reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Objadłam się naleśnikami i pomidorówką,Igi daje D popalić a ten ledwo żywy bo dzis rano rozmowę z wc zaliczył......

Pola super że z dzidzia ok :-)

Witam z domu...
Ojj z tą decyzją o 2 dziecku i kolejnym... każdy sobie układa życie jak chce lub jak wychodzi ;-), jak ktoś może poczekać, to jak chce to niech czeka, ja nie czekałam, teraz mam krzyż pański, czasem pomstuję, że po co mi to było, ale ,,, jakoś dziargamy...;-)
Polaa - ależ ciśnienie, dobrze, że wszystko się wyjaśniło.
Cleo - że tak Igiemu te zębiska lecą jestem strasznie zdziwiona, cholewa ... ; mam nadzieję, że nowa praca będzie ok;-) i za jakiś czas drugi mały człowieczek u Was zawita.

Co do mierzenia ciśnienia, ja nie umiem tym na pompkę, małżon tego drugiego mojego nie słyszy, mam taki elektroniczny i się potwierdza z tym na pompkę, na pompkę ma mój ojciec i on mu przekłamywał; zwiększał ciśnienie, w końcu uregulowali..
Znikam, bo te moje na mnie wiszą:szok:

Ja proboje uspać moje dziecko ale słabo mi to wychodzi bajki sobie właczył grrrrrrr

Sama dziwnie się czuję jakbym była, ale mnie nie ma miałyscie tak kiedyś??? Normalnie nie wiem co mi jest nie wiem czy to przez ta grypę czy jak, tak jakos mi nie swojo. Mąż pojechała do Szczecina wraca jutro i tak dumam nad sobą.

Ja proboje uspać moje dziecko ale słabo mi to wychodzi bajki sobie właczył grrrrrrr

Sama dziwnie się czuję jakbym była, ale mnie nie ma miałyscie tak kiedyś??? Normalnie nie wiem co mi jest nie wiem czy to przez ta grypę czy jak, tak jakos mi nie swojo. Mąż pojechała do Szczecina wraca jutro i tak dumam nad sobą.
ciąża jak nic ;-)

Anawawka ale Twoje za jakiś czas będą już kumate dziewczyny a my bedziemy w pieluchach;-)

Etna masz chyba trochę za mało czasu na swoje małe przyjemności .;-)

No to ja tez juz wkręcam sobie ciąże, nawet sny mam na temat jak mi ginie drugie dziecko w autobusie :eek:
Ale kurcze dość dziwnie sie czuję ostatnio. Czekałam tydzień na okres. A jajniki mi buzowały jak pokręcone ;/ W koncu po tygodniu spoznienia sie pojawiła na jakies 4 dni i takie dziwne dosc skąpe........Po okresie już dobre 2 lub 3 dni. No ale ja dalej mam dziwne uczucie w jajnikach jak na @ :cool2: Ostatnio mi sie coś chrzani ta @ i jajniki tez dziwują, wiec nie wiem na co liczyć..... Co bedzie to bedzie.

reklama
Do góry