reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej, dziecko mi wstało zas o 6 a poszedł spac o 21 !!!
Łeb mnie napindala ze hej. Kawe musze wypić albo co.....
No i wczoraj wieczorem troszke sie powściekał, sam nie wie z jakiego powodu a dzisiaj walczy z tym by nie nosić bluzy ;/ Chyba zmienie mu na coś bez zamka :sorry:
Ohohohooo widze ze zaś teraz ma "zmierzły" moment.

Maxwell melduj się ;-):-D:-D:-D

reklama
Maxwell coś podejrzanie milczy :-)

Ja sie właśnie ratuję kawą...łepek mnie boli ehhhh :-(

W nocy o malo na zawal nie padłam, Tomi przychodzi do nas zawsze jak sie przebudzi, no ale zawsze go słyszałam, albo robił hałas po drodze, albo niania sie włączała.
A dzis ja sie budze a tu mi cos lezy w poprzek łóżka! :-) Wygladało to tak, jakby przyszedł, zaczął wchodzic i usnał w trakcie hehe poł Toma spało na brzuszku na łóżku a nogi wisiały nad ziemią :-) no i oczywiście w rekach miał miśki z którymi zawsze przychodzi :-)

hej laseczki :-)

my już po 6 zabawa :-/ wygłupy,jedzenie serka a teraz Igi wałkuje lego...

módlcie się żebyśmy w tydzień znalezli jakieś mieszkanie bo chyba wykorkuje.atmosfera świąteczna mi się nie udziela żadna ,nawet nie myślę,zupełnie jak w tamtym roku...dobra nie narzekam już...

Igi liczy 3,4,5 :-)

Maxwell ???halo ???

M
W nocy o malo na zawal nie padłam, Tomi przychodzi do nas zawsze jak sie przebudzi, no ale zawsze go słyszałam, albo robił hałas po drodze, albo niania sie włączała.
A dzis ja sie budze a tu mi cos lezy w poprzek łóżka! :-) Wygladało to tak, jakby przyszedł, zaczął wchodzic i usnał w trakcie hehe poł Toma spało na brzuszku na łóżku a nogi wisiały nad ziemią :-) no i oczywiście w rekach miał miśki z którymi zawsze przychodzi :-)

Hehe dobre:-D
módlcie się żebyśmy w tydzień znalezli jakieś mieszkanie bo chyba wykorkuje.atmosfera świąteczna mi się nie udziela żadna ,nawet nie myślę,zupełnie jak w tamtym roku...dobra nie narzekam już...

Trzymam kciuki za mieszkanie, Ty trzymaj za mnie, chyba jesteśmy w tej samej sytuacji:-( Narzekaj, narzekaj, dobrze Ci to zrobi:tak:

Ja melduję się już z pracy;-)

Cześć kochane..ja noc przespałam super!!
Od wczoraj, od późnego wieczora, postanowiłam, że nie będę się skupiała na porodzie, tylko niech się dzieje co chce..może za bardzo chciałam i dlatego
sorry2.gif
wink2.gif
Od razu przytulanki z mężem były o niebo przyjemniejsze bez jakiejś myśli z tyłu głowy o "białej armii"
wink2.gif

Rano, gdzieś dobrze po 8.00 Marysia przydreptała ze swoimi dwiema ulubionymi maskotkami i nuplem w buzi i zażyczyła sobie bajkę:-)
Cleo, a jak po rozmowie z właścicielką? Rozumiem, że nie za ciekawie..:-(
Anawawka, współczuję wirusa..biedna..
Lotka, z czego Cię boli łepek??;-)

ula,moja ostatnio wbiegla do kuchni,zlapala jajko, pobiegla do salonu i jak poprosilam,zeby oddala, to rzucila na podloge :-D na szczescie w miejsce,gdzie panele, a nie dywan. no i jajko nie kosztuje kilkaset zlotych

reklama
Do góry