reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

cześć dziewczynki :)

ja tylko na szybko dziś :)
Ali urodzinki kalendarzowo dziś, ale przyjątko małe było wczoraj. Kuchnia chyba bardzo trafiona, Ala bawiła się cały wieczór i ranek :)
Tekst na dzis:
Ala - Mamo nie bój się, ja tylko rozwalam kluseczki
Ja - ok, a co robisz z tych kluseczek
Ala - Bajagan!!!

reklama
Mój mężolek wziął Marysię na spacerek, a ja odpoczywam..kurcze, sama z Marysią cały dzień i wymiękam..jednak, jak teściowa przyjedzie na te dwie godzinki, to jednak jest lepiej:tak: Dobrze, że jutro jedziemy do moich rodziców na cały dzień, przynajmniej odpocznę sobie..Jutro mam też wizytę w szpitalu na 13.00 (badanko i ktg), dzwoniłam do mojej ginki i przełożyłam wizytę z czwartku - nie miała nic przeciwko na szczeście:-)
Agrafka - u nas też kuchnia to był strzał w dziesiatkę..teraz Marysia prawie cały czas gotuje:-D
Martolinka - trzymaj się dzielnie i nie dawaj choróbsku żadnemu!!

Coś mnie znowu kręci ... mam nadzieję , ze choróbsko nie dopadnie mnie znowu. M przybył dziś około 15 więc leżę w wyrku. Teraz pojechali po zakupki.
Polecam Wam dokumenty w tVP1 w poniedziałki tj.dziś . Oglądam co tydzień , bo warto:tak:

Ja oglądam codziennie po 19 na TVP2. Też polecam:tak:

edit:
Z racji tego że Asia spała w końcu blisko 3 godziny, jeszcze nie kładziemy jej spać. Teraz wolałabym tą gorączkę:zawstydzona/y: od razu by zasnęła:rofl2:

No i rodzinnie poczytaliśmy "Małą książkę o kupie" i omal się nie pokupkaliśmy ze śmiechu hahahhahaha:-Dszkoda ze taka krótka, na bank wydrukuję, dzięki ANA!!!

Ostatnia edycja:
Antek już śpi:tak:
oglądałam dziś jakieś wiadomości i tam pokazywali tabuny kandydatów na wolontariuszy EURO 2012. Powiem Wam , że bardzo irytuje mnie , że UEFA i inni działacze zarobią kupę kasy na tym wydarzeniu a szukają osłów do obslugi. Wiem, że to doświadczenie dla młodych ludzi , ale dlaczego mają pracować na tych milionerów .grrr

hejka
u mnie po wichurze nie zacikawie, meble ogrodowe połamane, duża zjeżdżalnia przewrócona! W paku ogromne ogrodzenie leży, ale tak to większych szkód nie ma. Z rana wiało więc wezwalam mojego tatę by nas do przedszkola zawiózł. Zachwycony nie był ale nie mial wymówki o 8 rano :-)

Co to za ksiazka o kupie????????

Hej hej z rana..
Melduję się..W dwupaku oczywiście
wink2.gif
laugh.gif

Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem
yes2.gif

Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę
biggrin.gif

Miłego dnia, buziaki

Co to za ksiazka o kupie????????

Wejdź na wątek Out off topic.

Hej hej z rana..
Melduję się..W dwupaku oczywiście
wink2.gif
laugh.gif

Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem
yes2.gif

Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę
biggrin.gif

Miłego dnia, buziaki

Jedno jest pewne - na bank urodzisz w ciągu najbliższych 12 dni:rofl2:

Trzymam kciuki mocniuteńko!!!!!

Julia już pojechała do szkoły, oj co ja się muszę nagimnastykować by znaleźć osobę która zawiezie/zaprowadzi mi ją na 7:30. A jeszcze nie wiem kto ją odbierze, ale może przy dobrych wiatrach wyjdę z Asią.

U nas już w nocy nie wiało. Za to ja połamana bo zasnęliśmy szybciej niż Asia i tym samym nie przenieśliśmy młodej do jej pokoju. Mam nadzieję że cwaniara nie zdążyła się przyzwyczaić:-D

Ale u nas przymroziło bielusieńko na dworze, jakby śnieg padał. Mąż w pracy a my narazie leniu****emy. Ja wczoraj jeździłam po urzędach, żeby zarejestrować samochód uwaga od 9 do 15 mi zeszło no po drodze umówiłam Jaśka do chirurga. A dziś w planie sprzątanie, pisanie pracy no i wyjście na spacer, bo wczoraj dziadkowie nie zabrali panicza i wieczorem myślałam, że ze złości wybuchnie, bo nie był na dworze. Wczorajszy dialog taty i syna:

T: synek co tu taki bałagan?
Jaś: Tato pokojnie siadaj.
T: siadam, ale mów czemu tu taki bałagan jest
J: Jaś mechanik była naprawa.
T: A co ty tak naprawiałeś?
J: systko, tata po placy (do pracy).
T: to się napracowałeś.
J: nie ma rady Jaś mechanik.

reklama
Witajcie,

Maxweell masz to jak w banku &&& zaciśnięte;-)
Kilolek "poczytaj" chłopcom ksiażkę o kupie to moze się odblokują? jest zabawna ;-)
Pathanka a kiedy macie tego chirurga? My w piątek

Młody znowu spał bez pobudki. Nawet jednej najmniejszej nie było:-pBiedna Etna siedzi wciąż od wichury bez prądu..

Do góry