reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo gratuluję nowej robótki!! A to eż wieczorami czy z Igim będziesz chodzic?

Martolinka wspominalaś o własnym biznesie, no może coś mi sie uda. Na razie kolczyki całkiem nieźle mi idą.

Moi chlopcy poszli do lekarza, mam nadzieję, ze już będzie ok. A ja sobie wreszce nieco odpoczywam. A. specjalnie po to zpracy przyjechał. Jeszcze ich tylko położy do łóżek i wraca do pracy niestety

Kilolek to ci sie trafili debilni rodzice ;/ matko boska........ olej tą szkołe jak najszybciej, i tak przyszłosci w niej nie widzisz........
Jestem zła, zmeczona, nic mi sie nie chce. Nie umiem w ogole tego opisac.
Młody daje tak do wiwatu a król przychodzi z roboty, zje i siedzi w fotelu jak neptyk. Jasna cholera a ja sie szarpie z tym klockiem bo wiecznie mu o cos chodzi a jego najlepsza zabawa jest skakanie po mnie. No i po jaka cholere mi facet jak nic nie robi a jeszcze ja mam dodatkowa robote. Musze cos zrobic by sie zrelaksowac bo wyjde klnąć chyba na balkon. Echhhh juz układam plan dla na jutro i wiem jedno ze musze wytrzepac dywac który miał byc wytrzepany przez szanownego meza jeszcze chyba w sierpniu!!!!!!!!!!!!!!!!! ale on oczywiscie nie ma czasu!! ciekawe jak bedzie wygladał skoro stoi na dole tyle czasu zrolowany.......Ostatnio na moje pytanie czy wytrzepie ten cholerny dywan D. odpowiedział ze nie bo jest zimno. No ku**** mac!!!! Cieplej nie bedzie :sorry2: No i ******* sama se poradze. A jak jemu sie bedzie chciało sexu to tez niech se sam radzi................
Ale mam nerwa..................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a daj sobie spokój z dywanem. Powiedz, ze ty dywanuu sily i czasu nie masz trzepac wiec albo sam to zrobi albo zamowisz trzepane za które on zaplaci. ALbo lepiej. Kup nowy!!

Mama racja kup nowy a ten mu daj do wyniesienia na śmietnik wynieść (ale ją buntujemy :-))

Kilolku jeśli faktycznie nie chcesz już wracać do tej pracy to idź na to zwolnienie i się nie ogladaj.

Wszyscy obchodzą urodziny 19???? :szok::szok::szok::szok: My chyba też :zawstydzona/y:

Martolinka głowa do góry pomyśl sobie, że ja to dopiero mam przechlapane i już Ci będzie lepiej :-D

Mój mąż jutro rusza w trase i wraca we wtorek, fajnie co?

Witajcie,

Kilolek wspolczuje bardzo:-( kurrww...co za ludzie:wściekła/y::szok:
Ach, szkoda gadac, ja pamietam jak tata kolezanki mojej siostry zmarł jak oni byli w 3 klasie podstawowki i dzieci poszly na pogrzeb, plakaly razem z kolezanka a moja siostra nie mogla sie pozbierac w domu przez jakiś miesiac, doslownie:-(

Mama racja, kup nowy dywan:-D jak nie wytrzepie Twoj mąż to kupuj nowy:tak: nie przejmuj sie Kochana:-)
Moj za to dziiaj wszystko robi:szok: cale popoludnie spedzilam u kolezanki a On w tym czasie wyodkurzał, pozniej wykapal Kube, teraz pozmywał naczynia, kolacje mi zrobił:tak::szok:

gosiulek jesli chodzi o kwiaty na cmentarz to ja nic takiego nie słyszałam:no: mi sie wydawało, ze daje sie nieparzystą liczbę ale to chyba np. w bukiecie róż w prezencie:-) nie przejmuj sie czasem zabobonami;-)

Jesli chodzi o urodziny Kubusia to On bedzie miał dwie imprezki w Polsce,jedna i teściow (11 listopada) i będą na niej tylko teściowie, babcia męża, ciocia z wujkiem i jeszcze jedna ciocia a druga imprezka (19 listopada jak widze u wiekszości:-D) u moich rodzicow i tam bedzie wiecej osob:tak: bedzie mial razem ze swoim kuzynkiem o 8 dni mlodszym:tak:

hej hej.
ale pustka :szok::szok:
U nas sobota zaczeła sie leniwie ale sie rozkręciłam tak bardzo ze mam juz w domu błysk, wsio pomyte razem z oknami :tak:
Zostałoby mi tylko ganek z wejsciem do umycia ale to jak mój przyjdzie bo tam zimno i nie chce marcela tam trzymac a chce pomyc włacznie ze schodami wejsciowymi :-p Cus mnie natchneło, oczywiscie dywanu nie zrobiłam bo okna zamiast tego wypucowałam.
Za niedługo młodego poloze spac a sama zjem jakies sniadanie i odpoczynek bo obiados jest wiec luz :happy:

hej
mama przyleć do mnie też by pasowało trochę posprzątac ale ja kompletnie nie mam siły ani ochoty ;-)
u nas nocka o wiele lepsza , młody się obudził ok 6 wzieliśmy go do łóżka i spaliśmy do 9 :-D ale za to mnie dzisiaj nogi rwą no i od razu widać dlaczego skoro zrobiło się buro na zewnątrz :-(
uciekam jakąś kawkę wypić bo inaczej nie da rady funkcjonować
miłej soboty

Kilolek olej te baby, już niedługo nie będziesz się z nimi użerać. Ja właśnie dlatego nie chcę pracować jako nauczycielka bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.

AniaSm chyba bym dostałą zawału jakbym tak mojego zobaczyła w nocy nad sobą... spryciarz mały ;)))

Martolinka myśle, że każdy ma czasem zły humor bez powodu. Na mnie od zawsze źle działa pogoda i chodzą jakaś przybita jak tylko pada lub brak słońca...

Mama ja bym siadł ana internet i pokazała jakieś dywany z zapytaniem czy mu się podobają. Powiedziałabym, że trezba kupic nowy bo niestety niewytrzepany dywan do niczego się nie przyda... ;)))

U nas dziś słoneczko świeci więc jestem szczęśliwa. Mały zjadł właśnie flache i powoli usypia w łóżeczku. Dziś zrobiłam przemeblowanie u niego w pokoju bo doszedł stół i krzesła z Ikei. Nawet o dziwo wizualnie wydaje się większy pokój, dziwne... Ja zaraz zjem jakieś śniadanko i kawusia czas wypić. Dziś pakowanko bo jutro jedziemy do Wielunia.

reklama
Witajcie,

Mama ale masz powera od rana ;) super, ja za to dzisiaj wstałam taka niewyspana, że szkoda gadać i oczywiście przez to mega zła:wściekła/y:
Teraz jadłam z Młodym śledzie (on je uwielbia po prostu) a mi niedobrze po nich jak nigdy:(

Martolinka ja od kilku dni już mam taki nastrój, że bez kija nie podchodź jak to mówi mój mąż:-D

Wybieram sie z Kubą na bal z okazji Hallowen, kupiłam mu wczoraj strój drakuli:-D:tak: przymierzałam mu, wyglada super jak dla mnie:-)

Do góry