reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ciąża, ciąża nie nie nie

to co innego, może martolinka ma rację, ciągle jestem w domu a moje dziecko znowu w łóżku tzn niby zdrowy niby nie ajjjj

masz teściową na miejscu , mamę prawie dyspozycyjną więc bierz męża i w sylwestra ruszajcie w tany kobieto. Jesteś mamą , ale też kobietą , kochanką , żoną .

spać nie mogę...jutro ten lekarz :-/
mi pozostanie już teraz dziecko,przyjście D z pracy a ja szybko do swojej.ostatnio nawet nie chce mi się książki czytać..nic..

etna przemęczona jesteś może i pogoda dobijająca a jak dojdzie chore dziecko to już w ogóle meksyk.

ja 3 Sylwek w domu przed tv..:-(

hej
pola no niestety elkektronika czasem zawodzi ,najważniejsze jednak że się wyjaśniło i ciśnienie masz ok :tak: , co do dużego dziecka to widzisz u mnie się nie sprawdziło i Lenka była mniejsza od Kuby co prawda miała więcej niż 4kg ale główkę miała mniejszą :tak: na moje szczęście
anawawka zgadzam się jedni mają więcej dzieci bo chcą , inni z przypadku , mi lekarz po urodzeniu Kuby powiedział że jeśli chcę mieć więcej dzieci to najlepiej od razu się starać bo jak poczekam to znowu mogę mieć problemy więc mam teraz wymarzoną dwójkę i wiem że jeszcze nie raz dadzą mi popalić :tak:
cleo my też w domu ale mi to jakoś nie przeszkadza :-)

dzisiaj zaliczyłam kontrolę po połogu i wszystko dobrze ,na szczęście :-)

reklama
Do góry