reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama

Jezu a może tak bardzo czuje się winna ze bierze całą winę na siebie przyznając się do zabójstwa mimo że tego nie zrobiła?
Czytałam gdzieś że nie miała pracy,leczyła się psychiatrycznie,mąż ją zostawił...
To wszystko jest takie trudne...
A jeszcze chcą zabrać becikowe i inne.Rozbój w biały dzień.Cholera ...

Szczerze mówiąc to ja młodemu w siusiaka nie zaglądam , bo pediatra mówiła , żeby nic tam nie ruszać:tak:Zapytam ją na bilansie.
Jednego sie nauczyłam przez te 24 lata zycia , że nic nie jest czarne , albo białe. Nie mnie osądzac tej pani choć różne słowa cisną sie na usta. Nikt z nas nie wie co działo się w 4 scianach...

Gosiulek właśnie ciekawe czy się na becikowe załapię. Majątek to nie jest , ale na drzewie też nie rośnie:tak:

Ania właśnie jak Kuba? Jeszcze raz gratuluje!!

Wkurza mnie to strasznie że chcą zaoszczędzić na rodzinie.becikowe..chcą zabrać ulgę,odliczenie od podatku.Noz kurde...To naprawdę jest sporo dla ludzi...
Chyba wyjadę stąd...Wkurzyłam się.:wściekła/y:

Prezydent mówi, że na rodzinie się nie oszczędza... zobaczymy ,,, ulgę na jedno i dwoje dzieci też chcą zabrać.:wściekła/y:
Niech zapewnią godziwe wynagrodzenie a nie ochłapy, żeby nie trzeba było przysłowiowy kit z okien jeść... to mogę nie mieć żadnych ulg, tylko GODNE wynagrodzenie.

reklama
Anawawka zgadzam się.Jak usłyszałam to w faktach czy wiadomościach o myślałam że mnie rozniesie...Oby dotrzymali słowa choć Premier też mówił że na rodzinie się nie oszczędza ale to było przed wyborami:wściekła/y:

Do góry