AniaSm
Fanka BB :)
etna taka pora nastała hehehe :-) ,mam nadzieje że wszystko mam spakowane chociaż w razie czego D mi dowiezie co potrzeba :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pola, olej ją jak mowia dziewczyny, NIE, nie jestes tępa i jak by co to nigdy nie daj sobie tego wmowic. ja tak olewam moja matke, na szczescie widujemy sie jakies 2-3 tyg w roku, potem to odchorowuje chwilke i jest ok...ciesz sie, ze mieszkacie daleko, a jak daje popalic "zaocznie"(w sensie ze jej nie ma pod reka) to wpusc jednym uchem, wypusc drugim... dasz rade! :-)Dziewczyny ja ją olewam ale po prostu czasami mogłaby zamknąć swoją buzię!! Gów...wie o zyciu bo taka prawda, jak dla mnie jest to nieodpowiedzialna osoba, no i najlepsze jest to, że mam do Niej żal o rzeczy, ktorych niedawno sie dowiedziałam i dotyczą one mojego męża (ja sie jeszcze wtedy z Nim nie znałam ale na samą myśl coś mi się robi jak można być takim człowiekiem), nigdy nic do Niej nie miałam, zawsze miła itp. ale powychodziły na jaw takie rzeczy, że głowa mała. Niby nie powinno mnie to obchodzić ale mimo to tak sie zdenerwowałam, ze brak słów.
Tak się pokłocilam teraz z Moim, ze mam serdecznie dość wszystkiego.
Powiedziałam mu, że nie jade do Jego mamusi i koniec.
Zawsze ze wzgledu na Niego tam jeżdzilam, ale wiem, ze jak teraz bym pojechała skonczyloby sie to awanturą, jestem tego pewna.
Szacunek do Niej w jakiś sposob mam bo jest matką mojego męża ale nie moge zrozumieć niektorych rzeczybyć może to ja jestem tępa albo coś