reklama
Ja już w domu, małż pamiętał, nie kupił kwiatów ( ma rację, przy moich to nie postałyby długo ;-) ), ale za to znalazł pizzę świąteczną i właśnie zamówiliśmy. Pogoda wisząca, a mnie w drodze powrotnej trochę pokropiło.
Skojarzyło mi się, że kalosze dziewczyn są w aucie i trochę mi to popsuło humorek, bo jak się rozpada miałam wziąć kobitki na wędrówkę po kałużach... wrr
Znikam
Skojarzyło mi się, że kalosze dziewczyn są w aucie i trochę mi to popsuło humorek, bo jak się rozpada miałam wziąć kobitki na wędrówkę po kałużach... wrr
Znikam
kilolek
podwójna listopadowa mama
My mamry rocznice w sobotę a mój w piątek idzie na kawalerski :/ z rocznicy raczej nici
anawawka co to jest "świąteczna pizza"? jakas konkretna?
Gosiulek pytałaś mnie wczoraj o lekarza a ja zapomniałam Ci napisać, ze idę jutro dopiero.
anawawka co to jest "świąteczna pizza"? jakas konkretna?
Gosiulek pytałaś mnie wczoraj o lekarza a ja zapomniałam Ci napisać, ze idę jutro dopiero.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Marta czyżby moje wczorajsze wyznania tak Cię zszokowały i się otrząsnąć nie możesz??![]()
.
Dziunka po tych wyznaniach to nie mogłam spać

My juz po wojażach

Na piatek umawiam sie do gina

Ula gratuluje odstawienia butli z mlekiem !!!

Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Martolinka to super ze Antek tak wcina. Mięso na siłe - więc na zdrowie
Marcel od wczoraj tez wpiernicza ze szok. w południe wstał i wołał zupa zupa wiec zrobiłam mu i wrąbał całą miseczke gęstej zupy z mięsem a po spacerze o 15 wołał zas zupa i zrobiłam mu gulasz z makaronem i zjadł pół naszej miseczki ;] ponadto po drugim daniu wrąbał jogobelle + z 10 biszkoptów i jeszcze mu mało.......uparł sie i wisiał na stole wiec wyjadł tatusiowi reszte mizerii a sosik jadł łyzeczką....i jeszcze cos by chciał
no ale na razie stop bo mleczko jeszcze wciągnąć musi 
anawawka - zazdroszcze pizzy :-) nawet nie wiesz jak
[jęzor po pas] 

anawawka - zazdroszcze pizzy :-) nawet nie wiesz jak

Witajcie laseczki....:-)
umieram z duchoty.......jutro ma padac, to moze troche sie poprawi....
Witam Mame Tomusia ;-) Bardzo ladne imie synkowi wybralas :-)
Wlasnie na allegro siedze i parawanu na plaze szukam, za ok 2-3 tygodnie pojedziemy... :-) juz sie ciesze, mam tylko nadzieje na jako-taką pogodę :-)
umieram z duchoty.......jutro ma padac, to moze troche sie poprawi....
Witam Mame Tomusia ;-) Bardzo ladne imie synkowi wybralas :-)
Wlasnie na allegro siedze i parawanu na plaze szukam, za ok 2-3 tygodnie pojedziemy... :-) juz sie ciesze, mam tylko nadzieje na jako-taką pogodę :-)
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
ja wlasnie przyszlam z dworu, Olis siedział ze mną u kur w zagrodzie wiec pogryzły mnie komary, a od siedzenia i patrzenia sie jak Olis gania kury, wsadza na motor lub krzesło babrze sie w kupach na butach mnie mdliło. Raz na silę go stamtąd wyciągnęlam, przebralam, umyłam to polazł z drugiej strony. Moje nerwy juz tego nie wytrzymały ale ze dziecko szczesliwe siedział tam z babcią bo chyba wyszli, Olis wybabrał się w kupie......o maj gad!!!
do fryzjera 1-wszy raz sie z malym wybieram i wybrac nie mogę bo nie chce mi od 2 dni wsiąśc do auta.....no bez komentarza a wloski z tyłu ma takie siepki ze przydałoby się ciut podcieniowac, ale sama tego nie zrobię ;/ Olis z tych mało zarośniętych jest
Przyjechał tata wiec moze mi się uda
do fryzjera 1-wszy raz sie z malym wybieram i wybrac nie mogę bo nie chce mi od 2 dni wsiąśc do auta.....no bez komentarza a wloski z tyłu ma takie siepki ze przydałoby się ciut podcieniowac, ale sama tego nie zrobię ;/ Olis z tych mało zarośniętych jest
Przyjechał tata wiec moze mi się uda
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek a jak się czujesz?
reklama
C
Cleo1981
Gość
siema
ja dzis wycieczka do UP,Igi z tatą.umordowana jestem jazdą pks-em jak świnia.
ciut Was poczytałam.ale znowu tyle naskrobałyście że szok...
Dziunka zdrówka dla Ciebie i teściowej:-)
pare dni temu się dowiedziałam albo może kiedyś teściowa mówiła ale do mnie nie dotarło ,że ma brata w RZYMIE ciotecznego.I brat D leci w lipcu ze swoją dziewczyna i tesciową.My sie napalilismy ale teraz nie damy rady i chcemy za rok :-)
kto był w Rzymie opowiadać :-) wrażenia.
Igi zaczyna coraz wiecej mówić
iłka,bajka tak fajnie po swojemu :-) ale domyslić się można :-)
Ilonka LOlek co z Tobą ??
ja dzis wycieczka do UP,Igi z tatą.umordowana jestem jazdą pks-em jak świnia.
ciut Was poczytałam.ale znowu tyle naskrobałyście że szok...

Dziunka zdrówka dla Ciebie i teściowej:-)
pare dni temu się dowiedziałam albo może kiedyś teściowa mówiła ale do mnie nie dotarło ,że ma brata w RZYMIE ciotecznego.I brat D leci w lipcu ze swoją dziewczyna i tesciową.My sie napalilismy ale teraz nie damy rady i chcemy za rok :-)
kto był w Rzymie opowiadać :-) wrażenia.
Igi zaczyna coraz wiecej mówić
Ilonka LOlek co z Tobą ??