reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja też się wziełam dzisiaj za generalne sprzatanie ale ja to chyba z nerwów:-p
No i zostałam sama do wtorku :-(
Jutro wyruszam na malbork a co mi tam, sama mam tu siedzieć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka widzę ze sprzatająco na naszym forum :-)

Ja dopiero usiadłam przy sniadaniu. Nocka cudna, Oli tak pięknie spał! Pospalismy do 8.30, ja oczywiscie mialam pobudki ale wyspałam sie!

Rano pojechalam po zakupy, a ze dzis dzien Oliska z tatusiem, dziadki i moi chłopcy pojechali ok 13 na działęczkę. Mam nadzieje ze Oli nie bedzie miał drzemki, bo pospał cudnie albo ze nie usnie w drodze powrotnej. Tak wiec pojechali na działeczkę na grzybki a ja umylam balkony, ogarnęlam mieszkanko, zaraz robię pizzę, oraz mufinki bananowo-czekoladowo-orzechowe. Przyjadą wszyscy an obiadek za około 2h.

U mnie dzis pięknie ok 15 stopni!

Mama - ech te chłopy!!!!!!!!!!!!!! Mojemu tez trzeba drukowanymi literami, dzis pojechal z małym i juz mowił "zebys nie mowila ze nic nie robę" hehehhehehhe Ja jemu drukowanymi ciągle i czasem krzykiem!
Wspołczuję Ci!

Kilolku - jeszcze troszkę i pojdziesz na zwolnienie! Nie potrzebne Ci teraz nerwy! A pogrzebu i tej dziewczynce tak bardzo wspołczuję!!!!!!! Nawet nie chce sobie wyobrażac co te biedne dziecko czuło! Przeciez mamusia to najważniejsza osoba dla dziecka. Bardzo mi smutno!

Witajcie,
dziś ratowaliśmy teścia , który miał niespodziewanych gości i urobiliśmy się po pachy , ale czego się nie robi;-)
w drodze do domu zgłosiliśmy na policję Anglika , który chcąc wyminąć korek nic sobie nie robił z ludzi i jechał chodnikiem. Potem zawrócił sobie na przejsciu dla pieszych mało nie potrącajac kobiety z wózkiem. Co za typ

Etna jutro tez ruszamy do rodzinki do Malborka kto wiem moze sie spotkamy

Mama oby dzis z chłopem było lepiej

Ja skusiłam się dzisiaj na gofry i wcinam mniammmm
Przepis jeszcze nie idealny ale już coraz smaczniejsze mi wychodzą

Martolinka to by było hihihi gdybyśmy się spotkały w Malborku
my z Pawłem ruszamy jutro ok 8, zambieramy mamę z Żukowa i wracamy w poniedziałak. Jeszcze czeka mnie pakowanie dzisiaj. Dobrze, że godzinę dłużej śpimy

Ciekawe czy ta policja coś zrobi temu anglikowi, debil :no::no:

Dziunka żyjesz???
Dziewczyny jakie plany na długi weekend????

Witajcie

Co za dzien. Prawie cały dzien Oli był z tatą, albo tata sie nim opiekował, po powrocie z działki przyjechali dziadki wiec Oli tylko przeze mnie karmiony, ubierany i przewijany a czas spędzał z innymi. Czuję sie super! Nie wypluta itd chociaz narobilam sie dzis jak osioł. H wziął Olinka na 3h a ja przez cały czas na tyłku nie usiadłam. Babeczki ktore zrobiłam rewelacyjne jakby ktoras mama chciała wrzucę linka na smaczki oraz na słodką pizze moze ktoras mama na kinder party z okazji 2 latek sie skusi-jest naparwdę super!

Oli spi od 19, bez drzemeczki w ciągu dnia swietnie sie trzymał. Pewnie zasnąłby wczesniej ale musialam mu dac antybiotyk jak najpozniej, i tak 2h wczesniej niz mialam dac ale Oli juz zasypiał przy dziadkach i tacie na siedząco. Wzięlam na ręce do sypialni i padł mi na ramieniu.
Troszkę odetchnęlam i o wiele lepiej sie czuję, tylko.....jakis niedosyt mojego Syna mam dzis :-)

Idę pod prysznic i czas spędzimy z męzem przed tv :-D

Etna my w długi week czas spędzamy z tatusiem :-) nigdzie nie wyjeżdżamy bo wszystkich i wszystko na msc mamy. Dziadków, siebie, groby.

Dzis tak pięknie było, cieplutko.

Cze
Kikolek - szkoda gadać na taką klasę , tzn. rodziców.. jak będą chcieli się doczepić to się doczepią, nie ma co się nimi stresować.

My siedzimy w domu, w pon idziemy do pracy... zapalimy zapewne jakieś świeczki symbolicznie dla naszych bliskich, zobaczymy jeszcze.
To tak na szybciocha, bo moje panny roznoszą dom... ja chcę już pon;-)

hej hej.
ale pustka :szok::szok:
U nas sobota zaczeła sie leniwie ale sie rozkręciłam tak bardzo ze mam juz w domu błysk, wsio pomyte razem z oknami :tak:
Zostałoby mi tylko ganek z wejsciem do umycia ale to jak mój przyjdzie bo tam zimno i nie chce marcela tam trzymac a chce pomyc włacznie ze schodami wejsciowymi :-p Cus mnie natchneło, oczywiscie dywanu nie zrobiłam bo okna zamiast tego wypucowałam.
Za niedługo młodego poloze spac a sama zjem jakies sniadanie i odpoczynek bo obiados jest wiec luz :happy:
no pięknie, a ja siie disiaj pól dnia zastanawiam jakim cudem tak syzbko uwinęłam się z tym co mialam na dziś aplanowane i napawdę dopiero teraz czytająć Twojego posta uuświadomilam sobie, ze zapomniałam okna pomyc! :baffled:

Ja skusiłam się dzisiaj na gofry i wcinam mniammmm
Przepis jeszcze nie idealny ale już coraz smaczniejsze mi wychodzą

Martolinka to by było hihihi gdybyśmy się spotkały w Malborku
my z Pawłem ruszamy jutro ok 8, zambieramy mamę z Żukowa i wracamy w poniedziałak. Jeszcze czeka mnie pakowanie dzisiaj. Dobrze, że godzinę dłużej śpimy

Ciekawe czy ta policja coś zrobi temu anglikowi, debil :no::no:

Dziunka żyjesz???
Dziewczyny jakie plany na długi weekend????
dla mnie żaden dlugi, bo w poniedzialek pracuję i tak dobrze, bo dąlo mi się zamienić. Poczatkowo miałam miec popołudnie, do 18 ale udalo mi się zamienić na sam środek dnia dzięki czemu będe mogła isc z chlopakami na halloween. Michalowi to jesczez zwisa ale Kuba żyje tym od dawna. A maz niestety w delegacje do majdanka w poniedizalek jedzie. W niedzielę wieczorm z reszta tez pracuje. Martwię sie o tą ich trasę, mówię żeby przełozyli, bo znowu na pewno będą rekordy na drogach ale nie chcą słuchać :wściekła/y:

Dziś wyszliśmy wreszcie na dwór! iecąła godiznę ale zawsze, normalnie szok, po 3 tygodniach

właśnie piekę serniczek :tak: i mam nadzieje że wyjdzie bo mam straszną ochotę na niego ;-):-)
u nas nie ma długiego weekendu bo tutaj się nie obchodzi święta zmarłych (nawet nie wiem czy jest w kalendarzu coś takiego) ale jutro wybieramy się na wycieczkę , muszę tylko wrzucić torbę do szpitala do bagażnika tak w razie "W" ;-) i możemy jechać hehehe , może mi to dobrze zrobi i faktycznie urodzę wcześniej :-)

reklama
Ania widzę, że torba już Cię nie opuszcza, trzymam kciuki, ale poczekaj jeszcze jak się zaduszki skoncza :-)

Kilolku a co Ty bedziesz robic w szkole??? Lekcje macie?

my to groby mamy wszedzie z mezem: Malbork, Żukowo i Przywidz takie wieksze kółko

Nie chce mi sie pakowac moge jutro :confused: o 8 wyjazd, ale mam lenia..

Mój syn nauczył sie nowego słowa: "krowa" nic nie bułoby w tym śmiesznego gdyby nie fakt że tak babcie dzisiaj wołał (czytaj tesciowa) myslałam że padne :-D:-D:-D, tesciowa mówi że jemu juz wybaczyła ale mi nie :-D :baffled::-D

Do góry