Dziś 3urodzinki mojego pierwszego synka Karolka.Trochę mi smutno ale jest to pierwszy dzień od kilku kiedy dobrze się czuję.CZyżby jego zasługa?
Ulawczoraj robiłam placki.Super.Jeszcze dziś jadłam.
U nas też niestety pada.
Kurcze teraz sobie przypomniałam że wczoraj snił mi się 3letni chłopczyk ale wyglądał na niemowlę.Hmm
Miłego dnia Kobitki:-)i oby wyszło w końcu słońce.
Dużo cąlusków dla Was i waszego aniołeczka
bobotest jest bardzo czuły
Ula ty po prostu czarownica jesteś, nie mozesz nic mówić o zdrowiu dziecka i już. Teraz musisz odczarować.
JA czekam aż mi sie mięso na obiad rozmrozi :/ ja się biore za robotę a tam mięso w kawale :/ dzisiaj ogórkowa (już wciągnęli) nugetsy z kurczaka, kuleczki ziemniaczane i mix sałat z sosem tysiąca wysp. Deseru nei robię, bo do teściów dziemy (wczorajsze z gaareta wciagnęli w cąlości)
Ja będę nieorginalna i lubie danona. Chłopakom daję bardzo żadko, bo wiem, ze syf ale oni też lubia właśnie najbardziej. Kubie starams ie kupowac bakusie (teraz sa takie nowe z żelkami ale nie przypaly m do gustu) a dla Michała ostatnio polskie smaki z musem owocowym. 13% to owoce, a głupl daje sie nabrac i zjada wybabane z jogurtem. Dobre i to. Ale też daję żadko, bo malo wody, a zapychają.
My dziś 2 dzień pod rząd kupa! Święto

wczoraj prawe nic już nie jadł (jak to A.mówi, nie je, bo ma kupsko po same gardlo

) tylko pił soczki.Pewno tez przez te soczki nie chcialo mu się jeść. ALe kupa 2 dni, jest z czego się cieszyć

poprzednia byla jak przyjechalismy od Cleo, w poniedziałek :/
Juz prawie wyysprzatałam mieszkanie D: zostaly mi pokoje chlopaków i lodówka. Al u chlopkaów tto tylko tak ogarnę na razie, bo chcę im zamontowac półeczki tylko nie ma mi kto ich przywieźć z praktikera :/ jak juz je będę miala tzn jak je wykonam i powieszę to zrobie wtedy porządki generalne. A na jutro mam zaplanowana przeprowadzke chłopaków do "nowych" łóżek. Tzn Kuba dostanie "dorosły" naroznik (stary ale dla niego nowy) a Michal Kubuiowy tapczanik z barierka. no i zobaczymy co sie będzie dzialo