reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kilolek nic tylko sie cieszyc, ze tak ladnie je :) oby tylko mu sie znowu nie odmienilo i zaczal tez ladnie pic ;)
pathanka nie boj sie, fajny termin:) powodzonka!!\
a u nas leje :/ co za pogoda, cale popoludnie pewnie spedzimy w domku.
Mlody jeszcze spi:-)

reklama
Mój A się rozkleił kompletnie:zawstydzona/y: ja to twarda bestia, mało co mnie rusza, a on strasznie to przeżywa :-( teraz poszedł z Asią po Julkę do szkoły. Powkładałam mu do torby w różnych miejscach słodkie krótkie liściki;-)

Ciasto z rabarbarem już prawie się upiekło, kompot już gotowy :-)

Dziunka, to kiedy on jedzie? dzis?jutro? bo sobie nie moge dokladnie przypomniec.....

Ja z tomim jade w sobote w dluuuga podroz... cos ok 8 godz w pociagu, plus godzinny postoj we wrocku - przesiadke tam mamy. pociagiem juz jechal, ale nigdy tak dlugo. zawsze tylko samochodem, a tym razem maz pracuje a ja musze jechac, bo mam zajecia w krk.... juz mam stracha heh

Lotka ja jechałam z młodym pociagiem sama do Wrocka nawet noca wiec w razie czego mogę służyć radą :)

Pathanka super termin na prawko :) pewnie bedzie szczesliwy.

My juz po wizycie , wiecej na zdrowiu

No tak, pamietam jak jechalas. Ja za wroclaw to jeszcze cos ok 3h drugim pociagiem, tak to jest, jak sie mieszka z dala od rodziny hehehe

a moze ktoras wroclawianka ma w sobote ochote na kawe na dworcu? :-)

Hej popołudniowo. Zaszalałam i spontanicznie poszłam do fryzjera pomalować włosy na ciemny blond, wyszły takie lekko brazowe, ale jestem zadowolona. Musze sie teraz wziąsc za sprzatanie i gotowanie a tak mi sie nie chce :zawstydzona/y::szok::-D

Kilolek super wiadomość ze michał ma apetyt ;-)
Martolinka,Etna,Dziunka zdrówka dla dzieciaczków ;-)

reklama
hej hej dziewczynki

Dziunka wspolczuję rozłąki :-(
Chociaz ja w tym momencie najchętniej wysłałabym mojego H w kosmos :-D no tak sie ostatnio z nim kłócę (czyt. wszystkie kłótnie są o byle co, spowodowane atakiem z mojej strony) ze to przechodzi ludzkie pojęcie :zawstydzona/y:
Tak to jest jak się ma złotego chłopa - to się po nim jeździ :zawstydzona/y:
Dla Olisia muszę zrobic wszytsko by atmosfera była miła, bo dziecko juz duzo rozumie i nie chce zeby był swiadkiem ciągłych kłótni. Wszystko zalezy ode mnie. Całe szczescie :-D

Dzis chyba zamówię fotelik rowerowy hamax siesta. Spacery, piaskownice itd juz nam się znudziły, czas na wędrówki rowerowe.

Zmykam bo mąż mysli ze mi zrobił od BB odwyk i wziął mi pena od netu, jednak dzis rano mu wyciągnęłam z torby zanim wyszedł. Niczego biedaczysko nie jest swiadomy ze dzis nadrabialam BB wczorajsze :-D:-D:-D A niech zyje w przeswiadczeniu :-D:-D:-D

ZDRÓWKA DLA DZIECI!!!!!!!!!!!!

MAMA piękny kocurek!!! A mąż ma złote serce :-)

Do góry