reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka - mam nadzieję, że 77 okaże się szczęśliwa.;-)
Lotka - ja bym padła na zawał , gdyby mi dziecko tak przywędrowało.
Cleo - mam nadzieję, że uda Wam się albo coś fajnego znaleźć, albo Wam babka obniży. Trzymam kciuki.
Kikolek - zdrówka dla Was, chyba jakieś cholerstwo krąży w powietrzu , bo nas też dopadło, tylko u nas odmiana dolna.... :wściekła/y: A sytuacja A. mam nadzieję, że rozejdzie się po kościach....
Znikam, bo właśnie tworzę pismo...:zawstydzona/y:

reklama
nooo aż krzyczy ta cisza...
Taka pogoda,nic się nie chce...a moje dziecko śpi.Ciekawe o kórej wieczorem pójdzie spać...a na 17 do szkoły.Nie chce mi się wychodzić na ten ziąb,oj nie.:no:

hejka i ja dołączam

My pospalismy do 10!!!!!!!!!! SZKOK!!! Oli spał całą noc pięknie, a ja razem z nim, spałam od 22 do 6 rano ciurkiem, nawet nie piknął w nocy, po prostu szok!!!! Potem wyszedł z lozeczka i wskoczył do mnie pod kołderkę, mowi mamusiu przytul mnie i pocałuj, wiec ja go w glowkę a Oli wyciąga smoczka i otwiera buzię, no jak całuj to całuj :-) Od jakiegos czasu ciągle w ciągu dnia prosi o tulenie, mowi mamusiu przytul i obejmuje mnie za szykę itd przutula się tak nawet parę minut. Ogolnie jest rozkochany w nas, mowi kocham mamusię, tatusia itd.

Gosiu ja mialam ciastolinę taką normalną bo u mnie w sklepie osiedlowym kupioną zolte pojemniczki z napisem colour dough i pachną przyjemnie naprawdę. Probuję znaleźć linka ale cos nie mogę. cos takiego:
Ciastolina 4 sztuki kolorowa COLOUR DOUGH (1922541565) - Aukcje internetowe Allegro
CIASTOLINA COLOUR DOUGH 5 KOLORÓW (1858553217) - Aukcje internetowe Allegro
ale my mielismy wiecej kubeczków.
Kurczę juz pare razy slyszalam ze orginalna smierdzi a nasza nie, powinno byc na odwrot, prawda?
My mielismy gosci sąsiadkę z Synkiem kumpla Olinka. Poszli a my myk na spacer. Myslalam ze Oli dzis bez drzemki bedzie ale cos się słaniał. Wiedzialam ze tak latwo nie zasnie wiec myk na spacer 15 minut i spi. Myk do lozeczka i mam labę!

Hop, hoop ależ cisza...
Gosiulek - ja byłam na lekcji pokazowej, mieliśmy zacząć chodzić z Hanką do Yamahy i jakoś temat podupadł:zawstydzona/y:
Ulenka - rozumiem dlaczego się rozpływasz;-), moja jak chce jest też kochana, ale ... są dwie, więc łobuzują.:-D Osobno są tak grzeczne, że szok, a jak się spotkają to ... olaboga.
Teraz mam chwilę spokoju, bo oglądają baje w tv, a jakiś patafian wierci. Wrrr

reklama
Mama nie zdążyłam wcześniej odpisać bo mi dwa razy wcięło posty.
Każde zajęcia są podpisane jakimś tematem. śpiewamy piosenkę,czytamy wierszyk,gramy na instrumentach,tańczymy...
Zajęcia prowadzi facet i chwali młodego że ma poczucie rytmu.Ładnie gra na instrumentach.
W grupie jest 9-ro dzieci w wieku Kacperka...
Fajne są te zajęcia...Trwają do godziny czasu.
Dostają różne obrazki.W domu mają je pokolorować...a więc praca domowa jest
Wklejają do książeczki a wcześniej wycinają...
Widać że interesuje to Kacpra bo w domu jak włączam płytę to stara się tańczyć,pokazywać itd.:tak:
Zauważyłam tez że lepiej się czuje w małej grupie.Jak kogoś nie ma to jest bardziej odważny.Natomiast jak jest nas więcej to się wstydzi...
Dobrze że chodzimy na te zajęcia.Myślę że dobrze mu zrobią.

Ostatnia edycja:
Do góry