reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

na tvn leci fajna komedia :-Dpolecam obejrzeć z mezczyznami Naszymi:-Dja ogladałam dziś na tvn player jest za darmo:-Dale się usmialiśmy:-D

reklama
Ja w tym roku nie mam.
W zeszlym zrealizowałam 50%. Miałam schudnąć 15 kilo i zrobić prawko. Liczyłam, ze drugą część przeniosę na ten rok ale chyba nie ma co się porywać z motyką na słońce.

witajcie :)

my wrocilismy z gosci po 19, Oli nie spał cały dzien, a spi juz od 20. Oczywiscie gdybym nie zgasiła swiatła dalej by szalał bo roznosiło go ale zasnął po zgaszonym swietle w minutkę. ufffff a ja po całym dniu piję malibu, siedzę w szlafroczku przed komputerem i zaraz idę do lozeczka. Moze uda mi sie włączyc ten tvn ale H cos na tv4 oglądał jakies karate czy cus, teraz poszedł rozpalic w piecu bo leje deszcz i jest chłodno w domku.

H z nami jeszcez jutro siedzi w domku wiec znowu rodzinnie czas spędzamy, a podobno piątek znowu wolne :)

miłęgo wieczorka

Ja w tym roku bez postanowień;-)
Kilolku, fajnie musiał ten tort wyglądać...masz jakieś fotki?:-)
Uleńka, no wolny piątek..Trzech Króli..;-)
Gosiulek - smaki??:-):-)

Kurcze, dziewczyny, możecie mi doradzić? Bo przeszukałam wątek ze zdrowiem, ale nie znalazłam..Marcie wyszła ciemieniucha..ale na brwiach:-( Jak mogę z nią walczyć? Bo na głowie, to wiem (ale łebkę ma czystą)..:zawstydzona/y:

Witajcie Kochane w NOwym Roku.

U nas też strzelali aż dudniło ale Kacper spał:tak:

Zaraz polecę do koścoła,później S. a po południu pójdziemy z małym do szopki.

Mama jak sytuacja? Wiesz, dobrze że wrócił.To znak że nie wszytsko stracone. Trzeźwy chociaż?

Gosiulek a małego nie zabieracie do kościólka? Ja jeszcze bez Pawła nie byłam w kościele, chodzimy co tydzień od konca połogu mojego (oczywiscie z przerwami jak jest chory). Paweł już rozkłam mszy zna na pamięć, wie kiedy trzeba uklęknąć, kiedy wstać, kiedy usiąść, kiedy dzieci będą śpiewały, księdzu obowiązkowo musi dać 5zł(mój syn papierowych nie uznaje:-D-cale szczescie) itp. dzisiaj dla odmiany poszedl dać piątaka ksiedzu z sasiedniej ławki. Tylko musiał jeszcze wyciagnac od taty piataka dla "naszego" ksiedza:cool2:
Dziunka ale ten Twoj nie mąż to skarb, powinnaś go na rękach nosić
Mama no to sie ciesze że mąż wrocil jednak, to dobry znak. Trzeba bylo cofnac zegar i jeszcze raz odliczyc

Maxwell nie pomogę Kacper nie miał
No właśnie smaki.Od jakiegoś czasu...i do tego ciągle coś mi się chce,jestem głodna,zmęczona,niedobrze mi.Wszystkie zwiastuny ciąży ale nawet gdybym była to za wcześnie na objawy.22 dc.

reklama
Do góry