reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Przy Marcelu testowałam tydzien przed planowaną @ i wyszły 2 kreski ........ z tym ze jedna delikatna ale byla. Za pare dni była juz krecha ze ho ho :D zdaje sie ze miałam bobo test - czy jakos tak.
co do serków to mój mały je wszystko co wpadnie w łapy :szok: Ostatnio zasmakował w Meller Froop :zawstydzona/y: Nic mu po tym nie jest wiec czemu nie.
Dwa razy do bułeczki dałam mu sera żółtego i tez jest OKI :-)
Wczoraj na 2 danie wrąbał wielkiego racucha z jabłkami - po raz pierwszy - uff wsio OK
a dzisiaj pojadł porządnie jajecznicy z szyneczką i szczypiorkiem ..... kurde super ze toleruje juz cos do gryzienia stałego a nie tylko zupy. :tak:;-)

Gosiulek na opakowaniu jest napisane jaka jest czułość. najlepszy to 500 IU/l powinien zadziałac już około 3-4 dni przed spodziewana @

Dziś 3urodzinki mojego pierwszego synka Karolka.Trochę mi smutno ale jest to pierwszy dzień od kilku kiedy dobrze się czuję.CZyżby jego zasługa?:tak:

Ulawczoraj robiłam placki.Super.Jeszcze dziś jadłam.
U nas też niestety pada.:wściekła/y:

Kurcze teraz sobie przypomniałam że wczoraj snił mi się 3letni chłopczyk ale wyglądał na niemowlę.Hmm

Miłego dnia Kobitki:-)i oby wyszło w końcu słońce.
Dużo cąlusków dla Was i waszego aniołeczka

bobotest jest bardzo czuły

Ula ty po prostu czarownica jesteś, nie mozesz nic mówić o zdrowiu dziecka i już. Teraz musisz odczarować.

JA czekam aż mi sie mięso na obiad rozmrozi :/ ja się biore za robotę a tam mięso w kawale :/ dzisiaj ogórkowa (już wciągnęli) nugetsy z kurczaka, kuleczki ziemniaczane i mix sałat z sosem tysiąca wysp. Deseru nei robię, bo do teściów dziemy (wczorajsze z gaareta wciagnęli w cąlości)

Ja będę nieorginalna i lubie danona. Chłopakom daję bardzo żadko, bo wiem, ze syf ale oni też lubia właśnie najbardziej. Kubie starams ie kupowac bakusie (teraz sa takie nowe z żelkami ale nie przypaly m do gustu) a dla Michała ostatnio polskie smaki z musem owocowym. 13% to owoce, a głupl daje sie nabrac i zjada wybabane z jogurtem. Dobre i to. Ale też daję żadko, bo malo wody, a zapychają.

My dziś 2 dzień pod rząd kupa! Święto :D wczoraj prawe nic już nie jadł (jak to A.mówi, nie je, bo ma kupsko po same gardlo :( ) tylko pił soczki.Pewno tez przez te soczki nie chcialo mu się jeść. ALe kupa 2 dni, jest z czego się cieszyć :D poprzednia byla jak przyjechalismy od Cleo, w poniedziałek :/

Juz prawie wyysprzatałam mieszkanie D: zostaly mi pokoje chlopaków i lodówka. Al u chlopkaów tto tylko tak ogarnę na razie, bo chcę im zamontowac półeczki tylko nie ma mi kto ich przywieźć z praktikera :/ jak juz je będę miala tzn jak je wykonam i powieszę to zrobie wtedy porządki generalne. A na jutro mam zaplanowana przeprowadzke chłopaków do "nowych" łóżek. Tzn Kuba dostanie "dorosły" naroznik (stary ale dla niego nowy) a Michal Kubuiowy tapczanik z barierka. no i zobaczymy co sie będzie dzialo

Dziunka, Konrad miał 2 razy kontakt z dzieckiem zarażającym i za pierwszym razem nic a za drugim miał 4 krostki, 3 na twarzy i jedna na rączce. Myśle, że to nie była ospa. Piszą jednak, że małe dzieci różnie mogą ją przechodzić. Te Asi krostki to takie pojedyncze czy jak wysypka. Mój też ostatnio od jogurtów miał okropna skóre. Odstawiłam i od 3 dni jest już super.

Kilolku to bardzo ambitnie podeszłas do zadań na dzisiaj :) Daj znac jak z tym łóżkiem MIchasia. Ciekawe , czy zaakceptuje

Aza a TY kiedy na pomorzu lądujesz?

Pawel wstal dzisiaj po 9 szoook

ledwo sie do kosciola wyrobilismy, poszedl spac dopiero przed 14. O 15 musze go budzic bo odwozimy tate do pracy :((((

Martolinka jutro basen?????????????? kto jeszcze chetny???

Ja tez Danonkow nie daje, pawel wcina danio waniliowe

Dziunka pawel tez ma taa kaszke na ciele a regularnie daje ten zyrtec

reklama
Martolinka jesli mi się uda to w drugiej połowie. Chyba, że do tej pory auto kupimy i kasiore w nie władujemy... Jednak sądze, że nie :)))

Do góry