reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Agrafka a ile dni już trwa ta goraczka?? Podawałaś jakieś leki po których mogla wystapić biegunka?? Może jakieś zeby jej ida?? Kiedyś pisałam ze mojej koleżanki córka przy zebach miała nawet 40st goraczki. Głowa do góry

Gorączka trwa już 4-tą dobę, licząc początkowy stan podgorączkowy to 5-tą.
Z leków bierze tylko Efferalgan i Ibufen na zmianę co 4-6 godzin. A na zęby nigdy aż tak nie reagowała, ale pewnie się dokładają do ogólnego złego stanu bo wychodzą jej 2 górne trójki.

EDIT:
A co di wirusów to powiem wam, że to na co Ala zachorowała w wielkanoc i dostała antybiotyk dopadło potem całą rodzinę. Mojęgo męża i szwagierkę jeszcze trzyma: zatoki, ból gardła i kaszl suchu, który tylko rano się odrywa.
Nawet mi zdarza się jeszcze zakaszleć z ropą :/. Wiec nie wiem czy to drugi raz Ali nie dorwało, tylko, ze teraz nawet gardła nie ma bardzo czerwonego.

reklama
Gorączka trwa już 4-tą dobę, licząc początkowy stan podgorączkowy to 5-tą.
Z leków bierze tylko Efferalgan i Ibufen na zmianę co 4-6 godzin. A na zęby nigdy aż tak nie reagowała, ale pewnie się dokładają do ogólnego złego stanu bo wychodzą jej 2 górne trójki.

A no widzisz. To ze wczesniej tak nie reagowała, nie oznacza ze teraz bedzie tak samo. Podobno 3-jki przechodza dzieci najgorzej-tak słyszałam. Bedzie dobrze ;-)

Witam już wtorkowo!
Mimo iż pogode mamy jaką mamy, to humorek mi dopisuje. Na jutro umówiliśmy się obejrzeć mieszkanko
biggrin.gif
. Miałam się jeszcze nie napalać, bo nie wiadomo jak będzie z tym kredytem i dopłatą żywie nie małe nadzieje
laugh2.gif
. Mam chwilkę czasu, żeby poczytać Wasze posty, a później uciekam, bo mi prasowanie zalega i pomidoróweczkę planuję zrobić.
Spokojnego dnia!

dziunka masz racje, oszczednosc:tak: ja przy dzieciach nie pale:no: i mam nadzieje, ze skoncze z tym zanim Kuba dorosnie i moglby mi powiedziec, ze smierdze bo smrodu sama nie znosze,oj nie:no: niektorzy to zdziwieni jak nas odwiedzaja, ze u nas w domu sie nie pali:szok: w dzisiejszych czasach to juz raczej malo u kogo w domu sie pali (no moja tesciowa, ktora pali jak smok i kilka dni przed naszym przylotem zawsze wietrzy mieszkanie) a mam takich znajomych, ze jak ich odwiedzam to pozniej wszystkie ciuchy do prania, przy nas nie pala ale jednak juz na tyle dom przesiakniety fajami, ze masakra:/ no ale juz sobie powiedzialam, ze po drugiej ciazy nie wroce do papierosow, musze sie tego trzymac:tak: musze napisac, ze z czasmai to zapale z nudow a po co i na co to sama nie wiem:baffled:
Ilona oj wiem co czujesz, niby sie nie denerwujesz a jednak spac nie mozesz itp. Sprobuj nie myslec o tym na razie, jeszcze jest troche czasu i tak bedzie wszystko ok bo nie ma innej opcji i pozniej zawsze czlowiek sie zastanawia po co sie tak denerwowal;-)
agrafka ale meczy to chorobsko Twoje dzieciatko i Ciebie zarazem:-(
w koncu musi to przejsc:wściekła/y: zycze zdrowka!!
martolinka Antos tez?:-( oj biedaczek, zdrowia!!

A ja wczoraj jak dawalam kanapke Mojemu dziecku to tak niefortunnie wyszlo ze zamiast do buzi trafilam do oka:( oko czerwone, lzawic zaczelo, i z nosa sie puscilo, myslalam, ze to katar ale dzisiaj juz ok, po prostu cala prawa strone mial podrazniona przez to oczko.

Polaa wiesz nie da sie o tym nie myśleć, codziennie jest prawie coś do załatwienia: a to kwiaty, tort, obraczki, fryzura, dodatki, duperele ale ja wiem ze bedzie dobrze-no bo co niby ma być zle?? Jedynie pomyle sie podczas przysiegi, zaczne sie śmiac albo plakać, albo potknę sie jak bede szla i wywine orla hahahahahahah

Zmykam

Pola Julka jak wraca od swojego taty to cuchnie na kilometr! Wszystko, łącznie z woreczkami foliowymi, plecak, ciuchy. No cała do kąpania i prania. Masakra:baffled:

Mój mąż jest zagorzałym przeciwnikiem palaczy. Jest na nich uczulony. I zgodzę się z nim , że palący nigdy nie zrozumie niepalącego. Np. idę sobie plażą a tu taki palacz przede mną puszcza sobie dymka . Zamiast morskiej bryzy czuję smród ... Powinny być miejsca dla palaczy , bo też nie można całkowicie dyskryminować tej grupy.

My dziś tylko na krótkim spacerze. Antek ziewał i już śpi. W zasadzie to kaszel go męczy. Poczekam do jutra , moze się poprawio , ajak nie to do lekarza żeby choć osłuchowo sprawdził.

Witamy u nas brzydka pogoda wybyliśmy raz dwa na zakupy i panicz śpi. Ja nie wyspana bo coś dziś popłakiwał w nocy ale czyba to te 3.

ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW !!!!

reklama
Do góry