reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hehehe Dziunka wirtualnie męża pomolestuj :)

Marta Dzien sexu powiadasz...hmmmm w sumie dni płodne mi się chyba skonczyły :D tylko co zrobic jak mąż kiedy wraca z pracy juz od samych drzwi mnie wkurza.......? ;P

Idę lulu do małego :)

Ula proponuje go zakneblować . A skoro już tak ostro zacząc to możesz go powiązać , wykorzystać i porzucić :p
Dziunka a cyber sex? :D

agrafka jak ja Ci zazdroszcze prostych jak drut wlosow:tak: chcialabym takie, ja mam niestety krecone, dlatego czesto prostuje bo mi sie bardzo podobaja proste:-)
tez sie zastanawialam nad rudym ale wlasnie Klaudzia mi mowila, ze trzeba czesto farbowac, ja ostatni raz farbowalam wlosy ponad dwa lata temu:tak: mam juz swoj naturalny kolor i na razie nie narzekam, maz nie chce, zebym farbowala:-D a fryzjerka zawsze mi powtarza, ze mam jak farbowane:-)
kilolek dobre z tym kurczakiem:-D tez sie mi takie cos zdarzylo a potem bylam zla jak nie wiem co:/ bo glodna:wściekła/y: mam nadzieje, ze z Michalkiem ok i kaszelek raz dwa przejdzie tak jak u nas;-):tak:
martolinka dobrze, ze przypomnialas jaki dzisiaj mamy dzien hehe:zawstydzona/y::-D ha ale On idzie na noc do pracy :/

caly dzien dzisiaj co po chwile leje u nas:wściekła/y: jeden spacerek juz zaliczony, Kubus teraz spi:tak: mam nadzieje, ze sie uda jeszcze skoczyc na plac zabaw:-)

Asia już śpi na noc... nic dziwnego, całe popołudnie szalała w baseniku w ogrodzie. Brat właśnie jechał kupić taaaaki duży - to dopiero będzie szał:-D

Ale upał ufff... drugi brat wniósł mi wózek do góry, biorę się za pranie, a juutro musimy przeprosić się z chustą...

nie mam siły
moje dziecko w łóżku ale skwierczy. COs mu dolega a ja nie wiem co. Całe popoludnie przeplakal i na ręce i z rak i tak i smak i tylko mama i mama. Pręzy się, nóżki zaciska i woła "ała". Dałam paracetamol ale żadnej róznicy nie ma :(( nie wiem co się dzieje

reklama
Do góry