reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hehe gosiulek dobre

co do kina, to wida nie jestem przewrażliwiona :D Nie wiem nawet jak Kuba to zniesie, ale spektakle oglądaw cąlości, choć fakt, ze w trakcie wstaje, przełazi na moje siedzenie, podskakuje i śpiewa :D no i w trakcie zwykle jest przerwa

Edit: Ania w tv obejrzy ale w kinie to inaczej

reklama
hej ;)

ale jestem wkurw...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam ochote doslownie przypier...mojemu tak, zeby poczul raz a porzadnie:wściekła/y:
jeju, albo ja jestem taka glupia albo nie wiem co:/
Niech sobie zalozy jakis wolontariat ale ja Go mam gdzies:/

ostatnio, hmmm, nie najlepiej :( a zreszta brak słow, trafilam chyba na za dobrego chłopa, dosłownie :(

kilolek ja to chyba bym Kuby nie wziela jeszcze do kina, On by na pewno nie wysiedzial:no: no chyba, zeby mnie zaskoczyl:-D

jesli chodzi o te testy to tez kupuje je hurtowo:-D u nas 4, 5 funta za 25 sztuk:tak:

chodziło mi o to żebyś stworzyła taki kinowy klimat , wiesz zasłonięte okna itp ;) , mój to przed tv jak siądzie to mało kiedy całą bajkę oglądnie , chociaż ostatnio zainteresował go strażak sam :) więc muszę go ściągnąć na drogę do pl

pola ja tak miałam wczoraj z moim ,no i dopiero niedawno zaczeliśmy rozmawiać ale też jeszcze dość oficjalnie :)

Ania ja z Moim nie mam zamiaru rozmawiac przez dluzszy czas!! Jak mnie zdenerwowal, szkoda gadac :( a On jaki milutki:szok: " Kochanie nie bedziesz zla jak sie poloże?", hahaha!!!
On jest, tak jak napisalam, za dobry :( nie tylko dla mnie i to mnie wkurza strasznie:/
" Kotku trzeba dac kazdemu druga szanse" - jak ja to slysze to mam dosc (moze i racja ale bez przesady), powinnysmy miec napis na drzwiach: " Jesli brakuje Ci kasy to wejdż do nas, damy od razu":wściekła/y: ha i nie musisz oddawac:wściekła/y:
a ja rozmawia z kims przez telefon i slysze: " jasne, nie ma problemu, no dobra, pewnie, kiedy ile ?" to mam dreszcze:/ albo On sie zmieni albo z nami koniec, postanowione!

Etna wyciągnęłąm fotelik z naszego auta i jutro zamontujemy w Twoim :) i tak dojedziemy :)

Polaa kurcze nie chce pytac co se stało... uszy do góry :)

reklama
Do góry