reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cze
ja też się witam .. z kawą u boku, bom zombie.. noc zaliczam do przygodowych - Hanka haftowała, potem obie miały kupę, Gośka chciała o 5 już wstawać.. do 6 z ledwością doleżała, jak ją małżon ubierał i wychodzili to popłakiwała "mama" serce mi się krajało...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maxwell - oczywiście kciuki to już dawno mam zaciśnięte,;-) trzymaj się.
Dziunka - mam nadzieję, że odbiór Julki załatwisz, bądź pogoda będzie super.;-)
Martolinka - to Etna na końcówce linii zapewne mieszka, ale żeby w XXI wieku tak długo to trwało, ehhh

Znikam na insze wątki.

reklama
hej hej. u nas jako takie słońce. Młody zrobił się jakiś zmierzły. Pakuje do plecaka swoj słoik do sikania a to znam ze chce isc na spacer. Ufff chwile zajął się klockami i kółkami do układania na patyk i samolotem. A co dziwne, nie chce dokończyć buły z kiełbasą..... :eek: No nic trzeba będzie ruszyć tyłek bo nadchodzi nasza pora spacerowa......

Dziunka - my w trakcie choroby Hanki anginki z jelitówką... a Gosiak już to przerabiał w zeszłym tygodniu. Mnie też nie ominęło i czwartek , piątek świdrowało w żołądku.
Mama - nieźle, Hanka zawsze się pakowała i jechała na południe:-D:-D:-D:-D teraz jej się zmieniło i jedzie na wakacje/zakupy itp

MARTOLINKA my mamy we wtorek 6.12, czyli wy będziecie wcześniej. Zdaj mi relację, bo ja mam stresa. Koleżanka mi opowiadał, że też była na takiej wizycie i lekarz bez pytania tak naciągnął, że skóra popękała i jej syn nie chciał później za nic w swiecie sikać gdziekolwiek. Miała wielki problem.

ETNA OJ BIEDNA TY !!!

My też wybywamy zrobić zakupy a tak mi się nie chce.

Cześć dziewczynki,

My dziś z Alutką w domu, bo do czwartku Bactrim jeszcze bierze. To znaczy wyjdziemy do sklepu, bo nie jest tak zimno nawet, słoneczko świeci ale poza tym w domu. Znowu przepadła mi wizyta u gina bo nie mam z kim zostawić dziś Ali :/. A żeby się zapisać na kolejny termin muszę jechać do poradni, bo dodzwonić się nie da. Nie wiem jak to wykonam :/.

Ala dostała od chrzestnego fajną zabawkę - coś w tym stylu: Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowl

witam z rana, pozno wstalysmy (9.00) :-D

moja przyjaciolka w nocy urodzila Kajtka. czekalam jak na swoje :)
ale dam jej kilka dni odpoczac zanim ja odwiedze, bo pamietam, jaka sama bylam zmeczona,a goscie non stop

u nas ostatnie pare dni niby 6-7 stopni,ale wieje i wydaje sie zimniej. czekam na snieg :-) oby byl taki, jak w zeszly roku (35 cm), bo specjalnie na wiosne samochod zmienilam na 4x4.wkurze sie, jesli na darmo :-p

nie mamy ksiazki o kupie, ale mamy o nocnikowaniu, tato kupil pare mies temu, bardzo fajna. byly dla dziewczynek i chlopcow. nam troche pomogla. ciagle sie boje pusic mloda na noc bez pieluchy, albo na dwor w to zimno,bo robi na nocnik, wc sie boi ale to inny watek ....

ana, biedne te twoje dziewczynki :-(
maxwell, juz niedlugo :tak:

etna, wysylam prad ;-)
kilolek, niezle wialo u ciebie:szok:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA zaraz wyjdę z siebie stanę obok! Usypiałam moje dziecko jedyne 1,5 godziny i bez rezultatu:wściekła/y:tzn raz zasnęła ale za chwilę się obudziła wrrrrr. O tej porze normalnie w żłobku śpi. Chyba to ja wyszłam z wprawy:wściekła/y:

reklama
Dziunka a po co usypiasz Asię az tyle czasu? I jak ją usypialas? U mnie Oli jak nie chce zasnąc to po 15 odpuszczam. Ale ja mniej wiecej wiem o ktorej Oli pojdzie spac w zaleznosci od tego o ktorej wstanie. Nasze usypianie roznie wygląda ale np. jak idziemy do sypialni na bajeczkę czytaną i po 15 minutach Oli nie spi a zaczyna robic inne rzeczy po prostu odpuszczam, zasypiamy pozniej.

A zapomnialam sie przywitac :)

U nas drugi dzien bez porannej bajki, załozylam sobie ze bajka jest około południa po spacerku, ma byc umileniem do zjedzenia zupki :-D Och Oli jak pięknie się bawił od rana, potem robilismy muffinki, Oli robił je ze mną, potem tłukł z godzinę orzechy laskowe i włoskie, potem odkurzał prawdziwym odkurzaczem wszystkie łupiny ktore po dywanie latały (odkurzacz włączyłam na najmniejszą moc i było mu łatwiej), potem dworek z babcią, potem ze mną wyprobowalismy nową spacerówkę, a dopiero teraz zupka i baja. Oli juz troszkę ziewa ale wstał o 8.30 wiec zaraz wyłączam baję i pobawimy sie z godzinkę a potem siup spac.

Ostatnia edycja:
Do góry