reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

OOOOOOOOOOOOOOOO to swietny pomysł z tym przypominaniem..:-)
Widzę że i Jaś Pathanki jest z 19 jak Kacper i Antonio Martolinki.:-)

Kilolek współczuje....
Mój Kacper też znów bardziej chory.Katar doszedł.Dobrze że umie już dmuchać w chusteczkę.Wczoraj się nauczył. Zobaczymy co wyniki jutro pokażą.
Pochwal się co chłopaki dostali...

reklama
Ania no to trzymam kciuki.jpg. Oby poszło szybko, sprawnie i żebyście wyszły jak najszybciej do domciu :-):-)

Ania - i ja trzymam mocno kciuki zaciśnięte!!!Oby to był ten dzień;-):-)
U mnie skurcze się wyciszyły na razie..
Kilolku, to co dostały Twoje chłopaki na urodziny, że ich tak zajęły te prezenty?
Dziunka, super kolorek pokoju!!

Witajcie,

Antek spi po placu zabaw . Jak się obudzi to jedziemy do teścia na obiad;-)

Etna tyle zrobiliście jedzenia , że wcale się nie dziwię. Na trochę się załapaliśmy nawet do domu;-)Antek po dniu pełnym wrażeń spał niespokojnie. M całe szczęście wstawał do niego.

Dziunka zgodzę się z panią psycholog , że lepiej taki tata niż żaden. Najważniejsze , że jest:tak:Kolorek super!!

Ania SM trzymam kciuki!!
Pathanka mi się reno kangoo podobają:tak:

cze
ale tu cisza...............
Ania - mam nadzieję, że coś się u Cię ruszy... trzymam kciuki
Dziunka - fajny kolorek, a prace kobitek super.
Etna - fajnie tak mieć tylu super gości.
Mama - no cóż nie każdy umie podtrzymywać rozmowę...;-)
My po wyjeździe gości, dziewczyny kaszlą, jutro po południu do lekarza.. ehhh , jak widać my to mamy szczęście "unikać" imprez. A tak bym poszła gdzieś się wybawić.:zawstydzona/y:

Witam

ANIASIM MOCNO &&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze, musi byc dobrze
kciuki.jpg

Tak mi się wydaje, że jak ja rodziłam to chyba 6 nas się rozpakowało 14 listopada :-):-):-) (dobra data Ania;-))

Uciekam spać do moich chłopaków bo rano trzeba wstać skoro świt, a moj mąż już rusza po 2 w nocy :-(-biedak. Ale jak to mówią na kaca najlepsza praca ;-);-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry