reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie kobitki:tak:
pomyliły mi się dni i jednak teść ma dziś tę koronografię . Oby posżło pomyślnie.
Antek wczoraj zjadł dwa talerze kapusniaku. Byłam w szoku:tak:

Ania złapałam trochę fluidków:-D
Anawawka to co napisałaś o Twocih zwłokach rodem wyciągnięte ze średniowiecznego danse macabre:tak:

Przejrzałam szafe i okazało sie , ze nie mam letnich rzeczy. Wszystko albo z aduze albo przynajmniej zle leży... w czerwcu wyprzedaze- musze poczekac:tak:

Ilona a Twoja jedyna choroba to stres przedślubny:tak: przejdzie za 18 dni:tak:

reklama
Martolinka - trzymam kciuki za teścia, niestety taki dance macabre odbywa się prawie co wieczór....:szok: zjeżdżalnię sobie też zrobiły z moich nóg; konia mam udawać i te sprawy...

witam

doczytalam was, ale padam. Chcialam wam odpisac, ale jak uslyszalam, ze maz w trase jutro jedzie to mi sie odechcialo.

Jedyne co cieszy moje serce to, to że pawel juz zdrowy!!!! Jeszcze raz dziennie, wieczorkiem mam go inhalowac do piatku ale juz nic innego nie bedzie dostawal

Oj co za wspaniałe wieści!!!! SUPER!!!
My za to pokasłujemy...jak będzie znowu chora idę się wieszać...

Witajcie kobitki:tak:
pomyliły mi się dni i jednak teść ma dziś tę koronografię . Oby posżło pomyślnie.
Antek wczoraj zjadł dwa talerze kapusniaku. Byłam w szoku:tak:

Ania złapałam trochę fluidków:-D
Anawawka to co napisałaś o Twocih zwłokach rodem wyciągnięte ze średniowiecznego danse macabre:tak:

Przejrzałam szafe i okazało sie , ze nie mam letnich rzeczy. Wszystko albo z aduze albo przynajmniej zle leży... w czerwcu wyprzedaze- musze poczekac:tak:

Ilona a Twoja jedyna choroba to stres przedślubny:tak: przejdzie za 18 dni:tak:

Trzymam kciuki za teścia!

Anawawka, Marta ale się pośmiałam:-D

Jestem załamana...dzieci tyle potrzebuja a ja nie mam:-:)-:)-( ryczeć mi się chce :-(
Asia lunatykuje w nocy, wszędzie chodzi, dziś znalazłam ją śpiącą pod drzwiami, kilka razy właziła na łóżko z powrotem...ech...

Antek zasnął. U nas jest naprawdę ciepło, ale wiaterek wieje silny- mimo wszystko przyjemny :)

M będzie dziś pozno wiec przede mną dłuuugi dzień :)
Jutro wymyśliłam , że zrobię zupkę owocową na obiad :) smak dzieciństwa

martolinka ja tez trzymam kciuki za tescia :tak:
Ilonka jeszcze tylko 18 dni;-) i stres minie jak reką odjął ;) ja tez chetnie bym wyjechala na jakies wczasy, chociaz weekend, zeby odpoczac od codziennosci:tak:
Moj mi juz obiecal, ze we wrzesniu gdzies pojedziemy, niestety nie da rady wczesniej bo wtedy dopiero dostanie urlop:/ ale wczoraj jak siedzialam przed kompem to musialam wejsc w historie bo nie moglam czegos tam znalezć co wczesniej przegladalam i przypadkowo zobaczylam rozne strony biu podrozy itp:-) widocznie czegos szukal ;) no wreszcie moze uda nam sie gdzies wyjechac bo jak do tej pory to nasze "wczasy" mialy miejsce w Polsce u tesciowej w bloku albo u moich rodzicow na wiosce, zawsze cos wypadalo itp. Bardzo chcialabym odpoczac tylko z Mlodym i P.

reklama
Do góry