reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cze .. u mnie słonko nawet się przebija, ale zaczęło wiać..:-( a ja muszę przewietrzyć tą moją starszą, bo mi w domu zgłupieje...:-D:-D
AZA - no proszę, praca manualna i precyzyjna, fajnie.
Matolinka - ja już nie liczę tych pieniędzy ile idzie na opłaty... tylko w głowę zachodzę jak się jedzie na zakupy ile idzie tam... ehhh ; fajnie, że Antonio zajął się puzzlami, a nie znów modemem, ma ciągoty techniczne :-D:-D:-D:-D
Pathanka - nasze nie mają dużo takich możliwości, więc jest to do opanowania, ale też małpi rozum im daje do wiwatu.;-) Gdyby ich nie zatrzymać to sobie by zrobiły krzywdę...:no:

reklama
Mama z tym jego zajmowaniem się sobą to różnie , ale akurat puzzle go pociągają;-)teraz czeka na Georga na mini mini i idziemy na spacer. Będę musiała go zrywać dziś z drzemki , bo na 15.30 ten chirurg grrr... najlepsze , ze tam nie ma zapisów na godzinę tylko kto pierwszy ...

no to powodzenia z tym chirurgiem. to i tak fajnie ze tak szybko macie te wizyte. prywatnie czy państwowo?

my tez za niedługo spadamy na spacer. czekam jeszcze chwilke bo poczte mam od 10-tej a paczke musze wysłac a potem chyba do lasu ;] dawno nas tam nie widzieli :D

Ostatnia edycja:
MARTOLINKA daj znać jak było na tej wizycie. My idziemy we wtorek też na NFZ, ale do takiej małej przychodni, bo raz byliśmy w szpitalu to chaos jakich mało, kłótnie, przepychanki itp. My mamy na godzine umówioną wizytę na 16.

U nas troche zaczęło padać mam nadzieje, że przestanie, bo cały dzień w domu brrrr.

No mój mąż jak był mały to wiecznie gorączko koło 41 stopni i raz dostał zapaści. Wtedy jak najbardziej chłodna kąpiel. Ja nie wem czy robiłam dobrze, bo dawałam lek i okład na głowe a ciałko przykrywałam bo Konrad zaraz zimne rączki i stopki. Nie odkrywał się ani nie pocił więc było mu ok.

Bo tu chodzi o to że jak dziecko jest mocno rozpalone a jeszcze się go ubiera to temperatura jeszcze może wyzej podskoczyć, bo dodatkowo ogrzewamy ciałko.
Asi stopami i dłońmi się nie sugeruję, bo latem w upale też ma je zimne:tak:
No ale sama musisz wyczuć synka. Każde dziecko inaczej.

Witajcie,
właśnie zrobiłam przelewy za rachunki i ponad 1000 poszło w las... grr te pieniadze nic nie są warte.

A i pewnie bez wynajmu co? Znam to niestety.

U nas pogoda w miarę, dzisiaj kończymy ozdoby choinkowe. Ale póki co laski się bawią. Asia wkroczyła w etap "MOJE":sorry: A myślałam ze nas to ominęło. A zaczęło się dokładnie w momencie jak nauczyła się ładnie to wymawiać:-D bo do niedawna mówiła "momo":-D

Seplenią? A one coś w ogóle gadają?:-D No-no Aśce też się podoba:tak: ale najbardziej słonko-dzidzia:tak:

Pranko ogarnięte, jeszcze zmywanie mnie czeka, A zrobi obiad jak wróci. Asia marudna i spać nie chce, a widać że dobrze by jej to zrobiło... siedzi taka "wypluta".

reklama
Do góry