martolinka
Mama i nie tylko :-)
łooo matko nie wiem gdzie to jestuwazaj.....bo w wakacje bede w pogorzelicy
(to gdzies blisko?
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łooo matko nie wiem gdzie to jestuwazaj.....bo w wakacje bede w pogorzelicy
(to gdzies blisko?
)
no naprawdę tak uważam, ja sama się tak poczulam. Ona potrzebowała pociechy i wsparcia w tym momencie. Zupelnie inaczej by to dla mnie wyglądąlo gdybyś napisala to w momencie kiedy się bała że jest w ciązy. No i mozna było to troszke inaczej napisać. Ale co się stalo to się nie odstanie. Po prostu mówię, że rozumiem i już.Kurczę teraz przeczytalam ;/
Kilolek naprawdę myslisz ze dałam w twarz wyjątkowej (a dziewczyny mi przytaknęły? ) ja tylko napisalam ze powinna byc bardziej odpowiedzialna w sprawach "tych" kiedy są w sytuacji jakiej są (mieszkanie, zachbowanie jej faceta), tylko tyle.
Pierwszy raz odezwalam sie i powiedzialam co o tym myslę, staram się nie odzywac w kwestaich damsko męskich, pracowych itd, (sprawy kilolka nie komentowalam nigdy bo nie znam sytuacji wiec nie mogę ani jej oceniac albi jej bronic) ale tutaj wyraźnie mnie po oczach biła jedna kwestia. moglam się nie odzywac? pewnie moglam.
To przewaznie mnie wiecznie ktos poucza a ja staram sie wyciągac wnioski. Wiecznie ktos mnie się czepiał ze cos robię źle (stąd czasami niesnaski), ale ja nigdy nie odbieralam tego tak źle.
Kiragold ta pogorzelica to pod niemiecką granicę podchodzikawał drogi
Pogorzelica obok Niechorza więc jak dla Ciebie Marta to bardzo blisko hehe![]()
zaraz sprawdze, gdzie tu mnie wysyłacie;-)
Koło Niechorza , Czy Leborka?