-)

reklama
Witajcie,
dziś M zawiózł małego do klubiku a ja na 11 umówiłam się z koleżanką na kawkę;-)na dziś jeszcze ciut prasowania , ale nie jest źle.
Dziunka zaciekawiłaś mnie co A ma za trudną sprawę..;-)poradzi sobie. Ty się tak nie przejmuj babo pracą. Jeden klient na 7 lat to pikuś

kochana ja ważę 46kg przy 164 i dobrze się czuję więc 3mam za Ciebie kciuki &&

co do brzucha etc etc dziewczyny polecam

8 minut dziennie na miesnie brzucha - YouTube

i cała reszta na resztę partii ciała REWELACJA!!!!:tak:

No to pojechałam po bandzie z tą moją grubą wagą. Normalnie mi wstyd ze sie doprowadziłam do takiego stanu słysząc jakie tu są laski - m.in. Aga, Pathanka. Cleo itp itd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzieki kochana za te ćwiczenia od dzisiaj zaczynam :tak:

Dziunka - Trzymam kciuki za A i za Ciebie. Swoją drogą śmieszny facet. Ja bym jeszcze podziekowała ksiegowej za to ze sie upewnia :eek: Nie trzeba wiedziec wszystkiego. Przepisy, aktualizacje. Wszystko sie zmienia yhhh :cool2:

A ja wlasnie ide robic kawe ........... normalnie dopiero teraz zwlekłam sie z łóżka :szok::zawstydzona/y::szok::szok: A wychodze tylko dlatego ze młody juz nie wytrzymuje a na golasa nie bedzie latał po domu ;-)

U nas leje :-:)-( Tzn teraz akurat przestało ale taki dzień się zapowiada. Bo pada co jakiś czas....

Lotka nie strasz:szok: co prawda nic nieodpowiedniego nie robiłam bo alko nie tykam, ale sam fakt, że np. ząb nieskończony, nadżerka, czy niebranie kwasu foliowego... Mój A to by chyba padł ze szczęścia:-D

Mama
teraz to Ty mnie zawstydzasz:zawstydzona/y: mam 165 a ważę 69 kg:zawstydzona/y: jestem na granicy prawidłowej wagi a nadwagi.

hej

ja mam nawet dobry humor praca odmuliła mnie na maxa:-DIgi troche daje czadu ale to normalka

DZiunka zawsze się jakis trafi klient , a raz na 7 lat to pikus jak dziewczyny piszą.w sklepach codziennie się "mądrzejssi trafiają" co wszystko wiedzą.no a przecież w Biedronce pracują same tępaki a klienci to sama inteligencja:sorry:

ja olewam już takich...wprawa robi swoje...

a wiecie co wczoraj na magazynie znalazłam skarpetki z tą podeszwą gumową i pytam ile kosztuja a kierowniczka "a to idzie na wyprzedaż chyba 4 zł ale sprawdz" ja lece pod skaner patrzrę 4 zeta:szok::-D i wzięłam dla Igiego 2 pary...a przed swietami na bazarku kupiłam za 16 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mama
przestań z tymi laskami.ja też kiedyś wazyłam wiecej...trzymam kciuku za noworoczne postanowienie ;-):-)

wysusze włosy i śmigam po zakupy i na spacerek z małym łobuziakiem:-)

Dziunka nie przesadzam. Wiesz ktoś może ważyć więcej i dobrze sie czuć w swojej skórze, więc Ty np nie musisz się za to wstydzić.

Co do granicy niedowagi czy nadwagi to ja na to nie patrze. Bo to zależy tez od budowy ciała. Dla mnie ważniejsze jest by ktoś dobrze sie czuł w swoim ciele. Oczywiście nie przesadzając w obydwie strony - bo to juz później podchodzi już pod chorobę.

Cleo no to faktycznie okazja:tak: zawsze dawaj cynk jak coś się pojawi godnego uwagi:tak:

wczoraj sie dowiedziałam że w tej Biedronce co ja pracuję są przywożone wszystkie artykuły w których innych w Wawie się nie wysprzedają..podobno tu wszystko klienci wykupią...i rzeczywiście jest mydło i powidło w koszykach:-Da i rzeczy z gazetki były wykładane wczoraj po zamknieciu ale to jakieś karnawałowe pierdoły maski i żarcie...

reklama
Mama ja właśnie się źle czuję w swojej skórze. Chciałabym schudnąć ale boję się co to zrobi z moim brzuchem. Już teraz jest jak u kobity w ciąży, a jak schudnę to zostanie jeden wielki flak skóry i tak będzie sobie wisiał. No i piersi chyba mieć wcale nie będę. Po ciąży z Julią byłam chudzielcem, a potem przybrałam do 63 i było ok. Ale nie miałam pociążowego brzucha. A tu mi został i w tym pies pogrzebany. Choć jakieś kilka miesięcy po Asi ważyłam 63 i nie było chyba aż tak źle. Może faktycznie się wezmę za siebie.

Jaką masz dietę?

Do góry