reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziś normalnie młody był w kurtce. Naprawde jest zimno szook!!! akurat na weekend...

Aga ja chciałam sandały dla siebie , ale był słaby wybór. Wiekszosc na koturnie , albo takie eleganckie. Ja potrzebuję do biegania za młodym:tak:

agrafka ja tez ogladam. Uległąm presji :) slub , zycie zupełnie z innej bajki :) pięknie to wygląda , ale takie życie na świeczniku , pod stalą presją to trudna sprawa

reklama
agrafka ja tez ogladam. Uległąm presji :) slub , zycie zupełnie z innej bajki :) pięknie to wygląda , ale takie życie na świeczniku , pod stalą presją to trudna sprawa

ja tak włączylam z ciekawosci bo Ala śpi.
fajnie obejrzeć te stroje i w ogóle - kapelusze są komiczne. Ale nie chciałabym za nic być na ich miejscu, nie dość że włąśnie ciągle na świeczniku, to jeszcze etykieta i w ogóle ciekawe czy monarchia utrzyma się w UK.

Za nic w świecie nie chciałabym być osobą publiczną...

My też oglądamy.
O ile ładnie, to ja nie jestem - jak wiecie - zwolenniczką taaakich ślubów. No ale to zupełnie inne życie, osobiscie nie rozumiem tej całej fascynacji rodziną królewską itd.

A już wcale nie rozumiem jak można wyrzec się ewentualnej opieki nad dziećmi po rozwodzie. Tłumaczę to sobie tym, ze póki co jest zamroczona miłością do Williama, nie zna miłości matczynej...ale i tak dla mnie to nie do przyjęcia, dużo straciła w moich oczach.

Haha dobrze ze tu zaglądnęłam - tez załączyłam TV z ciekawości na ten ślub......
Młody juz polatał po dworze ze swoją "narzeczoną" Dorotką. Musiałam godz. temu Go zwijać do domu na drzemkę bo zasypiał na Dorotce podczas huśtania na huśtawce :D

U nas pogoda cudna, po raz pierwszy od przed świąt!! Martolinka troche ta pogoda musiała do mnie przyjść. Wy byście chcieli całą dla siebie :DD:D:D:D Ale jutro ma u nas podobno padać, niestety. Słyszałam również ze lipiec, sierpień maja byc deszczowe?! Ciekawe jak to bedzie...

reklama
Jeśli wierzyć temu co pisze w linku od Dziunki to zastanawia mnie dlaczego William nie bedzie miał obrączki. Dziwne. Rozumiem że przysięgać mogą to co chcą ale jedna obrączka? Hehe wg mnie śmiesznie.

Do góry