reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Pola masz super męża.
Dziunka to dobry pomysł by nie mówić A? Osobiście nie lubię tak.Jak dowiedziałam się że mam ten twór to postanowiłam nikomu nie mówić tylko mężowi.Po kilku dniach doszłam do wniosku że to nie ma sensu bo prędzej czy później się dowiedzą.Czułam się nie w porządku.
Oczywiście to Twoja decyzja.

reklama
To niedobrze. Jak ja wysłali od razu to byc moze tak szybko nie wypuszcza... zawsze cos

gosiulek A Dziunki jest w pracy i po co chłopa stresowac. Przyjedzie do domu to spokojnie pogadaja

Dziunka..gratuluję @;-), no a poza tym duuuuuuuuużo zdrowia dla Twojej teściowej:-:)-(..
Martolinka, myślałam, że chcesz już drugą dzidzię, no chyba, że Dziunka też się decyduje od razu po zabiegu;-):-)..
Polaa, masz super męża..nie jest przypadkiem spod znaku raka?:-)
Gosiulek, to nieźle Cię musi boleć, skoro ketonalem zwalczasz ból..ja go brałam po wypadku samochodowym..no i gratuluję zimnej krwi, rajuś, to przeżyłaś z tym zakrztuszeniem..ja wolę nie myśleć, co bym zrobiła..
Uleńka - żyletką??ała..

A ja właśnie nakarmiłam Marysię zupką i położyłam spać..chwila dla mnie do wytchnienia..byłyśmy dzisiaj w centrum handlowym M1 - w Smyku i w 5 10 15 fajne wyprzedaże..nakupiłam Marysi ciuszków za ponad dwie stówki:-), ale dla dzidzi jeszcze się wstrzymam aż do wizyty z badaniem 3D;-)

Dziunka - jak na konsultacje, to znaczy, że może nie jest tak źle? Trzymajcie się, dużo zdrowia dla WAS obu - dla Ciebie i teściowej...
Maxwell - a kiedy 3D?;-)

Ania te plastry u jednych działają u innych nie.
Kilolek nie boisz się podesłać mi męża :-D
Dziunka wreszecie tylko szkoda że przed samym szpitalem.
Mamo Tomka powodzenia.

Miłego dnia Wszystkim. Wkurza mnie ta pogoda ciul wi jaka.Wolę już upały.

A mnie znów dziś boli głowa.Wzięłam już ketonal ale jakoś nie przechodzi.
a nie boje się, ja nie jestem zazdrosna, no chyba, ze jakis mord planujesz, to zaczynam się bac :d

Dziunka równie dobrze to mógł być cykl bezowulacyjny dlatego tak długo nie miałaś okresu.
Kilolek byłaś u lekarza? Jak się czujesz?

Dziewczyny nie pisałam Wam o tym ale dwa tygodnie przeżyłam szok. Mój mały jadł ogórka kiszonego(uwielbia),1/3 ogórka przekrojonego wzdłuż. W pewnym momencie patrzę a on macha rączkami i nóżkami.Mama wpadła w panikę i zaczęła go klepać po pleckach.Wyjęłam go szybko z krzesełka i przełożyłam przez kolano by głowa była niżej niż klatka piersiowa i uderzałam między łopatkami.Kurcze byłam przerazona bo nic nie wylatywało.Pogmerałam w buzi.Czułam ogórka ale nie mogłam go wyjąć więc znów przez kolano.W końcu mnie mały ugryzł.Z tego wszystkiego nie wiedziaąłm skąd krew.A to z mojego palca.Udało się.Boże gdybym nie wiedziała co robić to nie wiem jakby się to skończyło. Moja mama już dzwoniła po pogotowie. Mały przez kilka dni miał czerwone place pod oczkami..Nie życzę tego nikomu.
oj wspólczuję przezyc

Ja sie wczoraj zdenerwowalam, bo wstawilam Kubę do pociagu sięgam po wózeka tu mi się drzwi zamknęły :((( a dosłownie kilka minut wczesniej mówiłam Cleo, ze tego się najbardziej boję w jeźdżeniu samej z dzieciakami. ALe udalo mi się wsadzić palce między dzwi w ostatniej chwili i czujka za dzialała. Musiałam wsadzić jedną noge do środka i tak targać wozek, bo kretyn cąły czas dzwonil i te dzrwi zamykal a ja w pół drogi na schodku z tym wózkiem.

A właśnie, KILOLKU, Szpital Zachodni w Grodzisku Mazowieckim to Wasz? Bo jest o nim program na TVN Style.
tak, tak, nasz
raz ogladąlam ale nudne :D
ale faktycznie jest tak jak w tym programie, przebadajją cię od A do Z nim cie wypuszczą dlatego tak dluugo się czeka na IP, bo nim jednego zalatwią to wieki mijają

Maxweel oczywiscie , ze chce dzidzie :) jeszcze staranek nie zaczelismy , ale pora sie brac do roboty :p
O, właśnie spojrzałam na Twój suwaczek - 3 dni:-)..
Martolinka jeszcze trzy dni Ci zostały :-)
Maxwell i ketonal nie zawsze pomaga:-(
Faceci spod znaku raka są tacy dobrzy?
Biedna..kurcze, nie zazdroszczę..
A co do raków - mój jest spod tego znaku..prawie ideał;-):-)
Anawawka, jeszcze nie zadzwoniłam, żeby się zarejestrować:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
gosiulek, maxwell no tak meza mam super tylko czemu ja nie zawsze jestem taka super wobec Niego jak On wobec mnie?:-( Ach, zla jestem naprawde:/ musze sie troszke zmienic, koniecznie:tak: staram sie ale ze mnie taki nerwus, ze zanim pomysle to juz sie dre:wściekła/y: a co najgorsze taka jestem tylko wobec Niego (oczywiscie nie zawsze) a wobec innych zawsze na spokojnie:szok:
maxwell nie jest spod znaku Ryb tylko Panna:-D
ale nakupowałaś ciuszkow Marysi, super ;) racja, wstrzymaj sie do 3d :-) i pewnie potwierdza dziewczynke i bedziesz miala ubranka po Marysi:-D
martolinka o kurde rzeczywiscie juz tylko 3 dni ;) powodzenia Kochana;-)
a my teraz mielismy sie starac no ale wyszlo jak wyszlo:-( ach:/ a moze sie udalo zanim sie poklocilismy?!:-D Watpie...

Do góry