reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Martolinka ja nie czuje magi świat.

Mam nadzieje ze uda nam sie odwiedzic Dziunke w przyszły weekend i w koncu ja poznam, juz sie doczekac nie moge i strasznie stresuje czy sie dogadamy hihihi
Wlasnie wykonalam 1-sza rzecz na forum jako moderator, polaczylam posty Kiragold, udalo mi sie ;-)

Lece ogladac coś , jeszcze nie wiem co hihi ;-)

reklama
Witam!!!

My też mamy piaskownicę drewnianą :)))
mój mąż zrobił sam Pawłowi piaskownicę, ale jestem z niego dumna, teraz czeka na malowanie, wkopanie i piasek :p

Jesli chodzi o dziunkowe ciasto z truskawkami to niebo w gębie, życie oddam za przepi

Wyjątkowa zostań z nami!!!!!!
wszystko sie wyciszy, przeciez wiesz jaka jest Ola hihihihi-zaraz mi się oberwie

Jeszcze jutro i wolne - kocham tą pracę w okresie wiątecznym

Kilolku a ty pracujesz czy nie? bo ja sie zagubilam, czasami brauje mi tych naszych rozmow na czacie
pracuje, pracuje ile wlezie przynajmniej do końca roku szkolnego a co potem to naprawdę nie wiem jeszcze

edit: m tez chata brakuje

ech :-(
i jeszcze Ty etna przeciwko mnie :-(;-)
No nic zdązylam się przyzwyczaic ze na naszym BB musi byc jakis kozioł, czarna woca czy inny wieloryb :-D, wczesniej był tu ktos inny teraz ja :-D

Mam tylko nadzieje ze jeszcze ktos mnie"lubi" tutaj :zawstydzona/y:

Minionej sprawy nie będę komentować juz. Z wrazenia przy usypianiu małego nie zasnęłam, ale po dłuższym namysle nic nie napiszę juz, bo cokolwiek napiszę bedzie ze się wymądrzam, pouczam a przecież nie o to chodzi.
Kiedys KTOS ładnie napisał ze tylko pije się na naszym forum z dziubków :-D i chyba miał rację. Ważne jest wsparcie itd ale ważne też jest "danie komus w pupkę" :-D mi się parę razy oberwało i zyję :-D ja nie musze byc tutaj głaskana bo wiem ze nie wszytsko dobrze robię i czasami trzeba mnie pouczyc :-D
Najgorsze ze czasami przygada kocioł garnkowi ale to juz inna kwestia :-D

Więcej luzu i będzie ok ( w takich sytuacjach mi tak pisano, wiec powielam) :-)

Ja nie czuję swiąt, ale dla Olinka przystroję domek swiątecznie (znalazlam na innym forum jak mozna fajnie udekorować mieszkanko, wcale nie tak suzym kosztem_ i będziemy szukac zająca :-D Wiem ze jest taki zwyczaj chociaż u mnie czegos takiego sę nie praktykowało wiec zafunduję to małemu :tak:
Zmykam i ja na kolację ;-)

Mam nadzieje ze uda nam sie odwiedzic Dziunke w przyszły weekend i w koncu ja poznam, juz sie doczekac nie moge i strasznie stresuje czy sie dogadamy hihihi
Wlasnie wykonalam 1-sza rzecz na forum jako moderator, polaczylam posty Kiragold, udalo mi sie ;-)

ja tez, ja tez :-D:-D tylko te pózniejsze hehehehehe ;-)

bo ja tak specjalnie pisalam coby wam pracy zadac:p

a tak w ogole to gratuluje wygranej na moda:)

tu naprawde nie chodzi o sympatie i antypatię. A przecież częć dziewczyn Cię poparła, więc chyba nie jest tak źle, że od razu czarna owca?

Ja powiesiłam jajeczka kolorowe, na razie niewiele pisanek zrobilismy, bo czasu nie było, a miałam tez z Kuba witraże na okna porobić ale moze w czwartek coś się uda.
A Ula co to za dekoracje?

Jazuuu ale naprodukowałyście, doczytałam wreszcie.
Mnie też jakoś te święta dziwnie nie obchodzą, ehhh, może to przesilenie, a może po prostu zmęczenie pracą, dziećmi.. porządkami, bo trzeba wszystko wyglancować... Dziwne to wszystko.
Mówiłyśmy o zjeżdżalni, a moja Gonia dziś przed moim przyjściem z pracy trenowała wskrabywanie na zjeżdżalnię, siadanie i zjazd, po południu zrobiłam jej foty, jak obrobię wrzucę.;-)
Agrafka - i co?? szczepiłaś?
Wyjatkowa - przeczytałam zdziwiona o prośbie do adminów o usunięciu konta, na spokojnie zastanów się...
Martolinka - ja nie miałam wyjścia i obejrzałam dzisiejszy odcinek "ust" na kompie ..., małżon ślepi się w tv i ogląda mecz,
Ehh znikam, bo zaczynam mieć mroczki przed oczami:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, ostatnio coraz bardziej cicho sie robi, pogoda dopisuje i wszystkie korzystamy. My zaraz też idziemy na dwór bo pieknie jest ;-)
Nocka mineła szybciutko, dzis na obiad nie mam pomyslu, hmmm mielone-znowu. No nic uciekam ;-)

reklama
Hej.

Ja tylko na chwile, czekam aż adnim usunie moje konto (już od paru dni czekam) i żegnam się z Wami :zawstydzona/y:.Tak będzie lepiej... uffff.

Zdrówka dla maluchów Wam życzę ;-).

Oj, a co się stało? ZOSTAŃ!
A i tak wrócisz, jak ja:-D

Aza cokolwiek to znaczy :p
czekam na Usta Usta :) Wy tez ? czy jeszcze ktos poza mna nie czuje magii świat? Ja bardziej czuje zblizajacy sie weekend majowy :p jakos dziwnie te swieta w tym roku :)

Ja nie czułam, ale poczułam jak A dostał pokaźną premię na święta:-D

No co, albo się zeżremy albo pokochamy:-D Bardziej się boję o naszych panów;-)

A co do Waszej tu dyskusji to tylko jedno mi się ciśnie na usta "Aaaaale o co chodzi?" :-D:-D:-D Jestem na forum dzień w dzień i chyba coś przeoczyłam;-) Ale wcale nie chcę wiedzieć;-)

Co do zjeżdżalni - oooo to mie Ula zaskoczyłaś, bo zwykle byłaś główną krytykującą samodzielne zjeżdżanie Asi. Tylko nie mów że znowu mi się coś pomyliło.

Ja już dochodzę do siebie, choć zionę czosnkiem:-D

Asia też już lepiej, choć wymioty wieczorne i nocne to norma.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti...ecko,wid,13336589,wiadomosc.html?ticaid=1c291

Z calym szacunkiem dla Kasi, ale jakoś trudno mi uwierzyć że ta rasa jest ok. Szczerze mówiąc rzadko się słyszy (o ile wogóle się nie słyszy) aby inny pies oprócz amstaffa, bullterriera lub pitbulla pogryzł/zagryzł dziecko.

Ostatnia edycja:
Do góry