reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo a Wy nie macie wypowiedzenia?

lekko pandieta jestemm,od 5 rano Michal rzyga niesamowicie :-( nie zaprowadzilam przez to Kuby do przedszkola ale za to pospał sobie do 8 a my walczymy z tym rzygami. Pralka za prallką chodzi a w domu sztynk jak niie wiem. 2 dni temu A. mial podobnie, więc sądze, ze to wirus, teraz tylko na Kubę wyglądac.

kurde A. ma nieciiekawie w robocie. Narozrabiał, w sumie niechcący, nie przemyslał do końca, ze moze zaszkodzić i teraz mu grozi dyscyplinarka i rozprawa w sądzie :-( siedze jak na szpilkach

Lotka - proszę bardzo, to fluidki specjalnie dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak:
dziękuję! ...no i teraz możesz iść rodzić ;-)

Cleo a Wy nie macie wypowiedzenia?

lekko pandieta jestemm,od 5 rano Michal rzyga niesamowicie :-( nie zaprowadzilam przez to Kuby do przedszkola ale za to pospał sobie do 8 a my walczymy z tym rzygami. Pralka za prallką chodzi a w domu sztynk jak niie wiem. 2 dni temu A. mial podobnie, więc sądze, ze to wirus, teraz tylko na Kubę wyglądac.

kurde A. ma nieciiekawie w robocie. Narozrabiał, w sumie niechcący, nie przemyslał do końca, ze moze zaszkodzić i teraz mu grozi dyscyplinarka i rozprawa w sądzie :-( siedze jak na szpilkach

współczuje...

Witam po długiej nieobecności, ale miałam problemy z komputerem, a później z internetem. Lecę nadrabiać listopad inne wątki.

MAXWEEL URODZIŁAŚ ???

Kilolku mamy wypowiedzenie miesięczne...dzwoniła żebym do niej dziś przyszła..nie mówiła po co może sprawę przemyslała..nie wiem już sama

ale co to u Ciebie kochana znowu się dzieje????biedny Michaś :-( do lekarza idziesz??
mam nadzieje że z A sie wyjaśni i może się uda pracę utrzymać kurde szlag by to czasem wszystko trafił...trzymam kciuki a Ty staraj się nie denerwować.BUZIAKI DLA CIEBIE I SŁONECZEK TWOICH :*********

reklama
Do góry