reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
mi sie marzy taki naturalny rudy , ale niestety Bozia nie dała :) choć jakbym była małą dzeiwczynką to nie cieszyłabym się z tego koloru

no i jednak pada... jak zwykle w nieodpowiednim momencie, bo mialam po Kube jechac, a tak musze dymac pieszo z parasolem w reu :/ :D

Michał kaszle od 2 dni :/ wygląda ze od kataru ale jakos dosc intensywnie. W czwarte musz eisc do naszego lekarza, bo ten kaszel, kupy wciąz brak i jeszcez w dodatku takiego brzucha dostal, ze pępolek mu na wiierzch wyszedl :((( nie podoba mi sie to, a babcie sie cieszą, ze brzcska wreszcie dostal (moim zdaniem to niezbyt normalne)

ja mialam kiedyś trwała i kochalam ja, wyglądalam świetnie i czułam się świetnie, przez miesiąc :/ a potem wlosy odrosly, na same odrosty się zrobic trwalej nie dalo, zrobilam truga na wierzch, bo wygladąlm jak zwokly kuldel - prz glowie proste a dalej burza loków no i się sfilcowąly tak totalnie, ze musialam je calusieńkie ściąć
Dlaczego natura nie obdarzyła mnie bujnymi lokami?

Tja.. ja miałam tendencję do blondu - jak byłam mała miałam jak łany zboża włosy , oczywiście kolor, a nie sztywność :-D Potem w lato miałam pasemka , a teraz mam ciemniejszy blond , w zasadzie rudawy.;-)

źle ze mną :-( czekam az mi się kurczak upiecze, wchodze od kuchnia a kurczak spokojnie na blacie stoi, a piekarnik pusty :dry:

mi tez bardzo wlosy wypadaja, są wszędzie w ilosciach potwornych. Ale w sumie nie dziwne, bo 2 ciąże w małym odstepie, dieta, przemęczenie. Może w wakacje odzyją

Ula ponoć jak włosy po farbie rudzieją to znaczy, ze są za suche czy jakoś tak. Trzebba by klaudzi spytać

Michał kaszle od 2 dni :/ wygląda ze od kataru ale jakos dosc intensywnie.
Dlaczego natura nie obdarzyła mnie bujnymi lokami?

Kilolku na kaszel - inhalacje. Ja w nie uwierzyłam po szpitalu, na taki kaszel z niczego 3 inhalacje dziennie z soli fizjologicznej naprawdę pomagają.

Ale z brzuszkiem też bym pewnie poszła do lekarza, trzeba uważać na takie rzeczy.

Co do loków - ja mam włosy proste jak druty mimo, ze wcałej rodzinie wszyscy mieli albo kręcone albo przynajmniej miękkie i falujace. Poza tatą mojego taty :) No i ja właśnie mam to po nim - włosy i poczucie humoru :).
Za to Alutka - piorun w rabarbar, nawet jej nie obcinam bo nie wiem z której strony zaczać , każdy lok w inną stronę.

źle ze mną :-( czekam az mi się kurczak upiecze, wchodze od kuchnia a kurczak spokojnie na blacie stoi, a piekarnik pusty :dry:

Dobre, uśmiałam się :)

Dziunka zadna anemia hehehe chociaz wory pod oczami mam dziedziczne razem z siostrą takie same po tatusiu wiec patrząc na mnie mozna by tak pomyslec. Moglabym sobie zrobic morfologię ale odzwyczailam sie od kłucia w zyłę :) Poza tym podczas całej ciązy nie mialam anemi, badania mialam dobre, po porodzie bralam zelazo ale to ze względu na to ze podczas niego krwawilam jak zabita swinia ;/ mowię Wam, to był szok dla mnie i lekarzy! W szczegolnosci dla mnie bo naczytalam sie wczesniej o Vasa Previa (i chociaz wykluczylam to przy specjalistycznym usg) ciagle się balam ze to nie ja krwawię tylko dziecko. Wolalam lekarzy i sie pytalam czy to nie to a oni oczy w slup ze ja wogole wiem ze cos takiego jest hehhehehehe

ja mam ogolnie brązowe wlosy, przy czole bardzo brąz rudy, pewnie słonce tez wypala, w podstawowoce jak mi kolezanki chcialy dopiec mowily na mnie rudzielec.....przy skorze i pod spodem są brązowe, ciemny blond.
Moje wlosy mają tendencję tak jak i mojej siostry do zmywania się szybko farby, i zawsze rudy zostaje. Fakt faktem ze farbę jaką kladę jest zawsze z odcieniem rudego :)

a ze wypadają - pewnie hormony :)

reklama
Kobitki jeżeli jeszcze nia macie pomysłu na dzisiejszy wieczór to przypominam /ogłaszam , że dziś międzynarodowy dzień seksu!!!1:-D

Do góry