reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

WitajcieJak bylismy nad morzem w Krynicy matka szukała na plaży kulkuletniej dziewczynki, chyba 3-5 letniej. Miala taki szok w oczach ze cos okropnego. Moj H poszedł poszukac tez, ratownicy juz tez byli poinformowani wiec chyba poszukiwania trwały długo. Tam jeszcze żywioł woda ...........

reklama
Na plaży zgubić malucha to naprawdę moment w tym tłumie, co oczywiście rodziców nie usprawiedliwia. My w Karwi zawsze idziemy wejście dalej, gdzie jest mało osób i parawany daleko od siebie. Ale w centrum jest masakra:baffled:

Spójrzcie co się u nas dzieje, jak tak dalej pójdzie to nas zasypie po kolana:-D Pierwsza fotka z fleszem, druga bez.

DSC00447.jpgDSC00527.jpg

Moje dopiero posnęły... co za pogoda parszywa,,,
Mama - heja!!!
Polaa - super, że już widzieliście śnieg, my tylko mamy oznajmiane, że jest dzień;-):-D
Dziunka - niezła zima na tym Pomorzu;-)

Co do szukania dzieci, mi da razy moje zaginęły w akcji, raz Hanka, raz Gocha, teraz jak kapo je pilnujemy:-D:-D:-D:baffled:

Co do tego małego chłopca to cała akcja działa się na moich oczach... Podwiozłam wczoraj mojego J do kolegi i patrze jak obok idzie policjant z małym, który był tylko w bluzeczce i spodenkach. Jak go zobaczyłam z tym policjantem to aż mi się płakać chciało. Zaraz podjechał radiowóz i do niego wsiedli. Byłam w szoku czemu chłopczyk nie ma kurtki i pomyślałam, że może siłą zabrali pijanym rodzicom bo w tej dzielnicy to norma... Długo wczoraj wieczorem to przeżywałam bo widok był łapiący za serducho. Dziś dopiero się dowiedziałam o co chodziło.

Ostatnia edycja:
Dziunka pięknie! u nas deszcz ze śniegiem :baffled:

Aza ale policjant szedl w kurtce???? no takiego to tez w dupę kopnąć

Cześć laseczki:-):-)

U Nas wszystko po staremu... jakoś się kręci :tak::tak:

Agrafka
odnośnie wątku zamkniętego jestem pod OGROMNYM WRAŻENIEM Alusi REWELACJA aż żałuje że u Nas ani żłobka ani Klubu Malucha...

Dziunka pięknie u Was sypie zazdraszczam okrutnie;-) w końcu to u mnie góry...

Aza masz zdrowie kobieto ja owszem do 6 a nawet do 12 mogę siedzieć ale odespać odpowiednio muszę...:zawstydzona/y:

Ana
Igi i Pati w zeszłym roku na Święta ospę przechodzili więc wiem jak to... 3 mam kciuki żeby szybko przeszło

Kilolku
ty to naprawdę MEDAL MATKI POLKI powinnaś dostać:tak::tak:

Martolinka fantastycznie że Antosiowi podoba się w Klubie Malucha oby tak dalej

Etna kochana nie zadręczaj się tak brakiem męża (wiem że dobrze się mi mówi:zawstydzona/y:) ale on to dla was i dla waszego przyszłego pięknego domu:-)

Maxwell powiedz mężowi o 3 dziecku które pod dach się"przyplątało";-)

nie wiem co jeszcze miałam napisać... ale na pewno

ZDROWIA ZDROWIA I JESZCZE RAZ ZDROWIA

Co do szukania dzieci, mi da razy moje zaginęły w akcji, raz Hanka, raz Gocha, teraz jak kapo je pilnujemy:-D:-D:-D:baffled:

To mi raz Julka 3-letnia w Tesco między regałami wsiąkła, ale stała spokojnie oglądała towar co jej do dzis zostało:-DWczoraj w Jysku mi śmignęła, ja to chyba jedyna matka w hipermarketach która się dzre "JULKA IDZIEMY JUŻ!!!":-D

Co do tego małego chłopca to cała akcja działa się na moich oczach... Podwiozłam wczoraj mojego J do kolegi i patrze jak obok idzie policjant z małym, który był tylko w bluzeczce i spodenkach. Jak go zobaczyłam z tym policjantem to aż mi się płakać chciało. Zaraz podjechał radiowóz i do niego wsiedli. Byłam w szoku czemu chłopczyk nie ma kurtki i pomyślałam, że może siłą zabrali pijanym rodzicom bo w tej dzielnicy to norma... Długo wczoraj wieczorem to przeżywałam bo widok był łapiący za serducho. Dziś dopiero się dowiedziałam o co chodziło.

STRASZNE:-(

AGA! Witaj po latach:-D

U nas już nie tak pieknie, ogólnie śnieg jest ale na chodnikach breja...wrrr:wściekła/y:

Witajcie,
pojechaliśmy wczoraj po choinkę , zakupki i zaliczyliśmy koncert kolęd w Gdańsku. Byłam pod wielkim wrażeniem Piotra Cugowskiego. To jest prawdziwy facet , żaden metroseksualny chłop. Głos zabójczy , włos robi wrażenie i te umięśnione nogi mmmm:cool2:

reklama
dziunka, oddaj snieg! :-)

biedny chlopczyk :-( najgorsze,ze podobnych historii jest bardzo duzo, tylko nie o wszystkich jest glosno :-(

Do góry