reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

edit.Babeczki jaki Wy macie internet? Ja mam w netii ale chcemy zmienić...

Ja mam Play jak Marta, ale chyba 5GB za 45zł (...) i ogólnie jestem zadowolona, dwa razy przekroczyłam limit i odnawiałam, a to dlatego że skype strasznie pożera oraz filmiki, a moje dzieci np przed świętami często podglądały Św. Mikołaja na żywo. Ja z kolei dużo gram;-)

Mama to przy Twoim wzroście taka waga jest na granicy niedowagi.

edit. PLAY można również doładowywać kupując doładowanie w sklepie jak na telefon. No i np. siostrzenice A dostają cholery na moim internecie, ale mi w zupełności wystarcza, kwestia pewnie przyzwyczajenia.

reklama
Witam:)

Mama a Ty chcesz zniknąć???:szok: No chyba przesadzasz:sorry:
CHuda jesteś a tyle kg chcesz jeszcze stracić :( szok!!

kilolek Zuzanna bardzo ładne imię:tak: mam kuzynkę Zuzkę :)
U mnie Kuba ma po tacie na drugie, teraz corcia mialaby po mnie(Pola, nie Paulina;-)) a synek to nie wiem, a chce dac dwa imiona bo wszyscy mamy po dwa:tak:

Cleo no to super, że jestes zadowolona:-)

Depresje (moze ciążową) to chyba ja mam:zawstydzona/y:
Zanim wczoraj zasnęłam to przebeczałam dwie godziny, dzisiaj oczy mam piękne:-( Jeju mam już dość powoli:(

Pathanka mąż właśnie coś mówił o tym internecie...

Pola biedna.U mnie to przynajmniej doraźne a Ty bidulo....kurcze może trzeba by coś z tym zrobić,co?Tylko co? Może witamin masz za mało?Sama nie wiem...Czekoladę jedz...

Ajj, mam nadzieje, ze to tylko hormony, cale zycie bylam nerwusem ale teraz..mąz mi ucieka z drogi (doslownie):-( woli przespac caly dzien niz sie ze mna klocic:tak: nie dziwie sie mu, dzisiaj wrocil z pracy o 7, jak wstal Kuba powiedzial, ze idzie spac i zebym Go obudziła jak Mlody wstanie popoludniu i ze ja mam jechac sobie do miasta nakupowac ubran dla siebie, dla dziecka - moze mi to humor poprawi:-D

hej laski. Zajrzałam na chwilę i zaraz lecę się zdrzemnąc, bo ledwo na oczy patrzę. Odebrałam dziś Kubę wczesniej, poszlismy na plac zabaw. Chłopaki zadowoleni, tylko ja ledwo zipę.

Cleo super, ze jestes zadowolona z pracy

gosiulek ja mam to niby na kablu ale mam modem więc w domu i na podwórzu jest bezprzewodowo - jeden modem na 3 laptopy. Tyle,z e diabelnie drogo. Ale my musimy miec z kabla, bo mąz ma firmę interetową i musi miec stałe łącze, poza tym limity przy jego serwerach by nas zjadły po jednym dniu.

Hej. U nas dzis pogoda wiosenna. Słoneczko, ciepło, az milo bylo wyjsc na spacer. Ja mam internet na kablu, i jestem bardzo zadowolona.

Cleo fajnie ze podoba Ci sie w pracy.
Polaa to pewnie hormony ;-)
Martolinka czego bedziesz uczyć w szkole?? Jeśli Ci sie uda dostać??

reklama
My mamy internet w orange, nam starcza. H w pracy matez net wiec tam sciąga wszystko o co go poproszę, wiec tutaj w sam raz jest. Parę razy przekroczylam limit to po prostu chodził mi bardzo wolno.

Dziunka a Ty w co grasz? W domku grasz? Masz czas kobitko? Ja w pracy grałam na kurniku w literaki :) tak pracowałam czasami :)

Mama
to Ty posturą i wagą jak ja :) Przed ciążą ważyłam 48 kg przy wzrosicie 158 ale wydaje mi sie ze za szczupła troszkę byłam. Płaska jak deska wiec jakby piersi doszły to i ten kg by skoczył w gorę. Teraz ważę ok 50-51-52 ale nadal płaska jak deska, ale widze na zdjęciach ze nie zeszło mi jeszcze z ramion, ud itd ale ja juz nie chce schudnąc. Myslę ze taka waga jest ok. Oczywiscie wszystko powinnam ujędrnic ale narazie mi sie nie chce chodzic na aerobik ;/

Do góry